"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-15 т

• 39 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Фантазия Hug,Варна Hug,мн.благодаря.
Скрит текст:
Божкее като видях първият клип с 33 еп.и си викам  край отече  doh,ако това е първият му път на Йо,отиде края на 2 сезон Sick.Добре,че после Варна поясни Grinning.
Ей ще взема да го загледам и него,но сега нямам мн.време.Тъкмо на зима,след 3 му сезон Laughing Laughing
Ами мн.ми харесаха целувките  на Махир и Фериде Grinning.Тая в 12 еп. е по-импулсивна,мн.хубаво я грабна изневиделица.А дано и Йо направи нещо подобно изненадващо имам предвид.
Др.сцена пък с ръката на сърцето я има май в почти вс.сериали,аз поне я гледах напоследък в три,та  го очаквам това и тук Grinning.И мн.ми хареса това със сянката на вратата-по-различно,но романтично Grinning.

# 691

Тъкмо си на линия, я да те питам нещо. Понякога Йомер и Арда се обръщат към Пелин с нещо, което ми звучи като "девран", "деврен" ??? Имаш ли идея какво значи.

Не съм обърнала внимание. Ако може да ми пуснеш видео.

# 692
Здравейте  Hug
Освен на несподелената любов епизодът е посветен на оглупяването от любов.
Отстрани отиването на Ел в дома на Йо е излишно, даже и унизително, а поведението на Нил като предателство, ама влюбени са сестрите, губят понякога опорните си точки Wink Друг е въпросът дали Нил въобще ги е имала.

Момичета, прави  сте за състоянието на Йо. Объркан е, трябва му време, но това не му пречи да бъде честен, дължи й го, след като толкова неща преживяха заедно Peace
Че Йомер е влюбен за мене е ясно, не защото ми се иска, а защото ни го показват. Любовта му към Сибел нещо не я чувствам, освен в декларациите му. Ако имаше силни терзания, че я предава, си мисля, че вместо непрекъснато да набира номера на Ел, да беше седнал да се размисли, да се поразходи, но не с телефон в ръка, да си припомня...
За мене объркването му идва от една страна, че той вече не владее положението, че се чувства уязвим. От друга, социалните и културни различия с Ел за него са по-голям проблем. Явно Йо е  с повече предразсъдъци и комплекси. Peace

Целувката за Ел бе логична и естествена (все пак е живяла дълги години в Европа), а и Йо не я прие като натрапване. Вярно, много се засегна от поведението на Йо, но не му се разсърди, по-скоро се ядоса на себе си. Съвсем нормално е при създалата се ситуация да се отдръпне и да не иска повече да има вземане даване с него, след като проблемът със сестра й вече е решен. Той дори не е представител на властта. Направи го достойно, без да крие болката си, но и без излишни драми.

От трея се оказва, че не Ел е ядосаната, а Йо. Защо ли newsm78
Защото Ел:
1.  му отне инициативата
2.  се опитва да заеме мястото на Сибел
3. наруши вътрешното му равновесие
4. го заряза
5. не иска да участва повече в разследването

Снощи пропуснах да благодаря за преведените части от 9ти еп. Мериам, Рина  bouquet  bouquet  bouquet

# 693
Варна, на 1.48.30 в оригиналния  8 епизод. Арда го казва.

https://www.youtube.com/watch?v=zI3_P1gAtJI

# 694
Скрит текст:
Божкее като видях първият клип с 33 еп.и си викам  край отече  doh,ако това е първият му път на Йо,отиде края на 2 сезон Sick.Добре,че после Варна поясни Grinning.
Ей ще взема да го загледам и него,но сега нямам мн.време.Тъкмо на зима,след 3 му сезон Laughing Laughing
Ами мн.ми харесаха целувките  на Махир и Фериде Grinning.Тая в 12 еп. е по-импулсивна,мн.хубаво я грабна изневиделица.А дано и Йо направи нещо подобно изненадващо имам предвид.
Др.сцена пък с ръката на сърцето я има май в почти вс.сериали,аз поне я гледах напоследък в три,та  го очаквам това и тук Grinning.И мн.ми хареса това със сянката на вратата-по-различно,но романтично Grinning.

Скрит текст:
Тези неща зависят от режисьора. КД има двама режисьори и зрителите предпочитат единия от тях за романтичните сцени. На тази в 33-ти епизод така съм плакала. Мога да кажа, че режисьорите в голяма степен компенсират глупостите на сценаристките.

