"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-15 т

• 39 272
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, сетих се, че Йо не попита Ел откъде знае, че е разкрит от Мето. Кой знае в следващия епизод дали ще изясняват отношения или ей такива ми ти неща  newsm78

# 676
Не ми хареса нито поведението на Елиф, нито това на Йомер. Не разбирам на какво отгоре се сърди Елиф. Целува Йомер изневиделица и само защото си е въобразила нещо очаква той да е влюбен в нея. След като много добре знае как стоят нещата около него и дори го каза на Бахар. Йомер и той, подритва си камъчетата, забил поглед в земята, като някое дете, счупило вазата. Ами говори открито, ако си объркан, ако не ти е до любов сега, ако ти трябва времe, ако не си наясно с чувствата си, има ли ги, няма ли ги... А той наговори такива глупости. Направо като слон в стъкларски магазин.  Въобще много незряло държане и на двамата.
А семейството на Елиф е направо отвратително. Всички непрекъснато се лъжат и предават.
Бих искала режисьорът да прояви малко повече въображение. Не знам за кой път гледаме сцена като последната.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 12:49 от varna_2

# 677
Не ми хареса нито поведението на Елиф, нито това на Йомер. Не разбирам на какво отгоре се сърди Елиф. Целува Йомер изневиделица и само защото си е въобразила нещо очаква той да е влюбен в нея. След като много добре знае как стоят нещата около него и дори го каза на Бахар. Йомер и той, подритва си камъчетата, забил поглед в земята, като някое дете, счупило вазата. Ами говори открито, ако си объркан, ако не ти е до любов сега, ако ти трябва времe, ако не си наясно с чувствата си, има ли ги, няма ли ги... Въобще много незряло държане и на двамата.
А семейството на Елиф е направо отвратително. Всички непрекъснато се лъжат и предават.
Бих искала режисьорът да прояви малко повече въображение. Не знам за кой път гледаме сцена като последната.

Съгласна съм с теб , само малко пак ще оправдая Йо , малеее във всеки сериал аз на страната на мъжете, верно мама и тате са ми правили за мъжко  Mr. Green
Йо е мъж при тях е по трудно да призниват , споделят и да говорят открито за душевното си състояние еле пък пред обекта на тяхното терзание  Peace
Пред Арда може да се разкрие повечко , но не и да се разголи душевно, това ниво на душевно разголване малко мъже и рядко го правят  Peace

# 678
Ами може и да не излива сърцето си един час, но малко повече откритост. Направо ми беше като някоя неориентирана девойка, която не знае какво иска. Казва на Сибел " Обичам те от първия миг, в който те видях. Ти си в сърцето ми. "  После пред майка й мънка и се оправдава, пак с някакъв безпомощен и виновен поглед. Накрая с Елиф, ама и тя, ако може да не му се сърди и да си търсят убиеца пак двамата. Не знам, може би това е трябвало да мине за вътрешна борба и терзания, но у мен не оставиха такова усещане. Липсва ми мъжкарското в образа на  Йомер. Не мачовското, мъжкарското. 

# 679
А,,,,,καλημερα,,,,
И аз за 1 път искам да си кажа моито мнение,,,, следя ви  често и ви се радвам на хубава компаня която сте образували. Много се извинявам,,,,, предварително,,, за разваленият ми ъулгарски,,,,, но знам че сте широки душички и че ще ме тьрпите.....
Не сьм сьгласна с теб мила,, Варна 2???;; за мен Елиф имаше всички призначи от страна на Омер и ги изчете правилно, освен това тя ъеше непрекьснато под голямо напрежение, ,,,, и никой не ъеше до нея,,,, така че неиня герои  с пьлно право стана неиня любим.  Какво по естесвено от това...а Омер както спомена и някой, ,, никога не е стреснал  жена като нея,,,, силна , красива, разумна и от горе на всичко,, скромна,,с добро сьрце,, и чиста...
Винаги ,,, като цели,,, мьжете не могат на време да реагират както ние очакваме от тях,,,, и това ни го дадоха нашите сценаристи(нали са и те все пак жени?)....а финальт може ъи ъеше клише,,,,, познат,,,, но е и наи често стреснат в реалният живот.( в подобни ситуации).....и пак много се извинявам...

# 680
Ами може и да не излива сърцето си един час, но малко повече откритост.

Варна, каква откритост при мъже? И какво споделяне на чувства? Даже това дето Арда и Йомерко си споделяха, мъжете не го правят. Такива мъже ги  считат за ......... (няма да кажа тая нецензурна дума)

Нервакова, баш за жена са те правили щом харесваш мъжете.  Mr. Green Обратното щеше да е тревожен симптом.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 14:07 от fantasya

# 681
Аз пък бих употребила нецензурната дума точно по отношение на поведение " правя се на дръж ми шапката, пък ти се сещай". Пак казвам не говоря за някакви словоизлияния. Просто " не съм готов за това сега" и толкова. Да не би приказките, които й наговори пред тях да бяха по- добрият вариант.

