На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 175 029
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Момичета преди години от Истанбул бяхме купували един кашкавал много вкусен - ние му викаме дърпан кашкавал защото стоеше на конци и е малко по-солен някой знае ли как е турското му име?

Предполагам, че говориш за мешалале, но това е сирене. Има го и сплетено на плитка, има го и в други форми. Тук се продава в кауфланд и карфур и да, много е солено. И на мен ми е весело да го дърпам на конци, но после толкова вода пияяяяяяя.....

# 91
  • Пловдив
Така ли изглежда сиренето?
https://www.google.bg/search?q=tel+peyniri&espv=2&tbm=is … =1280&bih=620
В България се произвежда от "Ем Джей Дериз" - Карлово, има няколко вида в зависимост от млякото от което се произвежда.

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 23:09 от makak

# 92
# 93
Така ли изглежда сиренето?
https://www.google.bg/search?q=tel+peyniri&espv=2&tbm=is … =1280&bih=620
В България се произвежда от "Ем Джей Дериз" - Карлово, има няколко вида в зависимост от млякото от което се произвежда.
Да. Не знаех, че и в Карлово го произвеждат. От Кауфланд съм си купувала внос от Турция.

# 94
  • Varna
Аз преди купувах от Турция но от тази година гледам, че и тука се продава.
Купувам от това

и се радвам, че не е пресолено. Но по скоро е кашкавал на конци. Много мек вкус и както казах не е пресолен.

От Турция съм купувала повечето пъти от Египетският пазар в Истанбул. Не ми харесваше това, че за мене беше много солен. Миналата година купувах от Одрин от Карфур. Съжалявам, че не запомних марката, това сиренце си беше точно по моя вкус-леко солено.

# 95
  • Бургас
DELTA_DELTA в кой магазин се продава това сирене/кашкавал на Равногор?

Момичета има ли проблем ако се влезе през Лесово,а се излезе през М. Търново и ако се пътува към М. Търново има ли магистрала,такси и т.н newsm78

П.п Вече е решено ще пътуваме до края на месеца Crazy

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 14:08 от dar4e1

# 96
Момичета,от къде може да се купи сок от нар и на каква цена горе-долу?

# 97
  • Бургас

Аз го взимам от Кипа, само, че не помня точно каква му беше цената. Има го в различни разфасовки. Аз си взимам от 200-250мл. Има го и в шишета от литър. Мисля, че малкото шишенце не беше повече от 5 лири.

# 98
  • на морския бряг

Момичета има ли проблем ако се влезе през Лесово,а се излезе през М. Търново и ако се пътува към М. Търново има ли магистрала,такси и т.н newsm78

Няма никакъв проблем с този маршрут , ние често ги съчетаваме Одрин и Лозенград.От Лозенград към М.Търново не е магистрала , но пътя е много хубав.

# 99
  • Бургас

Моля те ако ходите до Марги Аутлет да споделиш после има ли хубави разпродажби (особено в Koton). И аз се замислям дали да не отидем на 01.08 (петък). Обаче ако няма разпродажби по-скоро може да отскоча до Лозенград само за хранителни продукти, че ми е по-близо.

# 100
  • Varna
dar4e1
Аз съм от Варна и си го купувам от Варненски магазин, тука в махалата.  Няма начин и в Бургас да го няма вече.

# 101
  • Plovdiv
Здравейте,момичета! Имам един спешен въпрос ако може да ми отговорите , понеже днес решихме утре да се разходим до Одрин! Дали не е по добре за момента да се излезе през  ГКПП Капитан Петко войвода за да се избегнетрафика на Капитан Андреево? И дали има нещо по особено ако се влезе от Гърция в Турция?

# 102
Определено е по-добре да се влезе през Капитан Петко Войвода. Миналата седмица минахме точно от там. Става много бързо и няма навалица. Нищо особено няма при влизане от Гърция в Турция.Стандартната процедура.

# 103
Аз си купувам от Хран комерс в София  Wink и то на доста сносна цена, обаче го използвам само за чобан салат, защото е доста кисел. Само, че това, което аз купувам не е сок, а сироп. Не съм виждала да продават сок от нар.  newsm78

# 104

Общи условия

Активация на акаунт