Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 472
  • 786
  •   1
Отговори
# 240
А другата е чисто празна, там е 90 % от деня сянка и цветята не живеят добре.

Но за черното ти лале ще е идеална, няма да има какво да му пречи, че и на сенчица ще стои! Laughing  bouquet

# 241
  • Балчик
Първо трябва да ида до двореца, да си го купя. Laughing

Завиждам ви за големите тераси. Искам в топла лятна вечер да вечеряме на терасата, с гледка към морето. В двора не е същото, там е затворено и не се вижда моренцето.
А идеите, които сте дали не са приложими особено, веднага си представям как всичко става в прахоляк. От морето винаги духа вятър, почти никога не е тихо и завихря всички боклуци . Трябва да робувам само на тази тераска да почиствам всичко едно по едно. Затова сега имам просто пластмасови маса и столове, от които няма накуде да се завъртиш и да минеш. #2gunfire

# 242
Първо трябва да ида до двореца, да си го купя. Laughing

Какъв дворец, какво ще купуваш, имаш си го, в подписа ти е сладурчето! Grinning Да, големите тераси са си голяма работа. Баба имаше тераса около целия апартамент, от край до край, виждаше ми се безкрайна. Колко тичане падаше на нея и криеници. Моята е от стандартните, но все пак е приятно, като излезе човек на нея, затова не искам и да я затваряме с дограма, замества ми дворчето, което много ми липсва. Хубавото е, че пред нея е зелена поляна, много дървета и няма блок, все още, дано така си остане.

# 243
  • Балчик
О, боже, за това лале ли говориш. Laughing Да, тя най-си обича тераските.

Скрит текст:

И аз се моля някой да не построи пред нас.

# 244
  • Mladost
   Здравейте, в търсене на идеи за тераска съм и аз и следя темата Simple Smile
Попаднах на не лоши варианти за малки тераси http://artcafe.bg/33-idei-za-dizayn-na-terasa-v-skandinavski-stil/

# 245
Здравейте, имаме си две тераси и искаме да сложим изкуствена трева и бамбукови/ тръстикови пръчки като ограда и за обезопасяване до някаква степен от падане на детето, както и хвърлянето на играчки и други предмети през процепите. Моля, ако някой си е сложил да каже от къде си ги е взел, доставят ли ги, добре ли е станало! Иначе разбира се, че гледах из нета- има няколко сайта, които предлагат, но ми се иска да ги ги видя на живо Гледах бамбукови пръчки в Баумакс на изгодни цени, но много кофти качество- направо се разпадаха.
Ще бъда благодарна за съвети!  bouquet

# 246
  • Балчик
Сега измерих тераската, нали ме питахте колко е. Свободното простраснтво без парапета е 1,20 / 2 метра.

# 247
Моята тераска е 7 м на около 1,5 м
Нямам търпение да свършим ремонта че да я населя с разни красоти Heart Eyes
И имам въпрос- декинга как се почиства...предполагам пропадат боклучета отдолу, може да се задържи вода...трябва все да се маха и чисти и после пак да се слага ли  newsm78 МНого се чудя, харесва ми много на снимките, но не знам дали ще е удобно

# 248
  • Балчик
Днес най-после слънчево, неветровито и подходящо за снимки време, без пране, което да ми пречи да направя няколко снимки на сегашната тераса.

Скрит текст:

А това е малката тераска отвън снимана:

# 249
Джемма,чудесна тераска за почивка и за четена на някоя книга.На мен лично ми харесва,а и гледката е невероятна  Sunglasses

# 250
Джемма, екстра ти е терасата   bouquet Малко по-широка е от моята, но пък моята е с метър по-дълга.

Показвала съм си балкона, но ето моето решение за доста тясно пространство. Исках пейките да са тип ракла, за да мога да прибирам възглавниците и разни други неща там, но толкова малки (90см.) никъде не намерих. За 120см имаше избор Peace
Скрит текст:

# 251
  • Отвъд алеята зад шкафа
При малките тераси е лесно да се сложат пейки или столчета в единия край и може да се ползва пълноценно. При моята тераса проблемът е, че се излиза през две места, затова масата и столчетата са по средата и трябва да са много малки, за да може да се минава около тях. Не знам дали го обясних много добре, но скоро ще пусна снимки, като е готово всичко. Вчера си поръчах няколко саксии за терасата от керамика, ето ги:

Скрит текст:

# 252
gadamer, гледах ги и аз вчера тези Heart Eyes

Един изгрев от балкона

# 253
gadamer,
откъде ги поръча? Една приятелка е луда по бухали и бих искала да я зарадвам с такива!

# 254
  • Пловдив
gadamer,
откъде ги поръча? Една приятелка е луда по бухали и бих искала да я зарадвам с такива!
http://www.vivre.bg/p-184881/%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%8F_owl_l

Общи условия

Активация на акаунт