Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ние решихме да се върнем в родината  Party
Добре, че си оставихме отворени вратички и детето ще си е в училището, в което учи известно време в предучилищна. Тази вечер майка ми съм я пратила на родителска среща, а утре е записването. Много ми олекна, в чужбина хич не ми харесва.
Това е и моето училище, в което съм учила до 6-ти клас, пазя толкова топли спомени. Не мога да опиша колко се радвам.  Blush  Flutter

# 511
С моята голямата девойка се записахме вече, в 112-то, знаем коя ще бъде госпожата, имахме вече родителска среща с нея... бяха ни поканили по телефона... това както и да е... ама сега като гледам в списъците сме САМО 8 девойки на 16 момчета, и в резервите пак някакво такова съотношение 4 девойки на 6 момчета.... много мъжки клас.... оле-мале....

# 512
  • София
Запис при вас ние сме в 54 СОУ  Peace

# 513
  • Разпиляна във въображението
Голяма драма с тези училища. И така ще е до края. Другата ми дъщеря ще завършва четвърти клас следващата година и от сега съм в чуденка какво да правя. Просто не е истина какво направиха управляващите с образованието ooooh!

# 514
  • София
Запис при вас ние сме в 54 СОУ  Peace
А, съученици   bouquet
И ние се записахме тази сутрин. Сега ще чакаме и разпределението по паралелки...

# 515
  • Някъде на път....
И моята щерка е записана. Имаме си и име на класната.  Peace
Успех на всички!!!   bouquet

# 516
Записах го в училището, където беше предучилищна и където е батко му. Ще бъде с учител мъж (директорката уж е обещала, че желанията за преподавател на децата от предучилищната група ще бъдат изпълнени, а дано). Отзивите за него са отлични. Ще видим. Така или иначе окончателният списък по класове ще е готов преди началото на учебната година. Дотогава винаги се случват някои промени.

# 517
Да се похваля и аз, че вече сме записани в 51-во. На 11-и ще излезе разпределението по класни...

# 518
  • София
Запис и от мен. Приети сме в 17 СОУ, вчера се записахме, след седмица сме на проверка на способностите Rolling Eyes

# 519
И аз съм с първокласничка. Приети е в училището, което искахме, но чакам 11.06, когато ще обявят разпределението по класове.
vqra17, каква е тази проверка на способностите. Това профилирано училище ли е и в каква връзка се прави тази проверка. Ще ги разпределят според резултатите ли?  newsm78

# 520
  • София
Запис и от мен. Приети сме в 17 СОУ, вчера се записахме, след седмица сме на проверка на способностите Rolling Eyes
Божке,кво е това?

# 521
  • София
Това са неща, които децата са учили в предучилищната - във вид на картинки.Такава проверка имахме и при завършването в нашата детска градина.Не е нещо сложно като цяло.

# 522
И това ли ще разпредели децата по паралелки?

# 523
  • София
Каси, според мен ще си поделят по равно децата, в зависимост от нивото им. Всъщност дано да е това.
Според мен е най-добре да се вземе оценката от изходящото ниво от ДГ. Аз даже не съм се и поинтересувала моята щерка на какво дережде е. Постоянно я хвалят госпожите, но черно на бяло не съм видяла никакви резултати.

# 524
Изходящо ниво от ДГ.  newsm47
Характеристиките са типови.

Общи условия

Активация на акаунт