На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, извинявам се, ако вече е питано, но тази седмица ще ходя до Одрин и ме интересува дали мога да намеря дрехи на тази марка "ICEyee"?
Харесала съм си едно яке на тази марка и ми казаха, че е турско производство, а и знам, че този магазин зарежда от Одрин, та се надявам да успея да го намеря, на малко по прилична цена Simple Smile

# 436
Момичета пазарите в Одрин и Лозенград цял ден ли са или до обед? Интересува ме големия в петък и срядата?

ами отиди по-ранко - то най - добре си е по-рано, колкото по-късно отидеш, толкова повече пазарът е "обран"
Остават разни неща дето можеш да ги купеш "по-евтино", но дали си струва?

# 437
  • Варна
Момичета,къде в Одрин има изгодно чейнчбюро по центъра,ако евентуално привърша лирите.И изгодно ли е да се сменя евро?Предварително ви благодаря!

# 438
  • Бургас
Момичета,къде в Одрин има изгодно чейнчбюро по центъра,ако евентуално привърша лирите.И изгодно ли е да се сменя евро?Предварително ви благодаря!

Нямаш ли карта, обикновена дебитна? Запази си лирите за плащане на пазара, а с картата плащай в търговските обекти. При всички положения ще ти излезе по-изгодно от това да сменяш пари.

# 439
  • Варна
Ами не.Имам само кредитна-виза на Първа Инвестиционна банка.

# 440
  • София

Още по-добре.  Wink Във всеки нормален магазин върви. Няма такса за използването, а курсът е почти същия като централния на БНБ. Само по пазарите и малките дюкянчета ти трябват пари в брой.

# 441
Здравейте,предстой ни пътуване до Одрин на 01.11.Разглеждах брошурата на килер и ми направи впечатление че на текстила има карта виза. Исках да ви попитам стоката е на ниска цена само ако пазарувам с карта ли?

# 442
  • Бургас

Ами ползвай я. Дори може да имаш някакви преференции при пазаруване с нея.

# 443
  • Варна
Благодаря ви,страхотни сте със съветите!

# 444

Чудесно, пазарувай си с нея.

Здравейте,предстой ни пътуване до Одрин на 01.11.Разглеждах брошурата на килер и ми направи впечатление че на текстила има карта виза. Исках да ви попитам стоката е на ниска цена само ако пазарувам с карта ли?

Килера издават собствена карта - като на Метро, и по нея има отстъпки по принцип
а тази дето я рекламират е на Виза и Килер - нещо като Карфур и Дайнамик на Виза

# 445
Мили дами може да се повтарям но много ще съм ви благодарна ако ми кажете точно къде в Одрин става петъчният им пазар.Благодаря ви предварително.

# 446
  • у нас
Мили дами може да се повтарям но много ще съм ви благодарна ако ми кажете точно къде в Одрин става петъчният им пазар.Благодаря ви предварително.

Виж първият пост. Там има и карта на Одрин. Иначе петъчният пазар се намира на метри от края/началото на главната улица на града.

# 447
  • зад парка
Може ли да ми препоръчате фирма, която организира посещение до Одрин за един ден, от София.
  bouquet

# 448
Здравейте. Имате  ли сайтове на магазините в Одрин идеята е да разгледам какво предлагат предварително!

# 449

Общи условия

Активация на акаунт