На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 211
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
    Момичета има ли намаления в Марги аутлет вече и знаете ли до кога са? Бяха ми казали, че
зимните разпродажби започват от 15 март?

# 676
  • София
Някой пътувал ли е с автобус от Одрин до София?

# 677
  • София
Някой пътувал ли е с автобус от Одрин до София?

Пътувала съм с автобус от Одрин до София в края на януари. Автобусната линия е на METRO transport и автобусите пътуват по линията Истанбул-София. Спират на Хаджията, не влизат въобще в града. Билет се купува от офиса на METRO в Одрин - 65 TL. Няма вариант с купуване на билета още от София! Има долмуши от Капъ Куле до Одрин и обратно, мисля, че бяха на половин час, билетчето е 3 TL и те оставят на Хаджията да чакаш рейса. Ще се разровя за разписанието на автобусите, имах го някъде и ще се опитам да видя на картата адреса на бюрото на MERTO - едно мноооого мъничко офисче на кюше е, на пешеходната улица, няколко пресечки преди Селимие джамия. Точно пред офисчето има фонтан, съвсем наблизо е и едно метално дърво с ябълки, от което също капе вода  Joy Ето как изглежда:

http://metrotransport.bg/razpisanie/
Истанбул - Одрин е 3 часа, така че може да се сметне към колко часа пристига рейса на Хаджията.
Ако мога с още нещо да съм полезна - на разположение съм  Simple Smile

# 678
Марги аутлет извън Одрин ли беше? Никога не сме ходили, а ми се ще.

# 679
  • Бургас

Не, в рамките на града е, на бул.Ататюрк, където са и големите хипермаркети Кипа, Килер и Мигрос.

# 680
  • у нас

Не, в рамките на града е, на бул.Ататюрк, където са и големите хипермаркети Кипа, Килер и Мигрос.

https://www.google.bg/maps/place/Margi+Outlet/@41.661354,26.580519,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14b32f77e3d1cc13:0x77d454a505ae2d0a

# 681
Чак сега намирам тази тема а обичам пазаруването в Одрин

# 682
Благодаря за отговора за Марги аутлет  Simple Smile

Булевард Ататюрк предполагам е този главният и като продължим надолу вероятно рано или късно ще стигнем въпросните магазини?!?

Имаме джипиес- но сякаш по адрес трудно ставаше в Одрин  Confused

Миналия път исках да стигнем до Кипа и прочие, но на центъра се забучих в един хипермаркет близо до Селимие, забравих му името и трябва да ви кажа, че цените не бяха по-лоши от тези на Кипа  Peace Другото му предимство беше, че е на пешеходно разстояние от хотела и просто не се занимаваш с кола да паркираш и други ядове.

Някъде има ли хубави рокли, понеже имам абитуриентка?

Става въпрос за рокля за изпращането в училище.

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 10:56 от Кливия

# 683
  • у нас

Миналия път исках да стигнем до Кипа и прочие, но на центъра се забучих в един хипермаркет близо до Селимие, забравих му името и трябва да ви кажа, че цените не бяха по-лоши от тези на Кипа  Peace Другото му предимство беше, че е на пешеходно разстояние от хотела и просто не се занимаваш с кола да паркираш и други ядове.

Някъде има ли хубави рокли, понеже имам абитуриентка?

Става въпрос за рокля за изпращането в училище.

ПРедполагам, че става дума за този
http://www.ebrosur.com/Edirne/Sok-Market-25-Mart-2015-Kampanya-B … uru/BHIZnf#page=1
или този http://www.ebrosur.com/Edirne/Sok-Market-25-Mart-2015-Kampanya-B … uru/BHIZnf#page=1
те са един до друг, от едната страна на джамията

Незнам точно каква рокля търсите за изпращането в у-ще, но по главната улица на Одрин има магазини с по-стилни дрехи, може от там да си харесате нещо. За мен лично, по-голям избор и красиви модели има в Истанбул, но това е друга тема.

