Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 247
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
От мен една статия за вдъхновение  Wink

Как да превърнем балкона си в градина

# 571
  • София
Саксии за балкон, прекрачващи парапета има в Джъмбо.

# 572
  • София

Страхотна статия  bouquet

# 573
И от мен малко идеи  Simple Smile

Макари:

Скрит текст:

# 574
  • София
Ох, как искам такива малки макари... Имате ли идея от къде мога да намеря?

# 575
И аз се запалих по тия макари. Надявам се да 2-3 седмици да си покажа творението.

# 576
  • София
И нашата двор - градина. Тревата стана хубава тази пролет. Идеално за Home Office  Laughing Laughing

http://dianavelinova.snimka.bg/daily/dvor.912616

# 577
На Антеа Тераската е много уютна, но и другите много ми харесаха. Моята е на открито, най-отгоре сме. Малко ме е яд, но жилището като цяло е страхотно, та прежалих откритата тераса. А и свикнах й вече., но не е готова още. Цветя, фигурки, чадър, салтанати- трябва са се взема в ръце и да действам, Тук определено почерпих идеи.
Ето моята (неготова):

# 578
@Mam4e Bandit, малко офтопик, но като ти видях тераската и не се сдържах Simple Smile Въпросът ми е - как почивствате под декинга?

# 579
@Mam4e Bandit, малко офтопик, но като ти видях тераската и не се сдържах Simple Smile Въпросът ми е - как почивствате под декинга?

Имаш впредвид плочките ли? Ами вдигаме ги отвреме-навреме за да ги лакираме наново. Те са само с кукички (как да го опиша иначе не знам) закачени една за друга. После отдолу се почиства и като изсъхнат оак се слагат. Камъчетата и под тях почиствам по-често- слагам ги в една голяма кофа с вода и после грейват. Но щумките от дърветата които политат ги  събирам наръка и ги махам от цепките на пода, че почват да мухлясват. Абе такова е, но на мен такъв под ми хареса, такъв си го оправям сега Simple Smile

# 580
Да, и аз съм с такива плочки, затова попитах как се почиствах. Кукичките са някакви пластмасови и имам чувството, че ще се разпочупят, ако ги разглобя. Благодаря за отговора Simple Smile

# 581
Да, и аз съм с такива плочки, затова попитах как се почиствах. Кукичките са някакви пластмасови и имам чувството, че ще се разпочупят, ако ги разглобя. Благодаря за отговора Simple Smile

А, не са толкова крехки...внимателно се действа и си става. Аз си пъхам ръката под най-крайната плочка до мястото където са закачени една за друга и удрям отдолу леко с дланта за да излезе кукичката направо нагоре
колкото може без да се огъват. Ще се справиш Hug

# 582
На Антеа Тераската е много уютна, но и другите много ми харесаха. Моята е на открито, най-отгоре сме. Малко ме е яд, но жилището като цяло е страхотно, та прежалих откритата тераса. А и свикнах й вече., но не е готова още. Цветя, фигурки, чадър, салтанати- трябва са се взема в ръце и да действам, Тук определено почерпих идеи.
Ето моята (неготова):

Това вече ми допадна. Да вали и да трещи няма да се повреди,нито ще се покрива или прибира на сухо, даже и зимата може да е на открито.

# 583
Този уикенд започнахме най-накрая преобразяването и на нашата тераса.
Яд ме е, че не я снимах "преди".
Толкова голяма промяна, че чак снощи като седнахме навън да вечеряме и имах чувството, че не съм си вкъщи.
Взехме тента /в Хоуммакс са намалени в момента/ и този комплект от Икеа.
Мебелите ги сглобихме за по-малко от час.
Остава да наредим цветята и да си взема подходящи възглавнички за столчетата.
След като приключим и с дреболийките ще кача снимки.

# 584
  • София
Алиска, ние имаме същия комплект, купихме тези меки възглавници за него http://www.ikea.bg/garden/outdoor-cushions/42049/43180/

Ето, по - горе бях публикувала:

http://dianavelinova.snimka.bg/daily/dvor.912616

Мисля, че е същия
 newsm78
Имаме го 3 -та година, без възглавници е малко неудобен, пък и масата също се нуждае от подложки, защото разстоянието между дървените части е голямо и буквално всичко пропада Laughing

Общи условия

Активация на акаунт