На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 214
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
За тези,които ги интересува пазара в Чорлу е в петък/не в събота/.
Аз от моето ходене до Чорлу останах разочарована-в мол орион и авантаж видях само 2 детски магазина,а те ми бяха основната цел.Фирменият магазин на Крос -много малко и обрана стока :,в магазина на Колинс има какво да се вземе.От фирменият магазин на Тач съм много доволна,но с организирана екскурзия не ми стигна времето.
имам и въпросче-в марги аутлет център има ли детски магазини .

Ако си спомняш някакви цени в Тас би ли ги споделила. Най-вече ме интересуват халатите за баня.

# 301
халати за баня 30-5о лири/ако са с бродерия
големи хавлии-15лири
средни 9.90
малки-.4.50
чаршафи памук-сатен 63лева ми излезнаха
другите метерии по-ефтинки

# 302
  • Бургас
халати за баня 30-5о лири/ако са с бродерия
големи хавлии-15лири
средни 9.90
малки-.4.50
чаршафи памук-сатен 63лева ми излезнаха
другите метерии по-ефтинки

Явно халатите още са на ниски цени. Бях преди 2-3г. в магазина и се зачудих дали да си взема халат. Не си взех и сега така ме е яд, че не купих на тези смешни цени, а бяха много красиви. Особено тези с бродериите.

# 303
  • у дома
Привет!
Ние ходихме в събота и направихме голям пазар Simple Smile Но за да не рискуваме на връщане минахме през Гърция - умрях от смях с турско-гръцката граница, просто няма такава.
Иначе ми се видяха леко повишени цените на борсата (за някои по-дребни неща) или поне така си мисля. Например взимахме памперси на детето за 18 лири преди 6 месеца, а сега бяха по 23,5 лири. Но пък прах за пране, омекотител, шампоани и други подобни си бяха на същите цени.
След борсите ходихме на синия пазар, през Марги и накрая отидохме в Кипа - сменихме реда, защото първо искахме да изхарчим кеш парите, а после с карта ако не ни достигнат.
Като цяло съм много доволна.
Но не успях да си обясня що сушените кайсии бяха 20 лири килото, а през март месец ги взех за 8 или 10 лири килцето?! Simple Smile

# 304
Може и да е коментирано, но не откривам отговор, затова ще попитам - има ли магазин за кожени изделия в Одрин около центъра или в някой от търговските центрове? Изключвам този до Селимие, него го знам.

# 305
Може и да е коментирано, но не откривам отговор, затова ще попитам - има ли магазин за кожени изделия в Одрин около центъра или в някой от търговските центрове? Изключвам този до Селимие, него го знам.

Влез в Одринската капълъ чаршия - има куп такива

# 306

Влез в Одринската капълъ чаршия - има куп такива

Извинявам се, но някой от пазарите ли имаш предвид или безистена с магазини до Селимие  newsm78

# 307

Извинявам се, но някой от пазарите ли имаш предвид или безистена с магазини до Селимие  newsm78

Точно безистена- срещу Пощата и търговската им палата (те си му казват капълъ чарши)

# 308

Точно безистена- срещу Пощата и търговската им палата (те си му казват капълъ чарши)

Благодаря много за инфото  Peace

# 309
  • Пловдив
Здравейте ,
нахлувам в темата ви с банален за вас въпрос, вероятно, но аз не съм информирана.
Какво е ограничението за цигарите, закупени от фрии шопа ?   newsm78

# 310
  • Варна
2 кутии на човек. Можеш да пазаруваш само на излизане от Турция и това е максимумът, който имаш право да внесеш в България.

# 311
  • Пловдив
2 кутии или 2 стека ? Става въпрос на влизане в Бг.

# 312
  • Варна
2 кутии! Написала съм, че става въпрос за влизане в България. 2 кутии = 40 къса цигари.

# 313
Точно 2 кутии - пт времето на ДянкоВ.  От всички други- един стек!

# 314
  • в реалността
Здравейте извинявайте, че нахлувам така в темата Ви.Интересува ме дали има да се продават в Одрин детски дрехи реплики - guess, dsquared  и т.н. и къде?Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт