Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 302
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
  • В полите на Пирин планина
Вече  "ОФИЦИАЛНО" е открит сезона на балкона  Grinning

# 181
Леле, балкон- мечта  Heart Eyes

# 182
Страхотно е! Браво!

# 183
katerina_d , много са ти хубави цветята Peace

И моите петунии как са нацъфтялиии  Heart Eyes За първи път ми се получават такива хубави Simple Smile

Моите вече са за смяна. Хвана ги такива въшки и бяла акрилка ужас. Останах без цветя.

# 184
  • в огледалото на живота
katerina_d , много са ти хубави цветята Peace

И моите петунии как са нацъфтялиии  Heart Eyes За първи път ми се получават такива хубави Simple Smile

Моите вече са за смяна. Хвана ги такива въшки и бяла акрилка ужас. Останах без цветя.
Мопсилан и решаваш проблема с белокрилката и листните въшки  Peace

Танчето,радвам ти се и в другата тема за цветята,поздравления за красивия балкон   bouquet

# 185
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви момичета. Hug

# 186
  • Варна
Ето и снимките:

Преди:

# 187
  • Варна
Сега:

Simple Smile

# 188

lili_vanili , чудесно сте го измислили и осъществили. Направо си крадвам идеята!  bouquet

# 189
  • Пловдив
lili_vanili би всякакви рекорди. Супер е.

# 190
Страхотна тераса, страхотен изглед...... на кой етаж сте?!
И какво е това в саксийките.... тревичката....

# 191
  • Варна
Варна, ет. 15 Simple Smile

Заслугата е на мъжа ми. Проектира си всичко сам - изпълнители са дърводелец, плочкаджия и един майстор, който прави парапети и др. конструкции.

И тревичката е негова идея, подстригва си я най-старателно Simple Smile

# 192
lili_vanili  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просто нямам думи! Невероятна идея, прекрасно изпълнение! Как искам и аз да си пийвам кафенце с гледка към морето, но уви..

Да се включа и аз с готовия покрив, най-сетне. Сега чакам да завали! Че докато го нямаше валеше всеки ден..ей така, да ни е гадно!  Twisted Evil 
Добавих някои "красоти" и вчера за пръв път вечеряхме навън  Heart Eyes

# 193
  • Балчик
lili_vanili би всякакви рекорди. Супер е.
Peace Перфектно измислено за тесни тераси, на които няма място за маса и столове. Много хубаво. Hug

Захир, разкажи повече за навеса (или както там се казва). От какъв материал е, пази ли сянка, рзмери и цена, ако може. Hug
Аз още се чудя какво да измисля хем да е сянка, хем да не вали на терасата. Над нея е открито пространство, нямам нищо.

# 194
И нашата тераса беше открита цялата. Мислихме доста какво да изберем, понеже на мен повечето не ми харесват. Вайках се тука из форума...То и това не ми е точно мечтата, ама става. Спряхме се на поли карбонат, ама не от този, с улейчетата вътре (блажени са невежите, ама наистина не знам как се казва), а на този гладкия. По-скъпо излиза, но ми харесва, като стъкло е.

Много съм доволна от фирмата. Мъжа ми я намери, правили са покрив на негов колега, беше много доволен и ги препоръча на нас. Мога да питам за контакти. Терасата ни е над 7 кв.м, и понеже конструкцията доста високо е хваната, и излиза отстрани, площта стана почти 10 кв.м. 1800 лв. ни излезе всичко.  Не знам дали пази сянка, вчера го монтирахме. Ако не е достатъчна си мислехме да сложим тентичка с макари под навеса и при необходимост да я отваряме.

Общи условия

Активация на акаунт