Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 358
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
  • Балчик
Благодаря за отговора, за контактите- аз съм далече от теб и едва ли ще ми свършат работа. Hug

# 196
lili_vanili, обра точките с тази тераса  newsm20  Жестока е!  Peace

Захир, честит ви навес!

Танчето, мебелите ви от палети ли бяха? Супер са!

Скрит текст:
Ето ми ги и петуниите:

Kami_21213, и моите хванаха въшки, но ги пръскам с един препарат (GAMMA) против разни буби и са добре, бързо се разкараха гадините Peace
Обаче много щипалки, не знам как да се боря срещу тях.. Идеи?

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 08:25 от barbaletka

# 197
lili_vanili, имаш най-яката теpаса! Пожелавам ти да имате прекрасни моменти на нея!

# 198
lili_vanili, имаш най-яката теpаса! Пожелавам ти да имате прекрасни моменти на нея!
               +1 

# 199
  • В полите на Пирин планина
lili- поздравления! smile3501

barbaletka- да от палета са.  Simple Smile

Захир,честит ви навес!

# 200

barbaletka- да от палета са.  Simple Smile

Поздравления за прекрасната тераса!! Гледах няколко пъти снимките и се чудех какво ли ще й се случи на тази холова гарнитура навън и сега като прочетох, че са палети, останах замислена.
Ако не ти представлява трудност би ли дала малко повече информация за изработката и поддръжката им. Имам една голичка тераса и търся идеи за нея.
Благодаря и хубав ден на всички!

# 201
lili_vanili  , на това му се казва "Пълна промяна". Справили сте се великолепно! Hug

# 202
bibsy2014 , разгледай снимки на адреса който е в подписа ми  Simple Smile

# 203
Здравейте, момичета. От известно време чета и се наслаждавам на красотите, които показвате. Моят балкон е много далеч от вашите, пък и уменията и познанията ми в цветарството - също Grinning . Сега имам въпрос - към tan4eto_71, а и към останалите момичета за тисовете. Видях тук, че са в саксии:

http://tan4eto71.snimka.bg/flowers/cvetya-2014.822041.33350619

А на мен от няколко години в цветарските магазини ме убеждават, че не можело да расте в саксия, като порасне над метър. Понеже терасата ми в двата края е малко уширена напред, а и е много слънчева, отдавна искам да сложа по два такива там /има възможност за сравнително големи саксии/. Даже и да не станат много високи, важното е да не загинат след няколко месеца. Има ли някакъв вид тис, който да става за тази цел? Или пък друго растение?

# 204
Момичета, с какво да уморя листни въшки. Газанията ми направо е похитена #Crazy #Crazy ooooh! ooooh!?

# 205
foxy-the infant prodigy, доволна съм от този препарат

irenapleven, не съм компетентна по твоя въпрос, имам 2 туи на балкона в саксии, за сега са добре.

# 206
irenapleven, тези големите са туя смарагд, садила съм и други видове но не издържаха в саксия.
Само да ти кажа че дори и зимата ако е сухо времето ги поливам по малко през деня, при нас става много студено и пада много сняг и винаги си стоят на това място не ги местя.

# 207
barbaletka - Благодаря ти, ще потърся

# 208
  • в огледалото на живота
Момичета, с какво да уморя листни въшки. Газанията ми направо е похитена #Crazy #Crazy ooooh! ooooh!?
Мопсилан.
Мини розите ми бяха изпоядени от белокрилки и листни въшки.Само това ги спаси  Peace

# 209
devi4ca, би ли споделила от къде го купуваш

Общи условия

Активация на акаунт