От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
http://www.dostavka-anglia.com/

За Русе - получих две поръчки с тях, едната от Гросери. Преопаковано в кашон, 6 кг - 10,80 лв. Малко нямах инфо за поръчката, но и аз късно я регистрирах. После за курса не разбрах, че е пристигнал, но ми звънна по телефона момчето от Русе. Не видях дали няма някой грам отгоре на 6-те кг, струва ми се, че имаше, но даже ми взе 10-ина ст по-малко.
Засега доволна, пускам още неща с тях.
Разгледах им сайта и цените ми допадат,както и офисът им в Русе ми е удобен. Регистрирах се,но не виждам къде е адреса им в Англия,може ли малко помощ?

# 586
  • Русе
Заповядай:
http://www.dostavka-anglia.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-% … BB%D0%B8%D1%8F-2/

Честно казано и на мен ми е малко объркан сайта, особено със заявките. Но взех да посвиквам.

# 587
  • София
Заповядай:
http://www.dostavka-anglia.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-% … BB%D0%B8%D1%8F-2/

Честно казано и на мен ми е малко объркан сайта, особено със заявките. Но взех да посвиквам.
До сега рових в тоя сайт за доставки, но не можах да разбера няколко неща:
 Никъде не видях ID да се дава на всеки потребител?
Как се процедира, само по името на човека, и въобще нещо ми е сбъркан, а най-лошото е че е близо до нас и се изкушавам да си сменя превозвача.

# 588
  • Русе
ID-то и аз не съм го намерила Simple Smile.
Пусках само с име, обадиха ми се Simple Smile.

# 589
Не мисля, че трябва да взимат такса за кашоните. Разполагат с изобилие от кашони и малко дребнаво ми изглежда.
Поръчките ми от Асда (чрез Габиели) са винаги преопаковани в кашон, а отгоре е залепена фактурата с която са доставени пликовете от Асда.
Имаше времена, когато повечето взимаха такса, но цената на кг, не беше сегашните 2лв.  Naughty

# 590
  • Sofia
Не мисля, че трябва да взимат такса за кашоните. Разполагат с изобилие от кашони и малко дребнаво ми изглежда.

А откъде ги взимат, според теб? newsm78 На мен човек от ръководството на Габко ми е казвал, че едва ли не ги събират от кофите... Ами, аз лично не бих се радвала да ми превозват стоката в кашон, хвърлен на боклука, само защото не съм си платила допълнително. Peace

# 591
Извинявайте ама това 10-15 лв да ти сложат 2 плика в кашон си е рекет направо. Не мога да разбера от какво ги правят тези кашони. Имайки предвид, че цената на едро на кашони е м/у 0.50-0.80 лв.....не знам, За кашон и едно тиксо толкова пари....евала. Така се печели.
Като са им скъпи кашоните в Англия, да си карат от тук. Какъв им е проблема. Превоз ли нямат?

# 592

А откъде ги взимат, според теб? newsm78 На мен човек от ръководството на Габко ми е казвал, че едва ли не ги събират от кофите... Ами, аз лично не бих се радвала да ми превозват стоката в кашон, хвърлен на боклука, само защото не съм си платила допълнително. Peace
Получават достаъчно пратки и много от куриерите им ги носят в големи кашони или чували. Получавала съм пратки, които Габиели любезно са събрали в чувал на Royal mail. Същото е и с кашоните. Никога не съм получила кашон, който да е в недобър вид. Откъде е взет, хич не ме интересува. Не превозвам храна. А както bobo_13 каза, ако искат от тук да ги карат.....
А иначе, дори и срещу парите, които Габко ти прибират, няма как да си сигурна, че не са от кофите, нали?

# 593
Защо се заформя този спор?
На който не му изнася, спира да ползва Габко и толкова.
След премеждията ми с АСДА и няколкото разговора в човека в UK напълно ги разбирам.

# 594
На мен ми е интересно за поръчките от ASDA, аз доста често поръчвам оттам и винаги нещата са ми идвали много добре опаковани , в техен плик, който си е облепен и добре запечатан и вътре всичко е опаковано в други пликчета. Сега пак пуснах поръчка, та ще видя как ще пристигне.

# 595
На мен ми е интересно за поръчките от ASDA, аз доста често поръчвам оттам и винаги нещата са ми идвали много добре опаковани , в техен плик, който си е облепен и добре запечатан и вътре всичко е опаковано в други пликчета. Сега пак пуснах поръчка, та ще видя как ще пристигне.

От гросърито идват насипно в найлонови торби.

# 596
да и аз знам, че идват насипни от гросърито. На мен са ми ги опаковали в кашони, за да не се счупят пюретата. Но не Габко. Не са ми вземали пари затова. Но и да ми поискат пари, пак ще съм ОК. Предпочитам да си платя за добро опаковане, вместо да дойдат до БГ на сол .
И един въпрос за получаващите пратки във Варна от Габко- само един ден ли раздават през седмицата ?

# 597
  • Русе
Можеш да вземеш пратката си при всяко следващо раздаване - незвисимо дали на пратки от УК или ДЕ, но трябва да знаеш, че дължиш такса "магазинаж" за невзета пратка в рамките на 2 или 3 раздавания.

# 598
е то това голямо неудобство ! само един ден за раздаване  и после чакаш до другото раздаване. ОК мерси все пак Simple Smile   bouquet

# 599
  • Русе
Защо да е неудобство? Те раздават почти всеки ден. Рядко имат големи паузи. Като свърши раздаването на УК, почва на ДЕ и обратното. Може да се разбереш и с човека от офиса да отидеш  да си вземеш пратката когато е удобно и за двама Ви. На мен поне за офис Русе ми правят този жест.

Общи условия

Активация на акаунт