Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 374
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за мненията ви, момичета! Днес звънях на една фирма за декинг и почистването няма да е лесно, защото трябва да го разглобявам веднъж годишно и ми се вижда голяма хамалогия, колкото и да ми харесва. Май пак минавам на вариянта гранитогрес! Този първия, който джуджа показа и аз го гледах, та ще видим...Sisitons тази настилка клинкер налага ли се да се запълва с фугин между плочките ,т.е. остават ли фуги между тях.Иска ми се нещо безфугово,но какво да е то..? Crazy
Ами има фуги, но аз не ги забелязвам , много гладки, чисти се лесно мия го лесно , снега като падне се топи почти веднага, това е изпечена тухла, в антрето е гранитогрес , ако изпуснеш нещо може и да се спука плочката , виждала съм спукани, на клинкера казват нямало как да стане. Той се слага за външни пътеки , за сериозно ходене. Каквото и да решиш , успех ти пожелавам  Hug Hug Hug

# 451
tanq8, страхотна тераса Simple Smile Не може ли само да се префугират плочите с фугираща смес за външни условия.

Ако не искате покритие с фуги може да проучите кварцова настилка за под или всякакви декоративни покрития на полиуретанова основа.
Скрит текст:

Снимките са оттук, но има много фирми, които предлагат такива настилки.

С тази големина на терасата може да се сложат и доста големи плочи, така фугите ще Ви дразнят по-малко.

Аз също питах скоро за мнение за гранитогрес за външно полагане, защото не всички гранитогреси са подходящи, а в магазините не са описани подробно характеристиките и си избрах Pietre Miliari на La Fabbrica - мразоустойчив с дебелина 12мм. Имат и една мозайка - много интересна
Скрит текст:

Може би и ако подреждането е по-различно няма да дразнят толкова или пък формата на самата плочка
Скрит текст:

В каталозите всички са дадени като frost resistant, само за последните не намерих информация 

Дано съм била полезна Simple Smile

# 452
# 453
  • Балчик

Като давате линк към фейсбук, поне се съобразявайте, че сте си затворили съдържанието за чужди погледи!

# 454
Стига е ,

Филма е че не знам как да кача една снимка , големи мъки бяха. Дори не съм разбрал че съм сложил линк

# 455
Ей тук е много лесно Wink Хайде, че ми стана интересно как изглежда балкончето Simple Smile

# 456
Балкона е супер чук, ама не мога нещо човек да прикача снимка..

Я виж тука

http://potrestant.snimka.bg/?profile,albums

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 15:16 от potres

# 457
Балкона е супер чук, ама не мога нещо човек да прикача снимка.. Тъпа работа, имайки предвид че по 14 часа съм на компютър Simple Smile))))

Значи след като дам " вмъкни изображение" какво се случва след това?
Един от възможните сайтове за снимки  http://tinypic.com/index.php, кликване на избор на файл, намирате снимката във вашия компютър, "качвате"  си снимката , копирате линка и го поставяте в съобщението, натискате "публикувай" .....и ние се наслаждаваме на балкона-чук.

# 458
# 459
potres  позволявам си да ги пусна като изображение. Много е шик  newsm10.

# 460
Благодаря!!!

След доста опити все пак успях Simple Smile)) И все пак , как ги пусна като изображение?

# 461
Много е оригинална тераската.А мебелите от палета ли са?

# 462
Много ми харесва цялата тази зеленина, страхотно изглежда и сенчесто. Какво е растението зад белия фенер на първата ти снимка?

# 463
Здравей,

Да мебелите са от палети Wink

# 464
Много ми харесва цялата тази зеленина, страхотно изглежда и сенчесто. Какво е растението зад белия фенер на първата ти снимка?

Растението е Кобея. Два вида са- бяла и лилава. В момента има около 30-40 пъпки и чакам с нетърпение да цъфне. Като цяло е много капризно растение и трудно цъфти , но тази година съм мега доволен от кобейката. Преди 2, 3 години го чаках цяло лято и цъфна краят на Септември Simple Smile , Като има цвят ше сложа снимки, колкото и трудно да е това!

Само БЕРОЕ!

Общи условия

Активация на акаунт