Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 333
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се в темата с въпрос - някой гледа ли лавандула на терасата си да сподели опит? Терасата ми е чист юг, доколкото знам лавандулата обича слънце и песъчлива почва, може да не се полива често. Моята тераса е почти готова, остава да се сложи гранитогреса долу и камък по един праг и ще мога да я залесявам  Mr. Green

Аз съм с изцяло южно изложение и тази година за пръв път си купих лавандула. Не е на директно слънце през цялото време, но е добре осветена. Засега изглежда добре, но гледам за пръв път и не знам как ще се развива по-нататък.

# 121
А къде може да се намери лавандула в саксия?

# 122
  • Отвъд алеята зад шкафа

Аз съм виждала по разсадниците да продават, най-малките бяха по 4-5 лв.

# 123

Моята конкретно купих от Баумакс в Люлин. Ако си от софия и те устройва имаше в  Икеа, както и на пазара Красно село.

# 124
Лавандилката се продава навсякъде много е хубава

# 125

Моята конкретно купих от Баумакс в Люлин. Ако си от софия и те устройва имаше в  Икеа, както и на пазара Красно село.
Благодаря ти!Днес си взех от Баумакс ,много е хубава ,но не е  много ароматна.

# 126

Благодаря ти!Днес си взех от Баумакс ,много е хубава ,но не е  много ароматна.

Мисля,че лавандулата в саксиите не е тази, която отглеждат за козметични и лекарствени цели  Peace

# 127
  • Варна
Хайде и аз вече имам снимки на завършена тераска за това лято. Гледам да променям дизайна всяка година, тази изглежда така:
https://plus.google.com/

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 17:14 от Румяна Лефтерова

# 128
  • Fort Worth, TX
нищо не се вижда.

# 129
  • Варна
Ами аз за първи път публикувам тук и  направих албума обществен, но защо пък пак не се вижда. newsm78

# 130
  • София
Вижда се, снимките са в скрит текст  Peace

# 131
  • Пловдив
Румяна Лефтерова с какво е боядисан палета?

# 132
  • Варна
С бяла боя за дърво и метал Peace

# 133
Красота!!!

# 134
Добре се е получило с палетите. И възглавниците внасят уют.
видите моята тераса в момента.. всички цветя от парапета са на пода. След като веднъж тази седмица ги валя и градушка, сега съм ги свалила долу покрай стените.  Не бяха големи пораженията и според мен бързо ще се съвземат. Аз още си чакам майстора да дойде да оправи една пукнатина и да боядиса. Трябваше още преди 2 седмици да сме приключили, а се оказа, че почваме, другия уикенд! smile3511

Общи условия

Активация на акаунт