На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 943
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Аз ще се понторя но лерилните препарати в магазините през повечето време са по скъпи от борсата

# 421
zdr nqkoi ot vas hodil li e skoro do odrin imali namaleniq na drehi i obuvki. az sam poseshtavala margi outlet siniq pazar i borsata za prahove imali  drugi molove i pazari k Wink

# 422
И мен ме интересува има ли някакви намаления в Марги? Ние по пазари и борси не ходим и не се интересуваме от тях, но пък си купуваме дрехи от Марги аутлет и ми е интересно в Лофт, Поло, Колинс и т.н. дали има някакви намаления  newsm78 Не че няма да пазарим от там и без намаленията, ама все пак няма да имаме нищо против и да има намалени неща  Laughing Мислим тази събота да отидем, но не сме го решили окончателно

# 423
  • Бургас
Като гледам в сайта на Марги аутлет, май има намаления, макар че датите нещо са старички  Rolling Eyes
http://margioutlet.com/category/kampanyalar/

# 424
И аз гледах сайта, но явно скоро не са го обновявали  Rolling Eyes Впрочем преди 20 дни на връщане от Анталия спряхме на Кипата в Лозенград и имаше доста намалени дрехи. Аз на децата взех разни блузки, клинчета за малката, но може намаленията да са били заради Байряма, знам ли  newsm78

# 425
a kade e po dobre za pazaruvane v odrin ili  lozen grad az sam pazaruvala v odrin ama v lozen grad ne sam bila

# 426
  • у нас
a kade e po dobre za pazaruvane v odrin ili  lozen grad az sam pazaruvala v odrin ama v lozen grad ne sam bila

разбира се, че в по-големия град. Grinning

# 427
a koi e po golqm  newsm78

# 428
  • Бургас

Зависи какво ще купуваш. Ако е за хранителни продукти - няма значение къде ще отидеш. И в двата града има Кипа и разни пазари. Ако е за дрехи - в Одрин има повече магазини, съответно повече избор, но и в Лозенград има магазини.
Одрин е по-големия град  Peace

# 429
blagodarq ti mislim v sbota da otidem do odrin kato se preberem shte razkazam kaki sa cenite

# 430
  • На гарата
Момичета помогнете нямам време да чета всички постове спешно ми изникна ходене утре в Одрин времето ще е лошо та ми трябва магазин за мъжки кожени якета моя мъж мрази да ходи в дъжда та трябва предварително да знам къде са магазините та да няма безцелно шляпане.Ще се радвам ако ми помогнете.

# 431
Момичета помогнете нямам време да чета всички постове спешно ми изникна ходене утре в Одрин времето ще е лошо та ми трябва магазин за мъжки кожени якета моя мъж мрази да ходи в дъжда та трябва предварително да знам къде са магазините та да няма безцелно шляпане.Ще се радвам ако ми помогнете.

влезте в Капълъ чарши - на главната, има много магазинчета за кожени изделия

# 432
Момичета пазарите в Одрин и Лозенград цял ден ли са или до обед? Интересува ме големия в петък и срядата?

# 433
  • Пловдив
Петък пазарът в Одрин е цял ден. Сутрин около 9 още подреждат/ходила съм септември/, следобед като си тръгвахме към 16,30 още имаше пазар.

# 434
  • у нас
Момичета пазарите в Одрин и Лозенград цял ден ли са или до обед? Интересува ме големия в петък и срядата?

Петък пазарът в Одрин е цял ден. Сутрин около 9 още подреждат/ходила съм септември/, следобед като си тръгвахме към 16,30 още имаше пазар.

Към обяд на пазара в Одрин някои от сергиите затварят/ги покриват, за обедна почивка, но след час или малко повечко си заработват пак.

В сряда в Лозенград някои търговци затварят, рано преди 15 часа, ако са си продавали стоката или по друга причина. На пазара тук преобладават плодовете и зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт