БРЕМЕННИ МАЙКИ ОТ РУСЕ 2014

• 9 094
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,случайно някой да знае освен  при Хубчев  и Кунев в Русе прави ли се фетална морфология?От Кунев никак не съм доволна и спрях да ходя при него, а сега ако отида при него за ФМ не знам дали ще реагира добре,а със сигурност ме помнят там Simple Smile А за Хубчев нищо добро не съм чувала... Освен в Тутракан....

# 16
Здравейте,случайно някой да знае освен  при Хубчев  и Кунев в Русе прави ли се фетална морфология?От Кунев никак не съм доволна и спрях да ходя при него, а сега ако отида при него за ФМ не знам дали ще реагира добре,а със сигурност ме помнят там Simple Smile А за Хубчев нищо добро не съм чувала... Освен в Тутракан....

Д-р Луиза Тончева

# 17
Здравейте. От тридневният ми престой в АГ Русе преди да родя,след като бях преносила 8 дни- единственият доктор който ми обърна внимание бе д-р Боян Атанасов. Много добър и пекан човек, който работи много внимателно и който знае как да ви влезе в положение и да ви успокои. Доктор при който се чувствате в добри ръце.
Също така много съм доволна от анестезиолог Иванова, тя ми би епидуралната упойка-много нежна и мила жена.

Няма да пропусна да споделя НЕГАТИВНОТО си мнение за д-р ТОНЧЕВА- арогантна, зла и крива жена.
Първо, че като ме прегледа за разкритие беше много груба, а и на всичко от горе се изразяваше ужасно.
Каза ми "Дано да не раждаш в моята смяна, че както съм се натопорчила от сутринта" и други които не е прилично да споменавам. Влязох на 7мия ден защото бях преносила, тя ми каза тия неща и повече не ме погледна.Цял ден си стоях в стаята.
Да не говорим че като ме прегледа на видеозон катопостъпих в родилното ми каза че бебето е 3200-3300, а то се роди 3950 с операция.
Единственият човек който забеляза че бебето е голямо,а таза ми е малък и главата ми не може да се намести в малкия ми таз е д-р Атанасов.
Много му благодаря.

# 18
geni_21, честито бебче.  Heart Eyes Да е здравичко и много да ви радва.   bouquet
На теб - бързо възстановяване.  Hug
По темата за отношението към пациентите - уви, някои хора в медицинските среди нямат грам възпитание. Винаги вътрешно съм се възмущавала как могат да говорят на "ти" на човек, който виждат за първи път през живота си.  #Crazy
Хубаво е, че не всички са такива. Някой от тях са и доста добри специалисти, и се отнасят човешки и с уважение към пациента.  Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 12:31 от chibi

# 19
geni_21, честито бебче.  Heart Eyes Да е здравичко и много да ви радва.   bouquet
На теб - бързо възстановяване.  Hug
По темата за отношението към пациентите - уви, някои хора в медицинските среди нямат грам възпитание. Винаги вътрешно съм се възмущавала как могат да говорят на "ти" на човек, който виждат за първи път през живота си.  #Crazy
Хубаво е, че не всички са такива. Някой от тях са и доста добри специалисти, и се отнасят човешки и с уважение към пациента.  Hug

За медицинските сестри мислех да не споменавам, не всички са такива, но имаше и които се провикваха в коридорите, цитирам "Как всички искали да дойдат в родилното и да родят без пари"
А когато те са раждали, дали са си плащали?????? Но, уви.

# 20

За медицинските сестри мислех да не споменавам, не всички са такива, но имаше и които се провикваха в коридорите, цитирам "Как всички искали да дойдат в родилното и да родят без пари"
А когато те са раждали, дали са си плащали?????? Но, уви.

Това само потвърждава лошото впечатление, че някои от тях се превърнаха в обикновени търгаши.  #Cussing out
Добре, че не всички са такива.  Peace

# 21
Повечето лекари са криви и недоволни,само гледат да се отърват от теб.А за д-р Тончева...поначало не е такъв човек,има малко странно чувство за хумор и е малко цапната в устата,но аз поне засега съм доволна от нея.

# 22
Въпросната "д-р" Тончева на мен само успя да ми навреди.С усмивка всеки път ми прибираше парите #2gunfire Вярно голяма хумористка е   smile3515

# 23
Записвам се към отбора на русенските мамчета.   bouquet

# 24
  • Русе
Аз искам да ви попитам за добър педиатър в Русе. Скоро влизам в 9 месец и мисля , че е време да се ориентирам към намиране на доктор за бебето.
Д-р Бурмова  Peace

# 25
Аз искам да ви попитам за добър педиатър в Русе. Скоро влизам в 9 месец и мисля , че е време да се ориентирам към намиране на доктор за бебето.
Д-р Бурмова  Peace

Имайте предвид, че не работи със ЗК, т. е. не можете да запишете бебето на консултация при нея!  Naughty

Момичета,

мой приятел подарява стандартно детско дървено легло с външни габарити - 169/78/височина99см; матрак/дюшек: 70/140см.

Който го пожелае, да ми пише на ЛС веднага или във ФБ: https://www.facebook.com/marieta.wolf!  Офертата е валидна днес и утре. После леглото ще бъде нарязано...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт