На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 348
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Някой ходил ли е до Лозенград и Одрин с офертите на тази фирма? Търся някакви отзиви.

http://почивки-турция.com/odrin_shopping.php?a=12.04#

# 451
Здравейте,знаете ли кога започват новогодишните намаления в Одрин и кога почиват?

# 452
  • велико търново
Здравейте на всички в темата .Напълни ми се устата със слюнка докато ви чета за всички сладкиши .баници и локум дето си пазарувате .
Предстой ми пътуване и се чудя имат ли за Коледа играчки по скоро кукли От серията Монстър Хай ?
От кой локум да взема?Вземала съм от там само на Коска и баклава от Одринското капъла чарши.
Имат ли златарски магазини иска ми се да си подменя едно тънко синджирче с ново здраво ,че мой то е пред скъсване ?
Много станаха въпросите ,но не съм ходила от април месец тази год. Laughing  bouquet

# 453
  • Бургас
Здравейте на всички в темата .Напълни ми се устата със слюнка докато ви чета за всички сладкиши .баници и локум дето си пазарувате .
Предстой ми пътуване и се чудя имат ли за Коледа играчки по скоро кукли От серията Монстър Хай ?
От кой локум да взема?Вземала съм от там само на Коска и баклава от Одринското капъла чарши.
Имат ли златарски магазини иска ми се да си подменя едно тънко синджирче с ново здраво ,че мой то е пред скъсване ?
Много станаха въпросите ,но не съм ходила от април месец тази год. Laughing  bouquet

Ако намериш магазин за детски играчки почти на 100% съм сигурна, че ще има Монстър Хай.
По главната улица гъмжи от златарски магазини - десетки са. Златото като цена върви между 70-85 лири /инфо от лятото/.

# 454
  • у нас

В кой град ще ходите - в Лозенград или Одрин?

# 455
Здравейте,
Може ли някой да ми обясни откъде да си купя прежда в Одрин и на каква цена мога да я намеря? Ако някой ми изпрати сайт ще бъда много благодарна  Simple Smile

# 456
  • велико търново

В кой град ще ходите - в Лозенград или Одрин?
Одрин  bouquet

# 457
  • у нас
YSMIV4ICA , цената за продажба на златото варира м/у 80-89 лири на главната улица и на уличката, която е в ляво от главната и има няколко златарски ателиета / инфото е от преди месец/. На доста по-ниска цена изкупуваха златото, но ако ти хареса нещо и те устройва цената, може да се пазарите.

# 458
  • Plovdiv
Здравейте,давам Ви малко инфо от вчерашното ни ходене до Одрин! На борсата нови цени на перилните препарати Первол 4л.(където все още се намира)-12.50 до 13лири.На повечето места вече предлагат само 3литра на цена 10лири! Омекотител Yomus цената му е вече 8 лири,праховете са с цена между 2 и 4 лири нагоре! Баклавата ми прави впечатление,че и тя е нагоре с 1 2 лири! В Марги никакви намаления,Кипа ме изненада с добри попадения!Общо взето е това.

# 459
Здравейте,
Може ли някой да ми обясни откъде да си купя прежда в Одрин и на каква цена мога да я намеря? Ако някой ми изпрати сайт ще бъда много благодарна  Simple Smile

И аз се интересувам от прежда. Ще ходя скоро ...

# 460
Здравейте,

А откъде ще ги купите, знаете ли къде има изгодни магазини за прежда в Одрин или като се върнете дайте инфорвация за цената и магазините Simple Smile

# 461
Здравейте,

А откъде ще ги купите, знаете ли къде има изгодни магазини за прежда в Одрин или като се върнете дайте инфорвация за цената и магазините Simple Smile

Надявам се, някой, който знае къде продават прежда да ми подскаже къде да ида.
Като се върна ще докладвам цени и асортимент.
Да сега не съм намирала прежда по магазините, в които съм ходила и за това питам и аз.

# 462
  • Пловдив
Прежди има в Bedesten Carsisi, това се намира между старата джамия и големия покрит базар. В хубаво време дори в градинката между него и керван сарая на Рюстем паша има жени, които плетат и продават плетивата си. Миналата година си купих много хубава шапка от там за 5 лири.
Ако не се ориентирате от обясненията ми ще сложа карта, иначе Coordinates:  41°40'35"N 26°33'17"E

# 463
Прежди има в Bedesten Carsisi, това се намира между старата джамия и големия покрит базар. В хубаво време дори в градинката между него и керван сарая на Рюстем паша има жени, които плетат и продават плетивата си. Миналата година си купих много хубава шапка от там за 5 лири.
Ако не се ориентирате от обясненията ми ще сложа карта, иначе Coordinates:  41°40'35"N 26°33'17"E

Благодаря много за инфото.   bouquet
Сещам се за къде говориш. Ама и аз ходя служебно и с мен винаги има придружител от местните, така че няма начин да не го намерим.

# 464
Още един въпрос от мен...
Много обичам да ходя по музеи и забележителности, а като че ли в Одрин вече съм обиколила общоизвестните места - двете български църкви, Селимие джамия, Музеят на здравето, старата гара,  мястото, където се събират Арда, Марица и Тунджа, мемориала от балканската война, стадиона със статуите на пехливаните, двореца на Хюррем султан (хотел някакъв е сега), центъра. Къде другаде ще ми препоръчате да ида? Кое си заслужава да се види?
Имам предвид не търговските, а културните забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт