"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-15 т

• 39 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • In the light side of the Moon!

Фенките на Мурат Йълдъръм да ми отговорят, това кафе дето се срещнаха чиче и Али, не е ли същото в което Саваш падна в клопката на Явуз , като го набеди че е убил Агата  newsm78

Joy Joy Joy

smile3506 к`во пак казах не на място  Joy

вси4ко си е на място  Joy Joy Joy Joy
предполагам  4е смеха идва от там , 4е много филми в това кафе се снимат Joy Joy Joy Joy

Варна, видях 4е сте го коментирали след като си пуснах поста  Joy Joy Joy

май някой постове се повтарят на тази (47ма) страница....  ooooh! дублират се.... и при вас ли ги има или аз по4нах двойно да виждам  Joy Joy Joy Joy

# 706

На мен сега по ми е интересно да разбера с каква цел Мето вкара Нил в леглото си  newsm78

Ами така, дори и да го хванат, върви доказвай, че е похитител на невинно момиче. Отвлечена, пък спи с него. Пред кой съд ще издържи това. Не знам стокхолмският синдром да е смекчаващо вината обстоятелство.

# 707
  • Стара Загора

Фенките на Мурат Йълдъръм да ми отговорят, това кафе дето се срещнаха чиче и Али, не е ли същото в което Саваш падна в клопката на Явуз , като го набеди че е убил Агата  newsm78

Joy Joy Joy

smile3506 к`во пак казах не на място  Joy
Не бе,всичко си е на място Joy Joy Joy..Това коментираме,че мн.сцени и места се повтарят  и да  вярно,че това е мястото където Саваш падна в клопката на Явуз Grinning.

Меги,виждаш двойно Laughing Laughing.Обаче аз не ви виждам подписите и аватарите на всички newsm78..

Баги,сега се сетих за това,което каза преди малко:
Цитат
От трея се оказва, че не Ел е ядосаната, а Йо. Защо ли newsm78
Защото Ел:
1.  му отне инициативата
2.  се опитва да заеме мястото на Сибел
3. наруши вътрешното му равновесие
4. го заряза
5. не иска да участва повече в разследването
Според мен точка 3-защото му наруши равновесието Grinning.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 16:50 от borovinka123

# 708
Еми то европейската част на Истанбул колкото и да е голяма , с толкова дизита нормално да повтарят местата  Hug , кой да предположи че имат верни бг фенки дет си знаят наизуст сериалите  Joy

# 709
  • Русия
     Ами тези думи от трейлъра за ядосването и пленяването точно Йомер ли ги казва? Щото не ми прилича на енгиновия глас. Може да Арда. Пхък и не виждам причини Йомер да й се ядосва. На Сибел може да е ядосан, на Елиф - откъде накъде, тя не е длъжна да участва в незаконното му разследване.
     И ако е все пак Йомер, откъде да сме сигурни, че говори за Елиф? Ние мислихме, че думите относно това, че е в сърцето му от първи миг, също до нея ще се отнасят, пък той ги е казал за Сибел. И тук може да е същото.

# 710
  • София
Йомер ги казва думите от трея!Толкова пъти го гледах снощи, че съм напълно сигурна.

# 711

Вие повечето казвате ми да бъде честен и да й каже какво чувства-е,така е,ама с ръка на сърцето си признайте колко е "лесно" да отхвърлиш човек,който ти казва,че те обича?Още повече,че при него е много "хем сърби,хем боли,хем драго ми е".

Не става дума да я отреже, да й каже "Не те обичам. Нямаш никакъв шанс с мен". Просто можеше да я помоли за малко време, да й каже, че е объркан и т.н, Сибел, убийството, после появата на Елиф...
Тя самата Елиф трябваше да прояви малко повече съобразителност. Вместо да му се цупи, можеше самата тя да го улесни като му каже, че предполага, че не му е лесно, че чувствата й към него са истински, иска да са нещо повече от приятели, но няма да го притиска...Въобще както беше във версията на Меги за продължение на сцената с целувката. Ама нейсе, свърши вече.  Laughing

Препратка

Скрит текст:
Не бях гледала трейлъра за 10-та серия, сега го видях. Досега си правя анализите на базата на паралели с КД. И горе-долу излизат верни нещата. Пак на базата на видяното в другия сериал  прогнозирам, че Йомер ще признае на Елиф, че има чувства към нея. И в КД това се случи след като Фериде  "натисна" Махир и му каза, че или ще имат връзка, или повече да не се занимава с нея. Но пак всичко беше много по-разтеглено във времето,по-плавно се случваше.
Ако Йомер ще се обяснява още другата серия, поне да ни бяха  спестили думите му на гроба на Сибел.

