niska placenta

• 1 534
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте на всички. Аз са бременна в 15г,с.и сам с ниска плацента. В 4г,с. прокървих имамах отлепване на плодното сакче.Сега чувствам леки болки и тежест в краста и корема пия магнерот ипренатал по 1 таблетка и сахто така и нох па при необходимос по 2.Това ми е 4 бременност.Първата ми бременост бехе преди 10 г и нямах никакви проблеми родих цекцио.Втората бременост направих аборт по желание и ми пробиха матката бях в 4г,с. и е оперираха едвам ме спасих мен и матката и.А третата бременост бях в 4г,с. и прокървих и го изгубих.Сега се надявам с тази ниска плацента всичко да е наред. Ако има някои с ниска плацента като мен и със болки да ми каже какво да правя,и опасно ли е това.

Благодаря предварително.

Цитат
Zdraveite na vsichki. Az sa bremenna v 15g,s.i sam s niska placenta.  V 4g,s. prokarvih imamah otlepvane na plodnoto sakche.Sega chuvstvam leki bolki i tejest v krasta i korema piq magnerot iprenatal po 1 tabletka i sahto taka i noh pa pri neobhodimos po 2.Tova mi e 4 bremennost.Parvata mi bremenost behe predi 10 g i nqmah nikakvi problemi rodih cekcio.Vtorata bremenost napravih abort po jelanie i mi probiha matkata bqh  v 4g,s. i e operiraha edvam me spasih men i matkata i.A tretata bremenost bqh v 4g,s. i prokarvih i go izgubih.Sega se nadqvam s tazi niska placenta vsichko da e nared. Ako ima nqkoi s niska placenta kato men i sas bolki da mi kaje kakvo da pravq,i opasno li e tova.
Blagodarq predvaritelno.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 05:02 от AnMary

# 1
Пиши на кирилица, първо това е правило тук, второ трудно се чете така  Peace.

Успокой се, нищо фатално не е станало. Първо зависи колко ти е ниска плацентата, ако е разположена направо в/у входа на шийката се нарича - плацента превия и там задължително се ражда секцио. Ако е по-нагоре от входа има много голям шанс да се вдигне нагоре с напредване на бременността. Моята беше на 2см и след 22г.с. се беше вдигнала вече, болки не съм имала и не мисля че това е свързано с плацентата.

Ето прочети тук http://www.happymumsbg.com/?mod=articles&category=category_a … les_2&show=47

# 2
Моята беше ниска, ниска си остана и с напредването на бременността.
Нищо фатално няма, обикновено се покачват с наедряването на плода.

# 3
Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт