Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 305
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Е, ясна работата.  Mr. Green

# 526
  • София
Вчера записах дъщеря ми в 4 ОУ

# 527
  • София
И моя е записан.
ЗИП - Математика и Английски, СИП - Български и ИТ

# 528
  • около Варна
И дъщеря ми е записана в 1 клас официално, при нас няма драми с приема, в града, в който живея, има три начални училища  Grinning. В момента посещава лятно училище, много е доволна, повечето деца ги познава от детската градина, с останалите се запознаха.
Проверка на способностите предполагам е входящата диагностика на първокласниците, използва се за да се провери нивото на знания и умения на децата и да се разпределят в паралелките поравно.

# 529
И дъщеря ми е записана в 1 клас официално, при нас няма драми с приема, в града, в който живея, има три начални училища  Grinning.
При нас са четири.  ooooh!

# 530
  • София
И аз имам вече записана първокласничка в 1 СОУ. на 4-ти в 10,30ч. е записана 50-та по ред. Няма разпределение по класове, но пък първата родителска среща е на 2.07.- ние сме на планирана (от януари) почивка. Мъж ми реши, че ще пътува от Созопол, за да присъства... ooooh!

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 22:46 от kami_ch

# 531
Здравейте,
и ние имаме вече записан първокласник, без драми и класирания. До нас има много добро училище, там ще е и въпроса е да му се учи, иначе знае да брои и смята и да чете.
Ще имаме зип по български език, английски и информационни технологии.

# 532
  • Разпиляна във въображението
Днес ми се обади госпожата с дата, час и номер на стая. При тази, която искахме сме. Супер доволна.

# 533
При нас тестът мина още докато ходеше на предучилищна към училището. За останалите беше на 2 и 3 юни.  Имах и възможността да погледна какво е правило детето. Записването ни мина автоматично чрез госпожата й от ПГ. Много ефектно беше за нас като погледнахме списъка на приетите деца в интернет и моето първо в списъка. Simple Smile

# 534
И дъщеря ми ще е първокласничка в 107-мо. Утре е на изпит за проверка на способностите. За съжаление няма кой да я заведе и ще трябва мъжа ми да излиза от работа.
Дано всичко бъде наред и да й хареса в училището.

# 535
  • София
Аз съм на РС на 10ти. Казаха ми, че мога да избера преподавателка, но аз нямам представа кои са и какви са. Ще е на сляпо.

# 536
Уф, при нас стават ясни разпределенията по класове чак на 15-ти.
Дано поне запазят децата, които бяха заедно ПГ в един клас и бъдат при титулярната за предходния випуск учителка.
Моето тренира, та пушек се вдига, а докато пътуваме в метрото /много задръствания по това Цариградско, ух/ чете, а у дома ме кара да му диктувам и да му разпечатвам задачи.
Дано си запази ентусиазма.

# 537
  • София
Уф и моето чете доста, вече е започнала да чете почти гладко, запъва се само на дълги и непознати думи, а аз започнах да се притеснявам - като почнат да сричат в първи клас и да учат буквите и сричките, какво ще се случи...

# 538
  • София
Уф и моето чете доста, вече е започнала да чете почти гладко, запъва се само на дълги и непознати думи, а аз започнах да се притеснявам - като почнат да сричат в първи клас и да учат буквите и сричките, какво ще се случи...

Ще следи с пръст какво четат другите и ще я вдигат рядко да чете Simple Smile
Така поне беше при дъщеря ми, която също чететше сносно преди 1 клас. Затова в началото на 2 клас четеше както в началото на 1 клас.

Влади се е засил да чете и за 2 седмици има голям напредък. Но не мога да го накарам да напише нищо.

Записан е в училището и чакаме родителската среща.

# 539
  • Варна
Дъщеря ми също чете доста, активен абонат е в библиотеката. Около нас всички деца могат да четат, дори не мога да се сетя за дете, дето да не може поне да срича. Което не можеше, в подготвителната го научиха. Мисля, че учителите в първи клас ще се съобразят с това.

Общи условия

Активация на акаунт