На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 217
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Какво бихте ми препоръчали да посетя в Чорлу, с цел покупки, освен магазина на Тач?

# 286
  • Бургас
Какво бихте ми препоръчали да посетя в Чорлу, с цел покупки, освен магазина на Тач?

Открития Мол Авантаж, магазина на Колинс.

# 287
За бебета, малки деца и по-големи babysin е магазина в Одрин.

Къде се намира?  Peace

# 288
Намира се на центъра. Нагоре по центъра има едно кафе, казва се "Мадо", там има уличка надясно и там като вървите, ще го видите.

# 289
Здравейте!

Ние мислим да ходим на 3 октомври до Одрин, но днес видях, че на 4-ти е курбан байрама. Дали ще работи пазара за дрехи и кипа в петък на 3-ти?

# 290
 предполагам, че всичко ще си работи

# 291
Привет, преди часове се завърнахме. Още на отиване видях километричните опашки към България и затова на връщане минах през Гърция. Към 10 пристигнахме на пазара, нищо не купихме. От там до складовете - майка  ми си купи Перлол 4 литра за 10 лири и още няколко препарата и омекотител, на които не помня цените. Разбира се взе и маслини и кори за баница. От там в Кипа, детските неща имат в Уайкики имат добри намаления, взехме по нещо и от супермаркета. В Марги обядвахме и се разходихме. Има тук - там частични намаления, от Поло си купих блузки и дънки. В централната част на града беше кошмар с паркинга. Един човек ми казва да оставя ключовете, а той щял да намери място за паркиране.Да, ама не, изчаках и паркирах, после и такса ми събра. Денят мина добре, но при нас беше разходка и малко пазар. Живи и здрави догодина пак  Peace А на границата с Гърция пазят военни с автомати (да бяхте видели изражението на майка ми Simple Smile) ...

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 23:32 от Ellinor*

# 292
  • у дома
Ellinor, а защо километрични опашки на влизане в Бг? Те не отминаха ли вече гастарбайтерите?

# 293
Явно не. Беше пълно с автомобили с немска, австрийска и пр. регистрации. Peace Аз също очаквах да не е така.

# 294
Интересно е това. По принцип и през септември се срещат, но доста по рядко. Явно има и изключения.

# 295
На границата бяхме преди обед, възможно е положението да се бе оправило до след това, но не ми се рискуваше Peace

# 296
Във вторник като бяхме, положението беше друго. На излизане от границата, имаше коли до водата чак, а наобед като се връщахме имаше макс 10 коли с други регистрации, разделени по две в колонка и минахме бързо.

# 297
Някой знае ли от колко часа започва работа Кипа в Лозенград  newsm78 В събота около 8-9ч сутринта ще сме там (на път за лет. Ататюрк) и се чудя дали ще работи, че мин. година си спомням бяхме обещали на децата да спрем да вземем играчки и се изненадахме, че започват работа от 11ч.

# 298

Открития Мол Авантаж, магазина на Колинс.
Благодаря.
Ние се прибрахме в петък вечер около 21ч през Капитан Андреево. Минахме около 22.30ч. На отиване нямаше никакви проблеми.

# 299
За тези,които ги интересува пазара в Чорлу е в петък/не в събота/.
Аз от моето ходене до Чорлу останах разочарована-в мол орион и авантаж видях само 2 детски магазина,а те ми бяха основната цел.Фирменият магазин на Крос -много малко и обрана стока :,в магазина на Колинс има какво да се вземе.От фирменият магазин на Тач съм много доволна,но с организирана екскурзия не ми стигна времето.
имам и въпросче-в марги аутлет център има ли детски магазини .

Общи условия

Активация на акаунт