ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 92 481
  • 876
  •   1
Отговори
# 570
Много се измъчвам. Този синдром на отнемането колко ли време ще трае? От вчера не зная къде се намирам. Сега пия транксена през ден, а като стане през 2, какво ще правя?
Губя човека до мен, като че ли, тъй като ето днес не успях да се видя с него. Започва да му писва. А аз сякаш съм безсилна Sad.

Вземи нещо билково по време на спирането. направи ми впечатление, че си посещавала невролог. За подобни страдания се посещава психиатър. Не знам защо при положение, че нямаш подобрение неврологът е решил да ти спре лекарството, без да предприеме други мерки. Просто се обърни към специалист, защото при теб проблемът е отскоро и имаш шанс да се оправиш..........можеш да се обърнеш и към психотерапевт, или психолог за съпътстващо лечение и подкрепа.

# 571
  • София
И според мен се консултирай с психиатър, това с посещението на невролог при такива проблеми ми се вижда безсмислено

# 572
Здравейте приятели,
От години имам тревожност, която е резултат от продължителен стрес. От доста време всеки ден коремът ми се стягаше на топка и имах пулсиране в корема. Д-р Карадалиев ми предписа Ривотрил (временно) и Сероксат. Сероксат за да не съм в депресия, а Ривотрил, за да не получавам паник атаки.

Само че личната ми лекарка ми каза да не започвам Ривотрила, че не бил хубав и ми препоръча Неуролакс вместо него. Дали има някаква опасност Неуролакс и Сероксат да си взаимодействат? Също така искам да знам дали при прием на Неуролакс мога да използвам калиева сол, защото пише, че взаимодействал с калиев хлорид? Наскоро имах операция и ми дадоха единия ден Диазепам, а следващия ден половинка Бромазепам, за да ме подготвят за нея, дали ако днес започна да приемам Сероксата ще има някакво влияние? Неуролакс си го пия вече и се чувствам по-спокоен, обаче ми е едно такова никакво.

Лекарствата са само патерица, защото отдавна си повтарям че се обичам и т.н. методи на Луиз Хей, обаче тялото (и подсъзнанието) още не е послушало съзнанието. Преди няколко месеца имах прекрасен период, не пиех нищо и се чувствах прекрасно, но живея с много негативни хора и сега като съм без работа и трябва да търпя скандали и крясъци всеки ден имам нужда от подкрепа.

# 573
Здравейте приятели,
От години имам тревожност, която е резултат от продължителен стрес. От доста време всеки ден коремът ми се стягаше на топка и имах пулсиране в корема. Д-р Карадалиев ми предписа Ривотрил (временно) и Сероксат. Сероксат за да не съм в депресия, а Ривотрил, за да не получавам паник атаки.

Само че личната ми лекарка ми каза да не започвам Ривотрила, че не бил хубав и ми препоръча Неуролакс вместо него. Дали има някаква опасност Неуролакс и Сероксат да си взаимодействат? Също така искам да знам дали при прием на Неуролакс мога да използвам калиева сол, защото пише, че взаимодействал с калиев хлорид? Наскоро имах операция и ми дадоха единия ден Диазепам, а следващия ден половинка Бромазепам, за да ме подготвят за нея, дали ако днес започна да приемам Сероксата ще има някакво влияние? Неуролакс си го пия вече и се чувствам по-спокоен, обаче ми е едно такова никакво.

Лекарствата са само патерица, защото отдавна си повтарям че се обичам и т.н. методи на Луиз Хей, обаче тялото (и подсъзнанието) още не е послушало съзнанието. Преди няколко месеца имах прекрасен период, не пиех нищо и се чувствах прекрасно, но живея с много негативни хора и сега като съм без работа и трябва да търпя скандали и крясъци всеки ден имам нужда от подкрепа.

Твоята лекарка ти е дала по-безобидния вариант, защото към ривотрила се пристрастява.  Неуролаксът е като атаракса.....т.е. с еднаква активна съставка хидроксизин и към тях по принцип не се пристрастява......лично на мен хидроксизините ми идват слаби, та и с тях и без тях все същото........затова предпочитам билкови таблетки  Wink. Ако неуролаксът успее да "обере" страничните ефекти от сероксата е добре, понеже няма да ти се наложи да прибягваш към бензодиазепини.... Но това не ти пречи да четеш Луиз Хей, или пък да изтеглиш аудиовариант на книгата, или филма.......ефектът заедно с АД ще е по-силен. "Никакво" ти е заради депресията. Неуролаксът повлиява само тревожността ти и съня ти, а сероксатът би трябвало да повлияе на депресията. Бромазепамът е лексотан.....действието му вече се е изчерпало, така, че няма проблем.

