От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 775
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Някой назад питаше за нестандартните пратки.
Преди няколко месеца, UKtoBG/ Габиели ми доставиха триместен диван. За транспорт платих скромните 300-350лв, не помня точната сума. Отидоха да го вземат от адрес и го бяха опаковали грижливо.  Peace

Да бе, че тоя диван да не тежи 100 кг? Дори да са ти взели 50-100 лв за вземане от адрес и опаковане, при средна цена на транспорт до БГ 2-2,5 лв на кг.....пак излиза към 100 кг. Как го вдигате въобще този диван?

# 376
Дивана е разтегателен, с метален механизъм и по спесификация е над 100кг. Едва го качиха до апартамента, щото не влезе в асансьора. Не го вдигам! Избутвам го за почистване под него!  Wink

За нас цената за взимане и транспорт беше повече от прекрасна! Крайната цена с транспорт беше 1/3 от това, което искаха в магазина в София за същият модел.  Peace

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 13:32 от shrekie

# 377
А не се съмнявам, че е по-евтино. Учудвам се, че е над 100 кг, защото си е кофти за носене по стълбите #Crazy

# 378
Има ли посредник, който да приема наложен платеж? Като гледам всички искат предварително сумата.  Rolling Eyes

# 379
  • Sofia
   Днес взех първата си пратка от GGBG. Доволна съм във всеки аспект, определено ще се възползвам от услугите им отново. Peace

# 380
  • Бургас
Някой знае ли кога ще е раздаването на КД за Бургас? Обикновено е във вторник, но миналия път беше в сряда,  а и още нямам мейл...

# 381
  • Бургас
Искам да ви питам за ggbg, като ми дойдоха пратките, трябва да отбележа "До моя офис/адрес", като адреса предварително съм си въвела, нали?
Защото първоначално избрах Еконт, до адрес, но после го промених на "До моя офис/адрес" Simple Smile

# 382
  • София
За всяка пратка си подтвърждаваш отделно Simple Smile

# 383
  • Бургас
Да, но тази опция - "До моя офис/адрес" - ли е тази, която е 1.50/2.50лв до адрес? Hug

# 384
Да, но тази опция - "До моя офис/адрес" - ли е тази, която е 1.50/2.50лв до адрес? Hug

Да, тази опция е

1,50 лв - до 3 кг, зона 1
2.00 лв -  до 3 кг, зона 2

Важи само за София  и то в работно време Peace

# 385

Да, тази опция е

1,50 лв - до 3 кг, зона 1
2.00 лв -  до 3 кг, зона 2

Важи само за София  и то в работно време Peace

Peace
Логично е да е в работно време, и Еконт си имат раб.време. Но пък могат да ти го доствят у дома или на раб. ти място- там, където си през деня. Важи само за София.

# 386
  • София
За пръв път ползвам опцията за задържане на пратка, за да я взема заедно с другите ми пакети, които пристигат със следващия курс на ГабКо. Нещо трябва ли да направя, за да бъдат пратени заедно към склада им в Полигона, освен че вече съм задържала първата пратка? Трябва ли някъде да пиша/направя нещо, за да бъде доставена при следващото раздаване, или автоматично ще им се отбележи да я изпратят с другите пакети?

# 387
  • Русе
Доколкото съм запозната ще ти я пратят автоматично с пратките от следващия курс. Това, че си я задържала е достатъчно.

# 388
  • Бургас
И аз си взех първата пратка чрез ggbg, много съм доволна.
Кой беше поръчвал чрез куриерска фирма в Англия от iherb. Защото съм си наресала нещо, което тежи 2кг, а през Англия гледам има възможност Simple Smile

# 389
Много се разочаровах от габиели. 6,50 лв.  платих за куриерска услуга за пратка до 1 кг. Ще ги сменям.  Naughty
Търся доставчик, който да е сравнително бърз и да не взима такива суми.

Общи условия

Активация на акаунт