Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Явно всяко училище си действа по неговите си правила  Thinking
Не можах обаче на намеря и информация по въпроса за разпределението, което определено ме притеснява. И ние сме си избрали определена госпожа... ще видим утре сутрин какво ще ми сервират  Rolling Eyes

# 496
  • София
При нас е ясно,коя госпожа,кой клас ще поеме(18-то)

# 497
В 10-то при две учителки, завършващи с 4-ти клас, има 177 приети за 1-ви клас деца. Въобще не знaем нито как ще са разпределени децата и в колко паралелки, нито кои ще са им класни ръководители. Като питахме за избор-не можело...

И още толкова са приети предучилищна. Shocked

# 498
В 10-то при две учителки, завършващи с 4-ти клас, има 177 приети за 1-ви клас деца. Въобще не знaем нито как ще са разпределени децата и в колко паралелки, нито кои ще са им класни ръководители. Като питахме за избор-не можело...

Аз пък си заявих желанията в заявлението, както и описах всички предимства, които ползва детето ми. Не че съм се съмнявала, че ще го приемат, де.

Няма да се запишат много деца. Половината, са кандидатствали на три и повече места. Редовна практика е. До тази вечер само зная за неколцина. Утре ще разбера и за поне още толкова.

# 499
  • София
Ние на първо класиране не сме приети във фаворита ни за училище.... нямям идея дали имаме шанс и за второ - трябва да се откажат около 30 деца, което ми се струва малко вероятно  Confused Чудя се, ако не запиша малката там, където са я приели на първо класиране, губи ли възможността да се запише на по-късен етап?

# 500
  • София
Ние на първо класиране не сме приети във фаворита ни за училище.... нямям идея дали имаме шанс и за второ - трябва да се откажат около 30 деца, което ми се струва малко вероятно  Confused Чудя се, ако не запиша малката там, където са я приели на първо класиране, губи ли възможността да се запише на по-късен етап?
Аз бих я записала. Винаги можеш после да и изтеглиш документите.

# 501
  • Mars Hotel
Дъщеря ми е приета в училището, което искахме, но засега има само общи списъци.  Thinking Знаете ли дали навсякъде уведомяват по телефона за родителски срещи?

# 502
  • София
Светлица, днес като отидох да запиша дъщеря ми, в самото училище имаше голяма обява, на която пише кога ще се проведе родителската среща. Не са ми се обаждали по телефона.

# 503
  • Mars Hotel
Благодаря, значи следобяд ще попитам там.

# 504
  • София, Дървеница
Приет, в училището на баткото. Но няма име на класна.

# 505
  • Майничка
Записах окончателно щерката и племенника, оказа се, че и двамата ще имат по едно приятелче от групите си в градината в същия клас, съученици ще са им дъщерята и двамата племенници на една приятелка  - бандата се заформи. Laughing
Засега са 25 деца в класа, 14 момичета и 13 момчета.

# 506
  • София
Аз бих я записала. Винаги можеш после да и изтеглиш документите.

Може ли? Не знаех, че при положение, че детето е записано документите могат да се изтеглят на по-късен етап. Ако е така ще я запиша наистина, за да не "увиснем" накрая.

# 507
И аз да се похваля, че вече сме официлно записани в желаното училище и избраната госпожа  Grinning Ще сме в 1 клас с още 2 момичета и 1 момче от предучилищната. Мисля, че това е добре за детето, поне в началото докато създаде нови контакти. Честито на всички! Grinning

# 508
  • София
Приета е в едно от двете желани училища. Даже така стана по-добре, за да няма драми къде да я записвам Simple Smile
И тази сутрин я записах. В началото на септември ще има среща, тогава ще кажат учителката. Помолих да е с дечица от нашата градина. Казаха, че сигурно ще удовлетворят молбата ми.

# 509
Запис и от мен Simple Smile
Днес записах детето в училище. Чакам класирането на 15 юни по класни ръководители. Посочих учител в подаденото днес заявление. Веднъж вече ме връщаха, защото имало родители, които подали молба още през септември при коя госпожа искат да бъдат и аз вече съм закъсняла. Да видим. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 15:01 от caprice

Общи условия

Активация на акаунт