На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 175 022
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Това е сос, а питането е за сок.

Преди време и аз отговорих на подобно питане по подобен начин Embarassed

# 106
  • Plovdiv
Здравейте,да кажа няколко думи за вчерашното ни ходене до Одрин!Решихме го в петък и вчера тръгнахме рано понеже ММ каза,че имало по малко трафик и наистина до към 7ч. не се виждаха гастарбайтерите и тировете. Решихме да минем през Капитан Андреево и наистина минахме за 15 мин.На борсата цените са същите без промяна.В Марги има намаление в LC Wikiki, DeFActo, Coton, US Polo,има на какво да се спреш.За сок от нар видях само в Кипа и понеже малката го харесва взех и в кутия като нашите натурални сокове,тяхната марка е BIMES около 2.5 лири за литър.На връщане също минахме учудващо бързо за около 30 мин.

# 107
  • Бургас
Момичета тези промоции в сайта на Мигрос http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/31041-elde-yikama-urunleri важат само за онлайн пазаруване ли или и в магазина на място са същите?

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 11:55 от dar4e1

# 108
Момичета,благодаря за отговорите и помощта:)В събота ходихме до Одрин и бяхме много доволни.Като цяло на границата се минаваше много бързо(Капитан Андреево-9:30 и 22:00).Тъй като ни беше за първи път не мога да кажа как са били цените на складовете,но купихме много неща и то на доста по-добри цени от тук.Видях,че в предишните постове е писано за намаленията.Ние ходихме само до Марги и наистина имаше много намаления-LC WAIKIKI,DEFACTO,АDL,ADIDAS,ENGLISH HOME,KOTTON.Mavi ми се видя доста скъп.Търговската улица не знам защо,но не ни хареса-много голяма лудница,много мърсотия(за разлика от останалата част от града).До Кипа не успяхме да отидем,въпреки че стояхме цял ден,но следващия път...Имаше една група българи сутринта пред складовете и те ни разубедиха за Кипа-било много скъпо,нямало нищо.После ме стана яд малко,ама въпреки това съм доволна.Поразгледахме града.Направи ми впечатление,че мебелите са им много хубави и евтини.Някой купувал ли е от там?Миналата година бях харесала в Измир мебели,ама с транспорта беше спънката:(И накрая-джигер не опитахме,но баклавата,толумбите и курабийките им са..........страхотни newsm10

# 109
  • Бургас
Аз пак с моите въпроси  Embarassed
Някой купувал ли е наскоро гуми от Одрин или Лозенград?Интересуват ме цените,магазините и адресите им.

# 110
Искам пак да отида в Одрин.
Но този път с една нощувка. Един ден не ми е достатъчен Wink
Може ли да ми препоръчате хотел за нощувка?
Предпочитам да е в централната част.
Благодаря   bouquet

# 111
Ами Edirne palas е много хубав,но е много скъп(около 120 евро е на вечер-миналата седмица беше такава цената на рецепцията).Агенциите настаняват в Saban Acigoz(180 лири на вечер,не ми хареса много хотела-миришеше...),те са два хотела и са близо до едирне палас(всички са близо до Селимие).Има един хубав хотел близо до търговката улица.Там беше 120 лири за трима човека в една стая и 90 лири за двама в двойна.Стаите бяха прилични,чисти.Има и паркинг.Точно до хотела има магазин от едната страна за килими и осветителни тела,а от другата за техника.Но ако не ти е късно довечера ще ти напиша името на хотела,защото визитката ми е в колата.И на мееен пак ми се ходи:)Приятна разходка Simple Smile

# 112
  • Варна
Искам пак да отида в Одрин.
Но този път с една нощувка. Един ден не ми е достатъчен Wink
Може ли да ми препоръчате хотел за нощувка?
Предпочитам да е в централната част.
Благодаря   bouquet

В Букинга има много,ние бяхме в един за 100 лири за нощувка и закуска,обаче не сещам името,мога довечера да ти го пратя Peace

# 113
  • Пловдив
Момичета, как го ползвате този сос от нар? Аз съм си взела от доста време, но не го ползвам, защото не знам как. Ще съм благодарна за рецепти, съвети и т.н.

# 114
  • Бургас
Момичета, как го ползвате този сос от нар? Аз съм си взела от доста време, но не го ползвам, защото не знам как. Ще съм благодарна за рецепти, съвети и т.н.

Аз го слагам предимно на салати, както и в маринати.

# 115
Букинг е сканиран Simple Smile
Ако някой е ходил някъде и може да сподели лични впечатления   bouquet

П.П. Планувам за края на август Wink

# 116
Здравейте,някой да каже до колко часа вечер работят складовете за перилни препарати на борсата и др. магазини като Кипа и Уайкики.Понеже сме много близо,се чудя дали не можем да отскочим някой надвечер след работа,хем да е по хладното!

# 117
  • Бургас
Здравейте,някой да каже до колко часа вечер работят складовете за перилни препарати на борсата и др. магазини като Кипа и Уайкики.Понеже сме много близо,се чудя дали не можем да отскочим някой надвечер след работа,хем да е по хладното!

Кипата е до 22ч. Уйкики ако е в Марги Аутлет също мисля, че са до 22ч. Това е работното време на мола като цяло. За складовете не знам.
По-добре минете първо през складовете.

# 118
Ок,мерси за информацията,дано само няма много чакане по границата!

# 119
  • Varna
Когато ходим в Одрин ползваме Едирне Палас.
Влезте в http://www.booking.com/ и от там запазете. Дали там или в друг хотел, аз предпочитам от там да букваме. В момента проверавам и за двойна стая в Едирне Палас- искат 137 лева за  нощ. Може би ми дават тази цена защото съм абонат на Букинг . Но въпреки това проверете, почти винаги има изгодни оферти. Хотела е много добър, много сме доволни. Ние никога не сме плащали повече от 80 евро на нощ, но може би защото запазваме за три вечери.

Соса от нар аз освен за салати и маринати го ползвам вместо оцет в супички.

Ще се радвам да науча за други добри хотели в центъра на Одрин  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт