Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 264
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе, у дома
И ние сме на терасата вече няколко дни...
Все още е гола и боса, но миналогодишния аутофит е там вече...
Само докато стана 25 градуса и вече бях в мазата да си вдигна "такъмите" - маса, столове, възглавници...
Засях едни калдъръмчета тази година - да видим какво ще стане... Мисля едно Джъмбо да направя, видях, че сега промоцията е градински аксесоари и пикник...

# 526
  • В полите на Пирин планина
И аз открих сезона  Simple Smile  Това е новата  премяна на диваните от палета.

# 527
Танче , много хубави са станали мебелите от палети .Може ли да пуснеш снимки на мебелите без дамаската ?Интересно ми е как си обработила дървото на палетите , как са разкроени самите палети и т.н.

# 528
Markrit, палетата са 2 бр цели и 1бр разделен на две.Не са обработвани с нищо ето така изглеждаха преди   http://tan4eto71.snimka.bg/other/moite-divani-ot-evropaleta.756086.30630032
сега просто им уших нови покривала.

# 529
Момичета, имам стандартна тераса - 1 м широка. Проблемът е, че от едната страна няма нищо, издадена е, и сътветно искам да сложа пано и решетка, така че да няма видимост от страна на комшиите.
Можете ли да дадете идеи?

# 530
Гаджет,може да сложиш декоративна решетка от този вид   в голяма саксия да си засадиш някое пълзящо растение което да обвие решетката.
Още предложения

Това е от палета

# 531
Здравейте, момичета! Много вдъхновяваща, изпълнена с красота, тема. Благодаря ви, за възможността да надникна във вашият свят, чрез кътче от дома ви. Изчетох трите теми до момента и съм очарована от всички тераски и домакините, които са ги създали. Аз от скоро живея в жилище с просторна тераса и се надявам, поне малко, да успея да създам уюта, които лъха от вашите тераски. Щом имам напредък ще споделя с вас, а до тогава ще се радвам на вашите творения Simple Smile

# 532
Включвам се в темата, защото съм решила да преобразя и нашата тераса.
Харесала съм:
тази стенна сгъваема маса като идеята е да я ползвам за помощна масичка, когато вадя скарата. По принцип ще стои прибрана.
този комплект маса и столове
и тази постелка за пода.
Ще допълня с възглавнички от този плат и други дреболийки за аранжиране на масата от лятната колекция на Икеа.
Някой има ли впечатления от тези мебели на Икеа?
Не мога да преценя дали комплекта маса и столове ще се събере на терасата, която е 2.20х2 метра.
Редактирам се, защото пропуснах да попитам за тента.
ММ иска да слага тента, но като им гледам цените и ми става лошо. Може ли да препоръчате някакво по-бюджетно решение, защото терасата ни е на 1 етаж и точно срещу нас има две кафенета и не искаме да ни гледа цялото кафе като си седнем на терасата?

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 09:45 от Алиска

# 533
Ние имаме масичката от първата снимка и вчера си взехме и столчета към нея. Още нямам впечатления. В Икеа са изнесли градинските мебели и според мен е най- добре на място да ги разгледате и премерите как ще се получи мястото според размерите. при нас се оказа , че избрахме други столове, за да можем да ги сгъваме.

# 534
Искаше ми се да ги поръчам онлайн и да действаме другия уикенд със сглобяването, но май наистина е добре да отидем и да ги видим на място в магазина.
Сгъваемите столове и за нас ще са по-удобното решение, но цената на този комплект е много изгодна.

# 535
Тези от ИКЕА и аз ги заглеждам от известно време, но ми се струват нестабилни. А ние лятото доста експлоатираме терасата и ме притеснява да не се налага да си купувам догодина пак, затова се колебая. Клоня към алуминиеви, но още не съм решила твърдо.

# 536
А този сенник дали ще ми върши работа вместо тентата за няколко стотин лева
https://www.vidaxl.bg/p/41276/sennik-250-sm-pribirasht-se-s-rach … zhvane-sinyo-byal

# 537
Имам масичка и столове от Икея, които взехме втора употреба от ОLX, само ги минах с лак. 3-та година стоят на балкона целогодишно, дъжд, сняг, вихрушки.. нищо им няма!!! Много съм доволна!

# 538
Включвам се в темата, защото съм решила да преобразя и нашата тераса.
Харесала съм:
тази стенна сгъваема маса като идеята е да я ползвам за помощна масичка, когато вадя скарата. По принцип ще стои прибрана.
този комплект маса и столове
и тази постелка за пода.
Ще допълня с възглавнички от този плат и други дреболийки за аранжиране на масата от лятната колекция на Икеа.
Някой има ли впечатления от тези мебели на Икеа?
Не мога да преценя дали комплекта маса и столове ще се събере на терасата, която е 2.20х2 метра.
Редактирам се, защото пропуснах да попитам за тента.
ММ иска да слага тента, но като им гледам цените и ми става лошо. Може ли да препоръчате някакво по-бюджетно решение, защото терасата ни е на 1 етаж и точно срещу нас има две кафенета и не искаме да ни гледа цялото кафе като си седнем на терасата?
Алиска, комплекта маса със столове е хубав, но със сигурност няма да се събере на терасата ви! Няма да ви остане никакво място за минаване. Терасата ни е с подобни размери и мислехме да вземем само 2 стола от комплекта, но за съжаление не се продават отделно и два по-малки,които да вадим при нужда. Иначе ни хареса тази маса http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Garden-tables/32628/33759/

# 539
Мерси Stediq  bouquet
Ще го мисля как да стане, защото съм си го навила на пръста вече.
Но наистина ще е по-добре да измеря на място в магазина и да го преценя.
Захир, много хубаво местенце си си направила.

Общи условия

Активация на акаунт