Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 321
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
  • София
моят мъж, като направи нещо, да има как да не го сменя цял живот, аз пък само се чудя кое къде да преместя, какво да сменя...... Laughing
Как добре те разбирам!!!.... Това все едно аз съм го писала  Mr. Green
И аз имам драма с плочките на балкона, че строителите ги оцвъкаха с боя и нещо бяло и целите са на петна. Мия ги, но не се маха. И се чудя какво да им сложа отгоре  newsm78

# 151
Страхотна тема. Предстои ни ремонт на терасата 7м на 2.20 - връщам се да ви изчета и  Whistlingда "крада" идеи.
Върнах се да редактирам - исках да кача снимки за да ви покажа нашата грозна тераса, но нещо телефона ми отказва да ги качи.
Като ви видях красотите  Blush въобще вече нямам търпение да започваме терасата. По-късно ще пробвам пак да кача снимките - те са две тераси в една (на хола и на спалнята), но посредата старият собственик е сложил вратичка, която сега ще я махнем. Също сме на последния етаж и много искам тавана горе да го направим със стъклопакет Whistling
Поздравления за всичките красоти  bouquet

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 19:31 от Кръстева

# 152
Решила съм да остъкля моята тераса. Размерите са 132см късата страна, 290см дългата и 165см височина. Тези от вас, които са остъклявали биха ли споделили колко им е излязло като цена и от кого са доволни (може и на лично, ако считате, че е реклама). И се чудя още, след като имам 2 страни за остъкляване, колко и кои прозорци да се отварят. newsm78

# 153
  • София
judie, а мислила ли си за ветрозащита? Зависи с какво изложение е балконът ти, де.
Ние слагаме нашата през октомври-ноември и я сваляме през април-май.

# 154
Прекрасни са терасите ви! Много ми допада идеята за ракла, боядисана в бяло и декорирана с възглавнички. Но въпросът ми е: Как ги спасявате от проливните дъждове, които в последно време са често явление? Терасата ми е дълга, но тясна и  се мокри почти до прозорците. Не е удобно всеки път да внасям маса, столове, ракла...Моля за съвет!

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 12:50 от danibor

# 155
"Ветрозащита" - какво представлява? За първи път чувам...  Thinking

# 156
  • София
"Ветрозащита" - какво представлява? За първи път чувам...  Thinking
Виждала си по заведенията, но не си чувала името вероятно: материал, който прилича на найлон, но е много дебел и здрав. Закопчава се към стените здраво, на няколко места има желязни колове, за да не го огъва вятъра. Върши страхотна работа, ако е направен хубаво - у нас е за рекламация отвсякъде, обаче майсторът не си вдига телефона отдавна и ще си го преправяме сами. И въпреки това си го ползваме с кеф  Mr. Green

# 157
  • Балчик
Решила съм да остъкля моята тераса. Размерите са 132см късата страна, 290см дългата и 165см височина. Тези от вас, които са остъклявали биха ли споделили колко им е излязло като цена и от кого са доволни (може и на лично, ако считате, че е реклама). И се чудя още, след като имам 2 страни за остъкляване, колко и кои прозорци да се отварят. newsm78

Да беше казала града поне, защото ако ти кажа от кого съм доволна в Балчик, ще ти свърши ли работа?

# 158

Да беше казала града поне, защото ако ти кажа от кого съм доволна в Балчик, ще ти свърши ли работа?

София Simple Smile)

# 159
  • Варна
danibor, да, доста е неприятно, особено сега когато всеки ден вали.  #Cussing out
Нашата тераса е с тента , но при по силни ветрове я прибирам и тогава прибирам у дома възглавнички, свалям цветя, иска си грижа, определено робувам на всичко това, но видя ли си после хубава, направена терасата и ми минава бързо. Преди бях със столчета , които след всеки дъжд почиствах, сега с палетната пейка ми е доста по-добре, само да изсъхне и е готова за ползване, не става мръсна Peace

Много хубави снимчици видях Hug Лили Peace

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 19:04 от Румяна Лефтерова

# 160
  • Балчик
Така си и помислих. Wink Не мога да ти помогна.

# 161
Много хубави снимчици видях Hug Лили Peace

Къде са снимките на Лили? Върнах се, но освен онази със сладурчето и хубавия изглед други не видях. newsm78 Пак ще се върна да потърся, сигурно пропускам нещо. Peace

# 162
Аз също не виждам нови снимки, а много ми се иска. Предполагам терасата е много хубава. Simple Smile

# 163
  • Варна
Извинявам сееее! Прибирам се по тъмно и не става за снимки... нищо не се вижда, ще се постарая уикенда Wink

# 164
Добро утро и от мен! Simple Smile

Чакам да спрат дъждовете и да откриваме сезона на терасата. Решила съм тази година да я направим цветна и да я закрием. Терасата ни е  дълга около 8 метра и в най-широката си част е около 3 м. и позволява доста. Проблемът е, че не е с правилна форма. През лятото слагаме маса със столове и басейн на детето. Проблемът е, че отгоре кооперацията се скосява и нямаме нищо, което да ни предпазва от слънцето, а е с югоизточно изложение... Вятърът също е проблем, тъй като сме на четвърти етаж.  Бих се радвала, ако някой може да препоръча майстори на дървен покрив или на друга покривна конструкция за Варна или от региона. Може и на лични, за да не се тълкува като реклама.
За сега сме се спрели на дървен покрив. Изглежда ми най-уютно.
Надявам се като спрат дъждовете да мога да кача и снимки как изглежда сега.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт