Професионални серии за коса - тема 65

• 66 196
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, възможно ли е да правя алергична реакция към някоя съставка в професионалните продукти като цяло. Чували ли сте за нещо подобно. Просто единствената връзка, която виждам между ситуациите е с проф. продуктите. Благодаря и ще се радвам ако някой е чувал за нещо подобно!

Не мисля, че в проф козметиката има някоя съставка, която да присъства в абсолютно всички продукти. Освен може би силиконите. А и повечето съставки ги има и в мас маркета. След като си забелязала такава връзка с обривите пробвай натурална козметика. Mакар, че и към нея алергични.
Обриви и акне са срещана реакция към силиконите при хората с акнеична кожа.

# 181
Дайте предложения за шампоан за лятото -някаква превенция от слънцето.
Косата ми е с тънак и прав косъм, по суха към краищата и по мазни корени. newsm78 #Crazy  chef

# 182
Дайте предложения за шампоан за лятото -някаква превенция от слънцето.
Косата ми е с тънак и прав косъм, по суха към краищата и по мазни корени. newsm78 #Crazy  chef
Аз съм с този на Лакме,доволна съм,миналото лято също ползвах серията Peace

# 183
Благодаря ти за мнението Letsgo!

# 184
  • Пловдив
Lexy_07 , би ли сравнила ш-на от слънцезащитната серия на Керастаз с Олео релакс?  Hug

Като те сме на тема любими комбинации, да споделя една много сполучлива от вчера - ш-н Олео релакс и балсам с Арган на Наши. Добра хидратация, блясък и здравина.  Heart Eyes

Руса-Мамма, още не съм ползвала маската Про-кератин. Няма да забравя да споделя  Hug

# 185
Ползвам хидратиращия шампоан на Алфапарф от серията Nutritive: http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/P … rl-shampoo-250-ml
 Косата ми стои сплескана и мръсна  Confused Бихте ли могли да кажете защо така се получава?   #2gunfire

# 186
Ползвам хидратиращия шампоан на Алфапарф от серията Nutritive: http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/P … rl-shampoo-250-ml
 Косата ми стои сплескана и мръсна  Confused Бихте ли могли да кажете защо така се получава?   #2gunfire
Ми идва ти тежък. Вземи си някакъв по-лек хидратиращ ш-н, като този на Афоджи примерно.

# 187
Ми идва ти тежък. Вземи си някакъв по-лек хидратиращ ш-н, като този на Афоджи примерно.
А сигурна ли си, че имаш нужда от хидратация, а не от протеин? При мен по едно време така се получаваше с хидратиращите шампоани и маски и се чудех защо клепва така ужасно тая коса.. ooooh! Изчетох доста неща, докато накрая се ориентирах, че просто косата си иска протеин, а не хидратация.

# 188
Здравейте пробвах шампоана на Label M ами не съм доволна особенно от балсама . Изобщо неми омекоти краищата и ги направи хвърчащи и ми се сплеска косата от шампоана. Нямаше обем и никакви чупки. А имах големи надежди .Simple Smile

# 189
  • София
Предния шампоан ми беше на Афоджи,за дълбока хидратация(розовия) и съм много доволна от него,понеже не ми сплесква и омазнява,дори придава обем...Но гледам,че в Златна рибка го няма.Откъде да го поръчам?И с каква маска или балсам да го комбинирам?

# 190
  • София
Здравейте пробвах шампоана на Label M ами не съм доволна особенно от балсама . Изобщо неми омекоти краищата и ги направи хвърчащи и ми се сплеска косата от шампоана. Нямаше обем и никакви чупки. А имах големи надежди .Simple Smile

За коя серия става въпрос  newsm78

# 191

За коя серия става въпрос  newsm78
За серията с овес и мед . Преди това бях с олел ралакс на лореал и бях много доволна Simple Smile

# 192
Добро утро Simple Smile
Аз все повече се влюбвам в серума сън на Лакме.Просто е страхотен!! Иначе нищо ново покрай мен,мааалко съм в застой откъм нови продукти  Wink

# 193
  • София
Преди два дни пробвах комбинация от шампоан Density advanced на Лореал заедно с bain Substantiv балсам на Керастаз и много добре ми се получи.Имаше обем,имаше плътност,косата се зацапа по-бавно.Сега съм в търсене и на хубав финиш,замислям се за този елексир:
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime--eliksir-ulti … letna-roza-125-ml

Нацелих си продуктите и даже мисля маската да започвам да я слагам преди шампоана,да стоя с нея и после да отмия.

# 194
  • Пловдив
И на мен не ми хареса балсама с мед и овес на Лейбил М, шампоанът е хубав, добре измива косата, в продуктите се усеща и житния протеин. Всъщност май там е проблемът, той винаги ми изсушава много косата и от там не се получава добра хидратация. Серията е по-скоро балансирана. Обемът при мен се запази Peace

Общи условия

Активация на акаунт