Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 321
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
И ние чакаме 17:00 часа. Би трябвало и в сайтовете да ги качат, иначе ще трябва след работа да ходя...

# 481
  • София
Ай ще им се не види на някои.
В едно от училищата, където искам да бъде приета дъщеря ми, ми бяха казали, че класирането ще излезе сутринта. За тази цел се бях уговорила с мой колега да отидем заедно, че е в съседния квартал. Добре, че проявих здрав разум и звъннах в канцеларията, откъдето отегчен глас каза: "Шефката нареди след 17,00 часа".  Mr. Green

А всъщност имате ли представа дали някои училища обявяват класирането в сайта им? Би било много удобно.
При нас го обявяват, не ми е ясно, дали ще е точно в 17 ч., но например за пети клас обявиха класирането в 17,30 ч. в сайта  Peace

Редактираме - при нас класирането вече е качено в сайта

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 13:57 от Дзвер

# 482
  • Разпиляна във въображението
При нас няма класиране. В сайта ни пише, че вече четирите паралелки, със съответните учители и номер на стаи, очакват родителите на среща. А сега де - приети ли сме, не сме ли, в коя паралелка...

# 483
По принцип, ама само по принцип РИО издаде заповед днес да се обявят класиранията и това да стане в 17 часа.

# 484
  • София
В 144 в Младост излезе още в понеделник  Simple Smile

# 485
  • София
При нас няма класиране. В сайта ни пише, че вече четирите паралелки, със съответните учители и номер на стаи, очакват родителите на среща. А сега де - приети ли сме, не сме ли, в коя паралелка...
И на мен вчера ми се обадиха да ме поканят на родителска среща, тоест че сме приети. Или поне така го разтълкувах. Въпросното училището ми е в резервите.

# 486
  • София
Аз лично съм леко притеснена - 30 деца в клас, с по 12-13 резерви за всеки клас, да приемем, че доста от тях това им е някакво N-то желание и останат към 25, пак ми се виждат много... в класа на сина ми бяха 20-тина деца  ooooh!

ПП И тук става въпрос за най-обикновено квартално училище, което по никакъв начин не е елитно.

# 487
  • София
На мен това с второто класиране ми е тъмна Индия. Идея нямам какъв е механизмът и се надявам да не разбера.

# 488
  • София
Броя минутките и аз до 17.00.часа.....ох ох ох дано приемат всички зайчета в желаното училище  Peace
И на мен не ми е ясно с класиранията....сега ако не ни приемат в желаното училище да я записвам ли малечка в друго или да си чакам второ класиране? И за участие във второ класиране подават ли се пак документи?  ooooh!

# 489
  • София
Синът ми е в списъка на желаното училище. Само че всички деца са в един списък. Дали утре при записването ще разберем при коя госпожа ще бъде  newsm78

За второ класиране доколкото разбирам участват децата, които са в списъка с резервите. Поправете ме, ако греша.

# 490
И ние сме в един общ списък. Ако правилно си спомням (имаме и батко в същото училище)... разпределението по класове ставаше ясно чак на родителската среща в началото на септември.
За Варна говоря.

# 491
  • сред маслини и портокалов цвят
И ние сме приети, другата седмица сме на диагностика за разпределяне по паралелки.

# 492
Не записвам без да зная името на класната.

# 493
  • София
В 10-то при две учителки, завършващи с 4-ти клас, има 177 приети за 1-ви клас деца. Въобще не знaем нито как ще са разпределени децата и в колко паралелки, нито кои ще са им класни ръководители. Като питахме за избор-не можело...

# 494
  • София
Не записвам без да зная името на класната.
Каси, и при нас няма име на класна. Дали може утре при записването да заявя желание за определена госпожа? Имам насоки към конкретно име.

Общи условия

Активация на акаунт