Само не знам кой избира местата за снимки, защото снощи Тайяр амджа и Али ги бяха пратили да си разговарят за мръсните игрички на едно култово за зрителите на КД място, свързано с много любов и гледах тази сутрин, че има доста протестни постове в Туитър. Дори едната сценаристка ги е ритуитнала. Не стига, че използват едни и същи актьори паралелно, ами и едни и същи места. Това са на пръв поглед дребни неща, но продуцентската фирма не бива да ги подценява. Всичко има значение за това как се възприема една сцена.

Аз съм сигурна, че и в КПА ще има много емоционални моменти, но сценаристките трябва да си следват логиката на нещата без да се поддават на други съображения- какво искали зрителите, какво искал този, онзи. Иначе се претупват нещата. 

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 15:57 от varna_2

# 695
  • Разград

# 696
Здравейте Simple Smile
Това не е ли нов трейлър?
https://www.youtube.com/watch?v=UNrvF2vd4qU&feature=share

OO сега видях, че сте го постнали ooooh! Embarassed

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 16:16 от Airra

# 697
  • Разград

# 698
  • Стара Загора
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
Тези неща зависят от режисьора. КД има двама режисьори и зрителите предпочитат единия от тях за романтичните сцени.На тази в 33-ти епизод така съм плакала. Мога да кажа, че режисьорите в голяма степен компенсират глупостите на сценаристките.

Само не знам кой избира местата за снимки, защото снощи Тайяр амджа и Али ги бяха пратили да си разговарят за мръсните игрички на едно култово за зрителите на КД място, свързано с много любов и гледах тази сутрин, че има доста протестни постове в Туитър. Дори едната сценаристка ги е ритуитнала. Не стига, че използват едни и същи актьори паралелно, ами и едни и същи места. Това са на пръв поглед дребни неща, но продуцентската фирма не бива да ги подценява. Всичко има значение за това как се възприема една сцена.

Аз съм сигурна, че и в КПА ще има много емоционални моменти, но сценаристките трябва да си следват логиката на нещата без да се поддават на други съображения- какво искали зрителите, какво искал този, онзи. Иначе се претупват нещата.  
Скрит текст:
Напълно съм съгласна с теб.Надявам се и аз сценаристките да следват някаква логика  и да не претупват нещата,нито да ни хвърлят в девета глуха,без да изяснят някои  действия.Защото нещо подобно се случи с др. любим мой сериал "Чучулигата"-разтягане на действието,липса на логика в някои сцени и поведението на героите и отворен финал,всеки да си го възприема,както иска.
  И аз не знам кой им избира местата за снимане на някои сцени,но мн.се повтарят,че и потретват.Болницата напр.където лежат Хюсеин и Мето я имаше и в КВФ и в Пленителката Grinning.
Днес мн.нови запленени ЕлМерки имаме Grinning.
Аирра Hug,здрасти и на теб,добре дошла Grinning.Я кажи ядоса ли се  и ти на Йо или не Laughing?
Да ,новият трейлър е,а ето го и с бг субт.  
http://vbox7.com/play:50fedf2246

# 699
  • In the light side of the Moon!
такаааааа, те ме те на  Laughing

привет  Hug

изгледах еп след като се прибрах, с това отговарям и на Спирит4ето на въпроса дали съм го гледала. Имах проблем който за 1ви път ми се слу4ва, както си върви еп, изведнъж спира и се връща назад, все едно някой ми го превърта. Затова и още в на4алото когато запо4на ми се върна на новините и тогава ви попитах дали има някакъв проблем. та така си кара до края..както и да е. проблема си е мой, не ваш  Laughing

да кажа благодаря на моми4етата, Ринка, Алекс, Мериам за преведените 4асти и фрагмана  Hug на БУ за онлайн преводите  Hug Hug и на вси4ки които разясняваха какво се слу4ва!!!

Варна, да те питам преди да съм забравила, кафето дето се срещнаха 4и4е и Али не е ли любимото мясно на Хулиганите  Wink

Верулка,   love001  love001 4ок се радвам да те видя, а още пове4е се радвам на Варна, 4е е успяла да те провокира да слезеш  Joy Joy Joy

Алекс  Hug Hug привет  Heart Eyes

зна4и, като видях Йо как подритва камъ4ки и се препотих 3 пъти, по-голяма глупост от това неможаха да измислят   Naughty
като видях Ел 4е отива у Йо си рекох ... и от тази героиня направиха патка  ooooh!