# 712

Еми то европейската част на Истанбул колкото и да е голяма , с толкова дизита нормално да повтарят местата  Hug , кой да предположи че имат верни бг фенки дет си знаят наизуст сериалите  Joy

Това място, за което говорим, е в азиатската част. Цял ден ми отне да отида и да се върна оттам.   Joy

# 713
Момичета, не сме ли много критични към Ел и Йо? То мъжете, ако малко не ги попритиснеш можеш доста да почакаш да се задействат и то както на нас ни харесва ( личен опит  Laughing). А пък ММ си беше точно такъв пъзльо едно време, така че Йо ме ядосва, но не ме изненадва с реакциите си.

# 714
на въпроса на какво е ядосан Йо.....ядосан е на съдбата си..той го каза на Арда, според англ превод  Peace
но ина4е то4ка 5 (5. не иска да участва повече в разследването) излиза преди любовта...за него разкриване на убийците и диамантите са по-важни, отколкото любовта на Ел..тя е след тези неща  Peace

а какво каза Йо на гроба на Сибел  newsm78

това ме подсети и за сцената дето седеше в колата и мислеше за Елиф, а ина4е се е запътил към гроба на любимата си  Crossing Arms

# 715
  • Русия
pepel_ot_rozi, държаха ни на сухо доста време, сега му отпускаме каишката с това ядосване.
След като предизвиква толкова емоции, значи, всичко е наред, създателите свършиха добра работа. Simple Smile

MegiTeo, нали му е противоречиво държането? Това му е хубавото. Дано се държи така още поне две-три серийки.

Води ли се още списъка с пчеличките? Моите са:
- Йомер не отговори на чувствата на Елиф незабавно
- Йомер отиде при родителите на Сибел
- Елиф е отишла при Йомер (знам, много от вас смятат, че е тъпо. Тъпо, признавам. Но спомням себе си, то така тъпо се държах, като се влюбвах, тъй че за мен е абсолютно праводоподобно). Абе изобщо държанието на Елиф и Йомер след целувката ми е една огромна пчела. Не, направо голям пчелен рой.

# 716
на въпроса на какво е ядосан Йо.....ядосан е на съдбата си..той го каза на Арда, според англ п

това ме подсети и за сцената дето седеше в колата и мислеше за Елиф, а ина4е се е запътил към гроба на любимата си  Crossing Arms

Меги,те така стават катастрофите в живота! Joy Joy Joy

# 717

MegiTeo, нали му е противоречиво държането? Това му е хубавото. Дано се държи така още поне две-три серийки.

абе няма да е лошо още да ре4ем в края на другата серия или на4алото на 11- та да се ориентира на някъде  Joy Joy Joy Joy
аз съм заложила за целувка в 11ти еп  Laughing

Ана  Hug  Peace Peace

да питам...какво мислите за Сибелка и Мето...таз Сибелка дали не е минала по пътя на Нил  newsm78 толкова наблегнаха на девствеността й в първите еп , 4е ми се струва, 4е има нещо гнило в тая девственност  Joy Joy Joy

# 718

а какво каза Йо на гроба на Сибел  newsm78

Йомер:

Не ми вярват, че никога  няма да напуснеш сърцето ми /за родителите й говори/.  Сибел, ти си в него от първия миг, в който те видях. Ти си тук. /посочва сърцето си/. Тук. Единствена ти можеш да разбереш това. Затова не ме оставяй по средата на пътя.

# 719
  • Русия

абе няма да е лошо още да ре4ем в края на другата серия или на4алото на 11- та да се ориентира на някъде  Joy Joy Joy Joy

да питам...какво мислите за Сибелка и Мето...таз Сибелка дали не е минала по пътя на Нил  newsm78 толкова наблегнаха на девствеността й в първите еп , 4е ми се струва, 4е има нещо гнило в тая девственност  Joy Joy Joy

Ами какво ще гледаме още три серии тогава? Не, нека се целуват в последната серия, иначе няма да е интересно.

Ако не бяха наблегнали върху девственността, Йомер нямаше толкова да му се иска да разследва - всички щяха да се успокоят, че Сибел била любовница на Ахмет, и това е.

Общи условия

Активация на акаунт