От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 710
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Плюс това е упоменато, подчертано и удебелено, че теглото се закръгля към по-големия килограм. Не е като да не сме наясно.
Това е така,но 2,че и 20грама в рамките на допустима грешка и не е коректно да се закръглят към по-високия грамаж(според мен).

# 571
Плюс това е упоменато, подчертано и удебелено, че теглото се закръгля към по-големия килограм. Не е като да не сме наясно.
Това е така,но 2,че и 20 грама в рамките на допустима грешка и не е коректно да се закръглят към по-високия грамаж(според мен).
А къде в профила се виждат реалните кг. ?, как разбра че тежат 1020 кг. / 2020 кг. ?
 newsm78

# 572
Miro75,не се виждат. За предната,която беше 1,020кг.,питах Габко,те ми казаха. За сегашната предполагам,не съм я взела още.

# 573
  • София
При Габко се вижда колко тежи - 2-3-5кг. Предполагам, че вписват директно закръгленото число, за да е по-бързо и удобно и да няма спорове относно 5 грама... Не че е правилно или че ги защитавам, но щом сме ги избрали за превозвач, значи се съгласяваме с тези условия...

# 574
  • Русе
И аз не искам да ги защитавам, макар че колкото пъти пиша за тях, все хубави неща казвам, но смятам, че не това как изчисляват теглото е толкова важно, колкото цялостното им отношение - през времето, в което ги ползвам, са повече от коректни, да не кажа НАЙ.
Нямам нито една загубена пратка, всичко ми го транспортират непокътнатно и запазено. В една друга тема, една мама се беше оплакала от GGBG, че пратката й от Асда е дошла в окаяно състояние - скъсан и лепен чувал, а вътре дрехите досущ парцали. Аз лично предпочитам да платя 2,20 лв повече, но да знам, че това което съм поръчала ще пристигне такова, каквото са ми го пратили от магазина. И спирам вече да говоря, че ще ме линчувате  Mr. Green

# 575
  • на Мелмак
Ауууу , аз за първи път поръчвам от АСДА и то с GGBG , дано нямам такива проблеми .
Досега винаги съм поръчвала с директна доставка / Амазоните и Ибеите /.
За първи път използвам посредник , дано няма фал !

# 576
И аз не искам да ги защитавам, макар че колкото пъти пиша за тях, все хубави неща казвам, но смятам, че не това как изчисляват теглото е толкова важно, колкото цялостното им отношение - през времето, в което ги ползвам, са повече от коректни, да не кажа НАЙ.
Нямам нито една загубена пратка, всичко ми го транспортират непокътнатно и запазено. В една друга тема, една мама се беше оплакала от GGBG, че пратката й от Асда е дошла в окаяно състояние - скъсан и лепен чувал, а вътре дрехите досущ парцали. Аз лично предпочитам да платя 2,20 лв повече, но да знам, че това което съм поръчала ще пристигне такова, каквото са ми го пратили от магазина. И спирам вече да говоря, че ще ме линчувате  Mr. Green

До Русе има ли някой друг да доставя стоки от Англия? Има ли друг превозвач, който да ти ги достави в Русе с/у 2 лв (от София или от Варна)?

# 577
  • Русе
КД имат или имаха офис. Също има една фирма, тя дори е русенска - "Евтино" (на 1 стр. е посочена), но гъбите са ми най-удобни, нищо, че се налага да ходя с колата до офиса.

etty, не вярвам. Има и много доволни от GGBG, просто нейният късмет е бил такъв. Няма транспортна фирма, на която да не може да се случи  Peace

# 578
  • на Мелмак
Принципно е така  Hug , знам .
Но нали като ти е за първи път нещо и те гложди малко , ей така  Mr. Green
Тя поръчката не ми е голяма , защото е за проба , принципно няма нещо за което да съжалявам .

# 579
Аз много много не съм доволна от Габко, но нямам друг вариант.
Последният път се ядосах за това, че трябва да платя 13 лв за кашон, понеже продуктите от Гросъри ги доставят неопаковани и уж цапали другите стоки. Дадоха ми пример с пуловер за 100 паунда  ooooh! Аз отговорих с "да, да", но после като се замислих всички пакети са си опаковани с найлон, няма как да се изцапат.
Та за 2 душ гела и 3 пакета шоколадови десерти платих сума пари.

Следващия път никакво Теско  Naughty

# 580
  • София
Това го пишеше и на сайта им - от курс 300 от UK, всичко ще се слага в кашон, като цената му е фиксирана.... Не е много честно от тяхна страна. Разбирам, че го правят и за да могат да подредят по-добре нещата в камиона, всеки знае, че е по-лесно да редиш кашони, вместо пликове. В крайна сметка обаче не е нормално да не дадеш никакъв избор на човека отсреща - кашон, струващ ХХ лв./паунда и точка по въпроса.... Това ми направи лошо впечатление, но досега не съм поръчвала нещо, което да не идва в кашон - само от Амазон съм купувала...

# 581
Това за кашоните се канят да го направят от доста отдавна. Поне на мен ми го обясняваха преди поне 6 м. когато имах проблем с АСДА. И не ги виня изобщо. При тях поръчките пристигат от гросъритата в пликове, като в повечето случаи не в един, а в няколко. Често без фактура и всякакъв придружаващ документ. Освен проблема с разпиляването на стоките, възможно отваряне и цапане, добро подреждане на камиона го има и момента за отделяне на поръчките една от друга за да не се объркат пликовете.

Дори тогава ми казах, че обмислят сериозно дали да не престанат да приемат доставки от гросърита поради зачестили проблеми с тях. Според мен по добре кашон, отколкото изобщо да спрат доставките на такива стоки.

# 582
Gabieli доколкото съм чела тук,понеже не съм поръчвала от гросърита все още,също слагат пликовете от тях в кашони,но тези кашони са си безплатни.А Емпреса пък едно време по 10 лири взимаха за опаковане в кашон  Laughing

# 583
Това за кашоните се канят да го направят от доста отдавна. Поне на мен ми го обясняваха преди поне 6 м. когато имах проблем с АСДА. И не ги виня изобщо. При тях поръчките пристигат от гросъритата в пликове, като в повечето случаи не в един, а в няколко. Често без фактура и всякакъв придружаващ документ. Освен проблема с разпиляването на стоките, възможно отваряне и цапане, добро подреждане на камиона го има и момента за отделяне на поръчките една от друга за да не се объркат пликовете.

Дори тогава ми казах, че обмислят сериозно дали да не престанат да приемат доставки от гросърита поради зачестили проблеми с тях. Според мен по добре кашон, отколкото изобщо да спрат доставките на такива стоки.

Аз съм от доволните че въведоха такса преопаковане за тези покупки , защото бях пряко пострадал от такава поръчка(за което ме компенсираха), независимо че нямаха вина. Трябваше по рано да го направят.
 beer

# 584
  • Русе
http://www.dostavka-anglia.com/

За Русе - получих две поръчки с тях, едната от Гросери. Преопаковано в кашон, 6 кг - 10,80 лв. Малко нямах инфо за поръчката, но и аз късно я регистрирах. После за курса не разбрах, че е пристигнал, но ми звънна по телефона момчето от Русе. Не видях дали няма някой грам отгоре на 6-те кг, струва ми се, че имаше, но даже ми взе 10-ина ст по-малко.
Засега доволна, пускам още неща с тях.

Общи условия

Активация на акаунт