това може да се каже 4е са двете сцени, които ама изобщо не ми харесаха като сценарии. За играта и на двамата нямам думи, страхотни са. Ама след като изгледах преведените 4асти и няколко пъти сцената Бахар/Ел още снощи ми се при4у 4е Ел каза на Бахар - О беним оптю!!! не бях сигурна дали съм 4ула правилно и щях да питам говорещите турски, но преди малко намерих тази 4аст преведена на англ

https://www.facebook.com/photo.php?v=779523172068212&set=vb. … ype=2&theater

и да  Peace Елиф казва,  - той също ме целуна!!! то не 4е ние не го видяхме, но ето 4е и Ел е усетила целувката му дори и за 4аст от секундата. Това оправдава поведението й в моите о4и. Както и Арда казва в същото това клип4е  - Йо ти не познаваш жените, за тях целувката не е само целувка, винаги има зна4ение или ме4та зад нея. Йо пък казва, 4е неказаните неща спомагат за края на една връзка пове4е от колкото казаните, но какво да й каже? 4е не може да е с нея...неиска да я нарани и затова ще пртендира, 4е нищо не се е слу4ило. Но пък Арда много добре знае, 4е жените искат отговори и правят вси4ко възможно за да ги полу4ат....

мисля си 4е с превода ще оправдаем и двамцата. На мен сега по ми е интересно да разбера с каква цел Мето вкара Нил в леглото си  newsm78
и да си кажа 4е тази Нил излезе много проста и загубена, злобна и тъпа  Laughing

айде стига толкоз, 4е се уморих  ooooh!

# 700
Фантазия имах предвид, че като жена нормално е да защитавам женската част в дадена спорна ситуация, а аз винаги вземам страната на мъжа и в реала и в сериала , може би защото съм бъдеща свекърва  Mr. Green

Фенките на Мурат Йълдъръм да ми отговорят, това кафе дето се срещнаха чиче и Али, не е ли същото в което Саваш падна в клопката на Явуз , като го набеди че е убил Агата  newsm78

# 701

Варна, да те питам преди да съм забравила, кафето дето се срещнаха 4и4е и Али не е ли любимото мясно на Хулиганите  Wink

Скрит текст:
Същото. Аз затова писах, че имаше разгневени фенове тази сутрин.  Laughing

# 702

Фенките на Мурат Йълдъръм да ми отговорят, това кафе дето се срещнаха чиче и Али, не е ли същото в което Саваш падна в клопката на Явуз , като го набеди че е убил Агата  newsm78

Joy Joy Joy

# 703

Joy Joy Joy

smile3506 к`во пак казах не на място  Joy

# 704
Здравейте,диамантчета и запленени от Елмер!
Мисля,че сте прекалено строги към героите и сценаристките.Карайте малко по-спокойно-това все пак е сериал,макар че в живота се случват къде по0глупави и нелогични действия,когато човек е влюбен.
Първо даси кажа,че не приемам определението,че Йомер е невъзпитан,арогантен и не знае как да се държи с жените.Не знам как стигнахте до това заключение,но според мен се държи с тях повече от човешки,с доброта и нежност.Може би именно това му държание малко заблуди Елифчето,но е истина и че началото на неговото влюбване е факт.В сърцето и главата му бушуват мисли,страсти и какво ли още не.Той е като младо вино,бушува,пени се,мътно е,но всичко ще си дойде на мястото.
Мисля,че и посещението му в дома на Сибел е нещо като прощаване с миналото-именно доброто му възпитание го кара да не обърне съвсем гръб на хора,които са щели за едната бройка да бъдат неговато семейство.
Според мен не е и съвсем вярно,че Елиф е била оставена сама да се справя с проблемите-през цялото време до нея беше Йомер,Арда,Пельо,братът.Друг е въпросът,че тяхното семейство,което е изтъкано от снобщина,лицемерие и алчност не я е научило да открива добротата,да бъде открита и да не се държи до известна степен егоистично-йок аз се влюбих,целунах те и ти хоп-падай в краката ми.Вие повечето казвате ми да бъде честен и да й каже какво чувства-е,така е,ама с ръка на сърцето си признайте колко е "лесно" да отхвърлиш човек,който ти казва,че те обича?Още повече,че при него е много "хем сърби,хем боли,хем драго ми е".

Общи условия

Активация на акаунт