Ние ако бяхме тук само двамата щяхме да си празнуваме и толкова....но се пада да сме в БГ, а там поне имаме доста рода, коята трябва да поканим, както и няколко деца на нейната възраст (3броя и то все мои приятелки). Изобщо не го мисли, по-скоро му купете на детето нещо, то което наистина има нужда, една торта и мноооого внимание този ден и това е
Ще видиш, че ще бъде страхотно. Ако я нямаше мамата да те подлъгва и да се хързулваме една друга коя ще направи по-интересното нещо нямаше изобщо да го мислиш (това последното с добро, момичета

И да - фукам се и съм горда
)))

Моля ви се, кажете как да й хващам косата назад, влиза й в очите, а не искам да я подстригвам, рано й е още
Моля ви се, кажете как да й хващам косата назад, влиза й в очите, а не искам да я подстригвам, рано й е още 
Мисти, ужасна работа с водата.
От 3 години нагоре ще му правя рожден ден с приятелчета. 

Има периоди стават по-червени, има моменти завехват... мазах го с мостра на Юсерин за АД не забелязах да се повлия особено. Спрях да го мажа след баня, по-точно го мажа 1-2 пъти седмично. Днес хапна риба - на ситни парченца около 1ч.л. много му се услади, и сега вечерта имаше пъпки по гърба и по врата
Но все си мисля, че го претопляме 
Почва да ме тресе хипондрията. Според Хедра трябва да се изтисква малко, за да се облекчават. Според майка ми категорично да не ги стискам 
Ето, тия два дни не ще яде като нормални хора, а само да цока и то защото я болят венците... Те, бебета няма как да кажат какво им е, затова сигнализират с плач 
Айде, тока ще го преживея един ден, ама вода.. Абсурд 
Не знам, ти си знаеш
И моето милион пъти са будили, но съм си тръгвала
След години и К. ще крещи и ще прави магарии, но няма да го насъсквам умишлено да буди и да дразни бебета. 
Всичко си е до възраст, не вярвах, че такова нещо ще излезеот моята уста
). И на една улица с ширина за две коли, има две насрещни и една спряла в моята посока, аз съм зад нея и изчаквам да минат двете коли, че да продължа, а зад мен идва едно от зелените таксита. Едната от насрещните коли мина и таман щеше да мине и втората и тоя ******** взе че наду с всичка сила клаксона. Абсолютно ненужно. Така и не разбрах кое го накара да го направи. Резултата беше, че естествено събуди малчо и до там бяхме със съня - повече не заспа.
Препоръчани теми