На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 305
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • у нас
Здравейте извинявайте, че нахлувам така в темата Ви.Интересува ме дали има да се продават в Одрин детски дрехи реплики - guess, dsquared  и т.н. и къде?Благодаря

там всичко е реплики.

Аз искам да попитам тези от вас, които са ходили на пазар в Одрин около празниците им Байрам и тн. - кога пускат намаления за празниците и кога работят? Според едни седмицата преди това не работят, според други - седмицата след празника. Сега Барам-а е на 4-ти, на 3-ти дали ще работи пазара?  newsm78

# 316
Аз искам да попитам тези от вас, които са ходили на пазар в Одрин около празниците им Байрам и тн. - кога пускат намаления за празниците и кога работят? Според едни седмицата преди това не работят, според други - седмицата след празника. Сега Барам-а е на 4-ти, на 3-ти дали ще работи пазара?  newsm78

И аз се записвам да следя това, защото смятам да ходим на 3-ти на пазара в Одрин.

# 317
   И ние плануваме пътуване до Одрин на 4ти октомври. Пазарите ако не работят, поне моловете работят ли покрай Байряма?

# 318
  • Пловдив
На 4-ти октомври и три-четири дни след това нищо няма да работи (представете си че е Коледа), на 3-ти е като при нас на 24-ти декември, по обяд започват да запразняват които могат и да се приготвят за празника. Намаленията са сега. Случвало ми се е да съм там в такъв период, както всичко си работеше изведнъж към обяд вече тук-там някое магазинче. На другия ден много рано всички ходят на молитва и се прибират да си колят животното, а след това три дни правят софри, разхождат се е се прегръщат по улиците и съвсем нищо не работи.

# 319
  • у нас
Макак, благодаря ти за отговора   bouquet 

Имаме познати турци, които работят в града, но са от селата. Те още в четвъртък вечер се прибират, за да се оправят за празника. От това се опасявах, ами, тогава пазара на всички ни трябва да е друг ден  Simple Smile

# 320
Ами тогава пазара се отлага за 10-ти Simple Smile. Предполагам, че до тогава празника ще е минал и петъчния пазар за дрехи ще работи.

# 321
3 дена продължава, магазините даже могат да работят и през празника за перилни прерати.

# 322
Здравейте!
Знаете ли каква  е цената на памперсите в момента?

# 323
  • Пловдив
Памперсите - на борсата 26 лири - прима 4+ . Цена от 12.09.14 г. Не са много по-евтини тук същите са 19,50 лв.

# 324

Благодаря много за информацията   bouquet Значи ще отложим пътуването за 11ти.

# 325
  • Бургас
Здравейте!

В големите магазини като Kipa и Кiler редовно правят промоции на памперси. Може да разгледаш брошурите им онлайн.

# 326
В големите магазини, само ако взимаш в комплекти, рядко може да се намира на нормална цена. На борсата, ако взимате количество ще ви направят доста сериозна отстъпка.

Вчера и днес бях. На центъра има доста нови дрехи. Който ходих тези дни, да знае. Взех си доста алъшвериси  Laughing

# 327
Интересувам се от къде мога да си закупя дамски
елегантни обувки на висок ток в Одрин?
 Не държа да са от естествена кожа Laughing

# 328
  • у дома
Здравейте!

инфо от 13.09. - купувам 5ца от прима (белите premium care) памперси - 23,50 лири = 16,45 лв. За справка, най-евтино съм ги намирала в Пловдив на цена от 18-19 лв. Така че за мен си е спестяване от 2 лева на пакет.

# 329
Интересувам се от къде мога да си закупя дамски
елегантни обувки на висок ток в Одрин?
 Не държа да са от естествена кожа Laughing

ще се шашнеш от толкова магазини за обувки - но ако търсиш нещо по-така, препоръчват ти Аутлет Марги (има няколко маркови магазина), в Кипа - има няколко такива, на самата централна улица (пешеходната зона - към края вдясно има 3-4 етажен магазин за дрехи и обувки); до Джамиите - също

Общи условия

Активация на акаунт