Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
При нас освен учебника по английски сигурно ще купуваме и такъв по ИТ. Който също е без букви в него. Само картинки, които и за оцветяване не стават.

Спомних си смешна ситуация с голямото в 1 клас. Помолих го да ми даде учебника си по музика.
Казвам му: "Дай ми учебника с петела!"
Той: "Нямаме учебник с петел."
Аз: "Имате, учебникът по музика."
Той: "Нямаме" и ми носи учебника по музика.
Виждам аз петела и му казвам: "Виждаш ли, че имате."
А той възмутен до границата: "Мамо, това не е петел!"
Аз:  Shocked "А какво е?"
Той: "Е, не виждаш ли, че това е кокошка!"
Право беше детето. Чиста кокошка си беше.

# 676
Днес излезе и разпределението по класни ръководители - и ние сме при предпочитаната госпожа  Heart Eyes

# 677
  • София
То е ясно, че разпределението вече навсякъде е направено. На мен обаче не ми е ясно защо трябва да чакам до септември, за да разбера при коя госпожа ще е дъщеря ми.  Whistling

# 678
Не, уви, не е ясно навсякъде. В училища, където са изненадани с по-голям брой първолаци, тепърва търсят учители.

# 679
  • София
Аз пиша за общия случай.  Peace

# 680
Само се радвай, че на 3-ти не видя името на детето си в онова у-ще.

# 681
И ние сме приети в желаното училище, но не и при желаната госпожа.Кофтито е че всички 4 деца, с които си играе дъщеря ми са в един клас,а тя не е при тях.Много плака милата, но дано е за добро. Аз съответно пробвах да я изместя в другата паралелка, но към момента не може.Иначе е приета с профил Хореография.

# 682
  • София
Аз вече съвсем започнах да ви бъркам кой в кое училище ще учи и кой от кой град е Simple Smile
Зная само Касита, Ирина, Дзвер и Вяра Д от други теми Simple Smile

Мимолетка, колко паралелки с хореография има във вашето училище? Много е неприятно за децата, като ги разделят така.

# 683
  • София
Какъв е този профил "хореография" в първи клас? Какво им разбират главите на децата от хореография и какво изобщо ще научат по дисциплината. Извинявам се, но ми прозвуча безумно.  Peace Все едно профил "Археология".

# 684
  • София
Тонка, поне за 2 училища в Сф се сещам за профил Хореография - 144 и 49-то. Какво учат не съм се интересувала, но в началото може би само имат допълнителни часове за танци  Thinking

# 685
И ние сме с профил "хореография". Госпожата обясни, че ще танцуват народни танци. Изтъкна го като предимство, защото имат само 2 часа физическо за седмица и с тези 2 часа хореография, се получават 4 дни с натоварване или по-скоро физическо разтоварване Simple Smile

# 686
  • София
Хмм, аз правя разлика мижду танци и хореография. Това са две съвсем различни неща.  Peace

# 687
  • Варна
Тонка Но хореография звучи много по-професионално от танци.

Моята щерка се разтоварва с ежедневни тренировки по плуване. Засега това й е извънучебното занимание. Вие какво планирате за вашите деца другата учебна година?

# 688
Тонка, а ти наистина ли помисли, че в първи клас ще учат хореография, като наблягам на думата учат. Тук вече няколко майки споменаха, че в учебниците по английски липсва дори една изписана дума, ти за хореографията се хвана.

# 689
  • София
И аз не знам с кои деца и при коя учителка ще е моята. Есента ще науча.
Но има едно детенце, което ще е в същото училище и което знае при коя учителка ще бъде. И таткото беше искрено учуден, че ние не знаем. Ми ей така - не знаем, просто ние нямаме 'правилните' познати.

Аз се надявам моята да продължи с кънките и/или с плуването. Ще видим и какво ще се предложи от училището -  може там да се запише на нещо друго. Но при всички положения на един спорт ще ходи.

Общи условия

Активация на акаунт