Verula, пиши си спокойно, аз нямам проблем  с несъгласните с мен. Все пак смятам, че признаците на влюбеност от страна на Йомер бяха повече в желанията и надеждите на феновете нещата да се случат по- бързо. Иначе аз съм чула от него два пъти да говори за чувствата си с ясни думи и в двата случая ставаше дума за Сибел. Даже едното признание за неотмрелите му чувства към Сибел беше пред самата Елиф.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 13:43 от varna_2

# 682
  • Русия
     Те и двамата се държат като глупаци. И ако при Елиф е горе-долу разбираемо: тя е в постоянен стрес, пък и влюбена е. Когато ти играе хормонът, всички разумни доводи ги отмиташ, надеждата и фантазиите ти закриват погледа. То при Йомер никакво разбиране няма, държи се като типичен мъж: усуква, измъква се с всички сили, само и само да не каже, какво чувства. Сценаристките добре са го хванали това. Като за мъж той още и добре постъпи. Ако беше съвсем безразличен, ако не бяха приятелските му чувства към нея, щеше просто да се държи студено.
     Иначе досега той е показвал усет на добър психолог, къде му се е дянало? Разкъсва се между любовта към годеницата и влечението към Елиф, радва се на любовта й и се чувства гузен от това. Затуй се държи смотано. Мама не го е научила на добро държане. Ама то се виждаше от първа серия. Арогантен е, не е много научен да уважава жената, затова и не е способен да се държи човешки.

Ани, мъжът ти истина казва. И аз съм го писала преди: голяма ирония е това, че всъщност не Йомер трябва да доказва, че е достоин за да стане член на семейство Денизер, а Елиф, че е достойна да стане член на семейство Демир. Ако в Йомеровото семейство само Мелике е под съмнение (а за мен хич не е отрицателен персонаж), то семейството на Елиф няма нормален човек. Тя малко да си отвори очите, струва ли си да ги спасява от фалит. Малко да се съвземат, когато останат без пари. Щото досега не показват признаци на каквото и да е икономисване поне. То такива егоисти като тях още трябва да намериш. Да не говорим за престъпникът Ахмет и крадливите Аслъ и Танер и цялата неблагодарност на всички.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 14:18 от Naili

# 683
http://www.youtube.com/watch?

# 684
  • Стара Загора
Държат се глупаво,защото са влюбени Grinning.Тъй ще е,докато си открият чувствата ясно един на друг Joy  Joy.
А на мен ми е интересно да разбера в др.дизи на двете СЦ,с което има доста прилики,главният герой целува ли любимата си?Казахте,че тя го целувала няколко пъти,то и тук така-все Ел го целува нашия,та ми е чудно да видя една такава целувка Rolling Eyes.Дето се вика да си направя сравнението и да знам какво да очаквам Party.

А Пельо май я удари ток,когато Арда се втурна да и помага и я погали по ръката newsm53.

Верулка Hug,привет и добре дошла Grinning!

# 685
Боре, заповядай.

# 686
Държат се глупаво,защото са влюбени Grinning.Тъй ще е,докато си открият чувствата ясно един на друг Joy  Joy.
А на мен ми е интересно да разбера в др.дизи на двете СЦ,с което има доста прилики,главният герой целува ли любимата си?Казахте,че тя го целувала няколко пъти,то и тук така-все Ел го целува нашия,та ми е чудно да видя една такава целувка Rolling Eyes.Дето се вика да си направя сравнението и да знам какво да очаквам Party.

Отговарям

Скрит текст:
Целуна го само веднъж. В момента, в който направи първата крачка, но той отговори на целувката й, макар и след известно смущение. Разликата е, че до този момент се стигна постепенно и много логично. Много добре показаха влюбването на Фериде, терзанията на Махир. И чак тогава се стигна до целувката /12-ти епизод/, но дори и след това Махир имаше вътрешни задръжки и се опитваше да удържи задълбочаването на връзката им, чак в 19-та серия свали гарда . Тук, не знам, защото малко време ли им остава до края на сезона, заради рейтинга ли, заради зрителите ли, но малко форсираха нещата, според мен. Пък може и първначалният замисъл да си е бил такъв, да не е по други съображения. Но в КД поне първи сезон сценарият беше на ниво, разбира се имаше си и трески за дялане, но образите бяха добре изградени. Във втория сезон пишат пълни глупости, а пък за третия, дето ще почва наесен, въобще не ми се мисли.

Слагам сцената на целувката от страна на Фериде

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 15:10 от varna_2

# 687

Фантазия, това е мнооого напред в действието. Но виждате, че и в 39-ти епизод героите още не могат да се разберат.  Laughing Така че и тук ще има раздели и сдобрявания.

# 688
# 689
Варна, аз го изгледах Карадайъ. О т 20 до 40 серия беше много динамично и логично действието, та и за тук имам надежда. Може да си е така змислен филма. Все пак ние не сме видели завършен продукт.
Тъкмо си на линия, я да те питам нещо. Понякога Йомер и Арда се обръщат към Пелин с нещо, което ми звучи като "девран", "деврен" ??? Имаш ли идея какво значи.

Общи условия

Активация на акаунт