# 684
Да , от другата страна на булеварда са тези магазини

Синара, нямаме време сега чак до Истанбул да се веем-времето е плътно разчетено между уроците и предварителните изпити и подготовките  Peace

А, дано успее  Praynig

Планувам едно лежерно пътуване с бецзелно зяпане на петъчния пазар-екзотика и половина си е  Mr. Green, тегели по главната и прочие  Party

# 685
  • Тополовград
Ние роклята миналата година я купихме от Чорлу много богат избор има. Често ходим в Одрин и в събота пак ще ходим но до сега не съм се заглеждала по сребърните накити как са цените избор сигурно има.

# 686
  • Стара Загора
Виждаш ли магазинчето, което е на заден план и пише trend moda. Като идваме от складовете, излизаме от уличката, на която е то (има едни стари дървени къщи, покрай тях минаваме, ако може да е ориентир) и чрез която "стъпваме" на главната.

Скрит текст:

преди фонтана се пада отляво, че не мога по-добре да обясня Embarassed

От там за втори път излизам със страхотни покупки (на 01.03 ходихме). Има и дълги рокли като за бал, както и точно такива, които стават за изпращането и съответно могат да се облекат след това. Поли и мноооого хубави ризи също. Не е задължително да е рокля точно. Не е нужно да се купува облекло, което ще става за супер официални поводи само. Аз поне мисля трезво вече и не виждам смисъл от хвърлянето на безобразни суми.
Купих си за 40 лири чудесна рокля, че съм на сватба през май. Отнесох и пола с риза. Всичко струваше 100 лири, но продавачката ме хареса много и на касата платих 85 лири.

Скрит текст:

Лятото си взех тази страхотна жълта рокля.

Скрит текст:

Цените направо са си ниски да не кажа. По 40-50 лири макс са на бройка. За официалните дълги рокли обаче не обърнах внимание. Дори на излизане ги видях, защото нямах много време и обикновено гледам това, което ме интересува.
Препоръчвам да отидете до Koton в Марги. Имат много добри попадения и там. Мен лично в тези магазини ми е омразно да пазарувам понякога, защото са супер големи и наблъскани, трябва много ровене и подбиране, светлината е лоша, което отнема и доста време. Обичам малки, но с хубава стока и да мога да меря на спокойствие.

# 687
  • у нас
Iv4enceto_91, готини са ти нещата. Скоро ще го "прослушам" и аз този магазин.

За бала, за изпращането от у-ще, аз бях с костюм пола и сако, което после си го носих доста пъти на официални поводи. И за мен даването и изхвърлянето на много пари за бала е само за показност. После тези рокли почти не се носят, да не кажа изобщо.

Кливия, успех с търсенето на рокля  Peace

# 688
  • Стара Загора
Iv4enceto_91, готини са ти нещата. Скоро ще го "прослушам" и аз този магазин.

За бала, за изпращането от у-ще, аз бях с костюм пола и сако, което после си го носих доста пъти на официални поводи. И за мен даването и изхвърлянето на много пари за бала е само за показност. После тези рокли почти не се носят, да не кажа изобщо.

Кливия, успех с търсенето на рокля  Peace

Да, аз също бях с пола, риза и  болеро, които многократно носих и продължавам да нося.
Балната ми рокля беше доста за еднократно обличане, но това е....

Магазинчето е хубаво. Разгледай. Peace

А в Истанбул, който отиде, не мисля че ще му е до зяпане на дрехи или поне на мен като за първо ходене ми бяха супер безинтересни те, при все че обожавам шопинга. Въобще историята, забележителностите, обстановката те карат да гледаш на града с друго око.

# 689
  • у нас

А в Истанбул, който отиде, не мисля че ще му е до зяпане на дрехи или поне на мен като за първо ходене ми бяха супер безинтересни те, при все че обожавам шопинга. Въобще историята, забележителностите, обстановката те карат да гледаш на града с друго око.

Ще съчетаят полезното с приятното  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт