Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
А къде в София на живо има раници Belmil ????

# 466
  • София
А къде в София на живо има раници Belmil ????

Има няколко модела в една книжарничка на ул. Тодорини кукли - на пазара на Подуяне. Предполагам ги има и по други по-заредени книжарници по кварталите  Peace

# 467
  • около Варна
И дъщеря ми се "дипломира" вече, тържеството беше едно насилено такова, пяха, танцуваха, казаха си стихчетата, нямаше прочувствени слова, абе не ми е мъчно за детската градина, свързвам я само с болести и ядове. Вчера  ги водиха на екскурзия и кой откъде е... , сетих се, че не съм давала извинителна бележка за последните отсъствия, не знам дали ще ми приемат, ако занеса в понеделник.
От понеделник е на лятно училище да се запознае с бъдещите си учителки, децата повечето ги познава, училището го познава, не очаквам голям стрес. Догодина с младежа ще ми е по-трудно.
Аз две поредни години ще изпращам първокласници, живот и здраве Simple Smile
За раници и други ученически пособия не се вълнувам особено, като наближи училището излизам на пазар и купувам каквото ни хареса, и каквото ни е по джоба де.

# 468
  • Раковски
При мен ще са 8-мокласничка и първолак.

Класически случай и при мен пръвокласник и осмокласничка, вълнения на макс на есен !

# 469
  • Sofia
Успех на всички на утрешното класиране! Пожелавам ви да се класирате там където искате!  Hug

# 470
  • София
Успех и от мен  Peace Дано децата ни имат късмет да попаднат на добри учители и да намерят много нови приятели  Hug

Ние решихме въпроса с раницата. Типично "по мъжки" след като го мъкнах в 2-3 магазина сина ми каза - "мамо давай да вземаме тази и да приключваме"   hahaha. Та набързо отметнахме тази важна точка в подготовката  Crazy

Bunnyslava, да допълня инфо за Belmil - има доста модели и кутии, и меки в книжарница Люмар, в близост до Окръжна болница  Peace

# 471
  • София
Има ли пьрволачета, които са се насочили към 142 ОУ?

# 472
  • Варна
Май ще ми е полезно и аз да се запиша.

Искаше ми се в училището да има "лятно" училище, така ли му казват, да се запознаят децата едно с друго и с класната им, но май няма Sad

Мислех, че с униформа е по-добре, но назад мернах цифрата 220лв за нея и о, не, благодаря!

# 473
  • Пловдив
За пловдивските майки в книжарницата зад гранда има много хубави модели раници на габол по 65 лв. С анатомичен гръб са.

# 474
Да се включа и аз в темичката с бъдещ първокласник. Каката ни завършва 10 клас сега.
Едно време и бях купила раница на колелца, и тогава ми изглеждаше добра идея, но сега улиците са мале-мила.... ooooh!

# 475
  • София
При мен ще са 8-мокласничка и първолак.

Класически случай и при мен пръвокласник и осмокласничка, вълнения на макс на есен !

И аз , и аз така.

# 476
  • София
Излезнаха ли вече резултатите в някои училища?
Има ли бъдещи първокласници,които ще учат в 34 ОУ в Борово?

# 477
  • София
Резултатите за София би трябвало да излезнат днес, в 17,00 ч. за всички училища, няма да ме учуди обаче, да има излезли резултати някъде  Peace

# 478
  • София
Ай ще им се не види на някои.
В едно от училищата, където искам да бъде приета дъщеря ми, ми бяха казали, че класирането ще излезе сутринта. За тази цел се бях уговорила с мой колега да отидем заедно, че е в съседния квартал. Добре, че проявих здрав разум и звъннах в канцеларията, откъдето отегчен глас каза: "Шефката нареди след 17,00 часа".  Mr. Green

А всъщност имате ли представа дали някои училища обявяват класирането в сайта им? Би било много удобно.

# 479
Излезнаха ли вече резултатите в някои училища?
Има ли бъдещи първокласници,които ще учат в 34 ОУ в Борово?
Записала съм дъщеря ми в 34, но чакам да видим дали ще ни класират.

Общи условия

Активация на акаунт