От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 683
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
е то това голямо неудобство ! само един ден за раздаване  и после чакаш до другото раздаване. ОК мерси все пак Simple Smile   bouquet
Датата която е обявена в сайта е датата на която  праката пристига в офисите Русе и Варна
 ако не успееш на деня  следващия ден в работното време на магазина може да отидеш и да си я вземеш. Просто това е дата в което пристига пратката в магазина.

# 601
Момичета,регистрирах се в сайта на kdshopinguk..получих потвърдителен мейл,влезнах от него.След това се опитах да влезна в профила си с две имена и паролата-и не ме пуска(изписва ми грешно потр.име или парола)Къде бъркам и на някой друг случвало ли се е?Исках и нова парола,но пак същото.... Sad

# 602
  • на Мелмак
Влизам да похваля GGBG , за първи път ги ползвам - много съм доволна  Peace

# 603
  • ВАРНА
Момичета,регистрирах се в сайта на kdshopinguk..получих потвърдителен мейл,влезнах от него.След това се опитах да влезна в профила си с две имена и паролата-и не ме пуска(изписва ми грешно потр.име или парола)Къде бъркам и на някой друг случвало ли се е?Исках и нова парола,но пак същото.... Sad

Мисля че трябва да мине известно време да ти активират акаунта  newsm78

# 604
Влизам да похваля GGBG , за първи път ги ползвам - много съм доволна  Peace

Супер са, радвам се, че и ти си доволна от услугите им. Бързи и точни са.

# 605
 Здравейте,
 Искам да попитам някой ползвал ли е buyers в люлин, видях ги на първа страница, но не прочетох отзиви.

# 606

Мисля че трябва да мине известно време да ти активират акаунта  newsm78

Mина повече от седмица и пак  ми изписва същия надпис.Може да пробвам да се регистирам отново с другия ми имейл.

# 607
  • София
Да напиша два реда за "Доставки Англия"  Naughty
От две седмици се опитвам да си взема пратката от Обеля (така съм писал в коментара за кой от офисите), но поради факта, че предния път съм заявил Слатина (главнния офис в Сф), сега е там /не са си направили труда да прочетат едно изречение/.
2-3 пъти се уговарях да го пренасочат за Обеля и ми заявяват, че ще пристигне още същия ден там и  - дръжки, ни вопъл ни стон  #2gunfire

Кажете друг доставчик  bowuu

# 608
  • Sofia
Кажете друг доставчик  bowuu

Е, ние хубаво ще кажем, но зависи кой ти е най-удобен на теб самия. Peace

# 609
  • Пловдив
Момичета,размер 8 и 10 на нашето S и M ли отговарят? Hug

# 610
  • София
Момичета,размер 8 и 10 на нашето S и M ли отговарят? Hug
Горе долу , така би трябвало да е, но зависи от модела.

# 611
# 612
  • София
Кажете друг доставчик  bowuu

Е, ние хубаво ще кажем, но зависи кой ти е най-удобен на теб самия. Peace
Избройте няколко. КД са ми далечни.

# 613
# 614
Meggysan, напоследък доста често ги пускат в дневните оферти.
Единия ден даже имаше една за 5лири.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт