Видях какво си писала във фейсбук, но там не можах да ти пиша моето мнение- аз бих пасувала, някои неща не бива да стават традиция!Аз пък никога не съм усещала делене между мен и брат ми. Абсолютно съм сигурна, че мама ни е обичала еднакво, че ни е обръщала еднакво внимание. Разбира се, ако единият е имал нужда в определен момент от повече внимание, той го е получавал, но общо погледнато винаги е било равно. Тате също ни обича еднкаво и еднакво ни трепери. Това се надявам сега да постигна с моите деца. В момента бебето чисто физически ми отнема повече време, но обичам брат му с цялата си душа и сърце и се опитвам и на него да давам същото внимание. За обичта е ясно- и двамата я имат по много и не мога да кажа, че едното получава повече от другото.
Жалина, честита бременност!
,дали не е дошъл моментът да проходи
Само се чудя кога се прави прощъпулникът,след като проходи стабилно или след като започне да се пуска самичко?

.Два дни спи през деня от 13.00 до 16.00.Как ми се иска така да си останееее....Ето го бе още не е отворил очите и вече дава зор да ходи.Я ми кажете коя кухня да пробваме?Само не Хер Бебе.

в Перник и то в името на тишината.
Та питам аз: когато една жена не може да кара , това толкова огромен проблем ли е ?
Аз съм активен шофьор от 2005г. Не ми е приятно, но ми е необходимо. Карането ме напряга, ако мога да си свърша работата без кола, на драго сърце избирам транспорта.