Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 269
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Rozamunda страхотно е!

# 511
Е, най-сетне приключих с работата по моя балкон и минавам да се похваля  Blush

Скрит текст:
На светло:
1
2
3

На тъмно:
4
5

това  е направо вълшебно. Rozamunda браво  smile3525

Прекрасна, вълшебна тераска! Браво!! Отличен вкус.
Аз искам да попитам за къщичките, от къде са?

# 512
  • София
Благодаря за комплиментите   bouquet

Цитат на: Захир [/quote
Аз искам да попитам за къщичките, от къде са?

Къщичката е от Muy Mucho.

# 513
Не е моята тераса, ама много ми хареса.

# 514
  • Някъде на път....
Прекрасно е!
Поздравления!   bouquet

# 515
lili_vanili, Точно такава идея имам за едната страна на терасата!  Hug Имаме една част, която е издадена по-напред и гледа към Витоша и искам там да сложа бар с 2-3 високи стола. Кажи ми моля те от къде взехте дъската за самия бар? На мен ми трябва една с дължина около 3.4 метра и търся да е цяло парче, поради, която причини трябва и да е по-дебела. Гледах онлайн разни складове за дървен материал...единственото, което се доближава горе долу са едни талпи, които могат да ми ги нарежат в дължината която искам, но не знам дали ще са достатъчно дълбоки, т.е. самият бар да е поне едно 40см като повърхност. И вие ли си го лакирахте отгоре или направо го поръчахте и като размер и като обработка??
Ако някой има опит по темата, също ще се радвам да се включи, че никога не съм се занимавала с такива неща и нямам никаква идея какво да гледам и кой да питам.  Whistling

# 516
Тези, които сте си правили мебели от палети - как ги шкурите - искаше ми се нещо по-механизирано да измисля, че иначе ми се вижда бая работа. Възглавници откъде купувате/правите? Аз ще купувам плат + дунапрен - тук има платове - http://pufomania.alle.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4% … 1%81%D0%BA%D0%B0/ - някакви съвети? дунапрена трябва ли да е нещо специален?

# 517
  • В полите на Витоша :)
A_vagabоnd, може две плоскости да се сложат една върху друга и отстрани да се облепят с фолио лента в същия цвят, като самите плоскости. Братовчед ми така ни напраши горните части на нощните шкафчета и на една дълга тоалетка. Изобщо не си личи, че са 2, ако той не ми беше казал, нямаше да разбера.

# 518
  • София
съпружка, с известно закъснение мога да ти отговоря ( дано съм полезна) Аз съм правила доста неща от палета! Тези, които бяха с по-добро качество ( една приятелка ми "уреди" 3 чисто нови ) съм шкурила на ръка. Другите с виброшлайф. След това мия, като изсъхнат мажа с грунд за дърво (предпазва от дървояд ) Едно канапе правих, което на вилата изкарвам на открито и палетата за него съм лакирала с тъмен лак. Също така си направих и спалня, пак за вилата, палетата за нея съм боядисала с боя на водна основа, за да не мирише! Тях не съм ги лакирала, защото си стоят в стаята!
Дунапрен съм купувала от едно магазинче , което ми е много трудно да обясня къде се намира ( в една пряка на бул. Мадрид ) Цените са им много добри! Купих дунапрен 10 см. За спалнята мога да кажа, че се спи уникално на нея. Ако го купуваш само за сядане, според мен може да купиш и по-малка дебелина!
За калъфите първо си купих един плат като джинсово кадифе от Какаду, защото ми се видя здрав  плата, а и ми се връзваше страхотно като цвят, но и цената ми излезе много добра! За съжаление се оказа, че кадифето лепи страшно много, а аз имам котарак! Като се овъргаля два пъти и всичко става в косми, а и не само, и просто няма изчистване! За това си купих плат подобен на дамаска, но не е, подобен на лен! Излезе ми по-скъпо, но пък доста по лесно се поддържа! В магазина има страхотен избор на платове, дамаски и кожи. Може да си харесаш нещо от каталог и да ти доставят дори 1 метър!
Под калъфите, дунапрена съм го "облякла" с американ, който не го махам. Калъфите ги уших с велкро и си ги свалям и пера в пералнята!

Много дълго стана, дано съм ти била полезна! Ако не си си купила материалите, мога да се поровя и да ти дам адресите на магазинчетата за дунапрена и дамаските!

# 519
Благодаря ти! Много полезно! Още не съм купувала дунапрен у плат. В неделя мисля да шкуря, ще видя какво ще излезе.

# 520
  • Пловдив
Ето и моето балконче в есенно настроение

# 521
  • София
Балкончето ти е много хубаво! Simple Smile

# 522
  • Варна
Това е любимата ми лятна тема, а като се позатопли навън и се сещам веднага за летните тераси. Simple Smile
Хайде, скоро и снимки Simple Smile

# 523
Провет и от мен Simple Smile Решила съм тази седмица да подредя верандата. Търся хубаво барбекю, ако някой може да помогне ... Simple Smile
Настроения от интернет:

# 524
Любима тема ми е тази!!  Heart Eyes Скоро като се затопли си мислех кога ли ще я подновим!

Искам тази година да пооправя тераската, ще си посядя хубави цветенца и ще покажа снимки, но засега нямам нищо. С удоволствие ще събирам идеи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт