Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 327
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Какви са разликите на децата? При мен са 10, 7 и 0,4 Joy Още дъъъълго време ми се очертава с ученето Laughing

# 451
  • Варна
Следващата учебна година у нас ще има абитуриентка, осмокласник и първокласничка. 

# 452
  • Някъде на път....
Тръгването в 1ви клас съм го преживяла вече. Септември сигурно пак ще ме тресне първолашката треска.
Но сте прави за "все едно аз ще тръгвам на училище.".

Първото НВО на каката го преживях по този начин... все едно аз се явявах на изпит Simple Smile

Сега си спомням, че когато пишех в подобна тема за тръгването в първи клас на сина ми, имаше тема със заглавие: "Паниката е голяма, първокласник ще е мама!"  Wink
Ами то... нещата хич не са се променили досега.....  hahaha

# 453
  • София
........... все едно аз ще тръгвам на училище.  Mr. Green

В сайта на училището ни вече са качени материалите, тетрадките и пособията, които трябва да набавим. И веднага изникна въпрос към тези, които вече са миналия по пътя  Mr. Green
Квадрати от картон – 10 сини и 10 червени – размер 5 / 5 см.
Има ли готови такива или аз да ги приготвям  newsm78

Не съм виждала да се продават от тези квадратчета. Аз ги направих сама. Купих си 2 листа А4 картон в синьо и червено и ги изрязах. Захванах ги с по един кламер и седят в несесера. Честно казано ги ползваха само няколко пъти и сега ако ни искат ще ползва тези на сестра му.

Както писах и преди вълнувам се много и нямам търпение да мине родит. среща, за да получа някои насоки и да започвам да купувам някои неща.

# 454
  • София, Дървеница
Здравейте,
Нашето тържество в групата мина, раздадаха им свидетелствата, имаше рев и тъга.

Другата година ще съм със седмокласник и първокласник  Heart Eyes

# 455
  • София
Не съм виждала да се продават от тези квадратчета. Аз ги направих сама. Купих си 2 листа А4 картон в синьо и червено и ги изрязах. Захванах ги с по един кламер и седят в несесера. Честно казано ги ползваха само няколко пъти и сега ако ни искат ще ползва тези на сестра му.

Благодаря   bouquet

# 456
  • София
Какви са разликите на децата? При мен са 10, 7 и 0,4 Joy Още дъъъълго време ми се очертава с ученето Laughing
Моите са студент последна година и бъдещи шестокласник и...пьрволаче. Laughing
Мъже.   Wink

# 457
И аз с бъдещ шестокласник и първолаче.
Знаейки какво ме очаква, сякаш ми е по-спокойно този път...... поне засега. Още повече, че малката ще е в същото училище - знам какви са униформите, порядките в училище...... Поне за тези неща да не мисля.

# 458
  • София
При мен ще са 8-мокласничка и първолак.

# 459
  • Майничка
Десетокласничка и първокласничка. Laughing
За късмет, смените им се разминават, та каката може да води малката, когато е първа смяна. Laughing

# 460
  • София
При нас се оказа, че три от децата от класа на сина ми, които продълават заедно, ще имат братя и сестри заедно със ситната - големия каза, че всяко медучасие щели да ходят да ги проверяват вкупом  Laughing

Аз съм спокойна - понеже сме при същата класна, знам какво да очаквам - не е идеалната, най-вероятно има по-добри от нея, но ми е важно, че в класа нямаше ексцесии, при проблем с детето винаги ми е звъняла да ми каже, да - малко е шемет, но вече свикнах с това и не мисля, че ще е голям проблем. Знам, какви са очакванията й, дано не съм сбъркала много.

# 461
Аз пък ще съм с първокласничка и ясленче... и  за двете ще бъде нова среда, с непознати деца и госпожи.

# 462
  • София
Моите наесен ще са в 9-ти и в 1-ви клас.
Синчето ще е в различно училище (от това на голямата), със съвсем нови деца... каката беше в клас, където с поне от половината от децата бяха заедно в ДГ. Та очаквам изненади... надявам се добри, както беше с градината му. Засега си върви с късмета това дете, дано  Praynig

В първи клас не са ли само сутрин на училище  Thinking
С воденето сутрин няма да имам проблем, но вечер ще разчитам на каката да го прибира, когато е първа смяна. Когато е втора ще търся някоя съседка...

# 463
  • София
И аз съм с първокласник и ясленик  - направо не ми се мисли....

# 464
  • Пловдив
И аз съм с първокласничка и първа година в градината.
Днеска ходих да гледам раници на живо. За пловдивските майки, до 101 балона в книжарницата има много голям избор. Има не херлиц, на габол и на много други марки.
Днеска подариха на дъщеря ми ей такава дъска http://vegatoys.com/view/7525.html и съм много доволна от работата с нея.
Аз и принтирам много неща за работа извън градината и с тази дъска листовете ги използвам за шаблони и така може по-много пъти да пише върху тях.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 16:09 от loa

Общи условия

Активация на акаунт