# 574
Съмнявам се, че някога сте виждали жив радиестезист. Познавам няколко, понякога помагат, понякога не.  Също като докторите. Само че помагат за неща, за които докторите не са и чували.

понякога помагат, понякога - не, но затова пък винаги вредят!   Mr. Green

# 575

тц тц тц...Черна станция...  ooooh!

# 576
Misho88,  щом си имал прекрасен период, той пак ще се повтори.Явно сега ти е такъв моментът и чувстваш, че не можеш да се справиш изцяло сам.Пий си хапчетата, продължавай с утвържденията и дочакай следващия хубав период Peace Опитай се,ако е възможно да избягваш тези негативни хора около теб..Нещата винаги се променят.Имай вяра Simple Smile

Аз вчера извървях около 4-5км...Като ме хванат лудите и ме избива на обикаляне. Няколко пъти ми се зави свят, но се спрях само за малки почивки. Един глас постоянно ми повтаряше-" не спирай да вървиш"   Joy Joy..и аз го слушах хаха
Сега разбира се съм парцал..Даже ще си легна малко..

ПП. Елизабет, много се радвам, че се чувстваш толкова добре! Hug
гала, ти ще се справиш и с това! Сама виждаш, че както не ти е добре, после няколко седмици си свежарка..Това са си явно някакви кризи, които трябва да се изтърпяват. Пиши, да не те мислим. Praynig

# 577

тц тц тц...Черна станция...  ooooh!

драга, не съм черна станция, защото постът беше отправен към мен, но затова пък, в случая, ти се прояви точно като такава!   Mr. Green

# 578
Понеже пия доста добавки ще си позволя да питам отново за взаимодействия. Предполагам при Сероксат и Неуролакс ще трябва да спра Холеон амброз (триптофан)? Той преди време доста добре ми действаше, после спря да действа като отслабнах много и вероятно заради слабостта ми се върнаха симптомите. Дано да натрупам отново килограми, защото май е вярно това, което казват, че като си твърде слаб и се изнервяш по-лесно.

Не знам също така дали алкохолът в ментовата тинктура, която пия за стомах и баховите есенции е достатъчно безобиден, може ли да се съчетае или трябва да ги избягвам? Не забелязах ментата да ми влияе зле при прием на Неуролакс честно казано, но за Сероксата не знам.

И последния въпрос ми е за Сладки сънища - те съдържат мелатонин, Л-теанин и маточина, ще има ли проблем ако ги пия заедно със Сероксат и Неуролакс? newsm78

Аз си мисля, че нервите ми се върнаха от рязкото отслабване - преди около година бях 90 килограма, сега съм 58 на ръст 183. Започнах диета, защото наи все казват, че кръвното се влияело от килограмите и от диетата. Е, да обаче при мен явно е било най-вече от нерви. Вече си знам, че диетите са опасни и не са за мен. Ще си ям всичко, разбира се ще избягвам пакетираните храни и боклуците. Сега нямам избор и започнах Сероксата. Някой ако знае нещо за бързо напълняване, да помага, че съм анорексия. Peace

# 579
Здравейте! Днес си правих пълни изследвания. Хормонът ТХС, е с повишени стойности. Направила съм изследването в най-точната лаборатория в града ни. 5,96 е стойността, при положение че границата е 4 и нещо.
И сега вероятно ще ми изпишат таблетки. В момента се намирам в някаква ужасна абстиненция от намаляването на тези хапчета, транксена... Днес мислях, че ще изгубя съзнание. Едвам пазя равновесие на моменти.
Ужасно е. Дали въобще всичко не е било свързано с хормоните??? Сега много си патя от този транскен. И ако ми наблъскат хапчета, както и ще стане за понижаване стойностите на този хормон, в комбинация с транксена, който спирам, става ужас!
Помогнете ми, кажете си мнението.

# 580
Понеже пия доста добавки ще си позволя да питам отново за взаимодействия. Предполагам при Сероксат и Неуролакс ще трябва да спра Холеон амброз (триптофан)? Той преди време доста добре ми действаше, после спря да действа като отслабнах много и вероятно заради слабостта ми се върнаха симптомите. Дано да натрупам отново килограми, защото май е вярно това, което казват, че като си твърде слаб и се изнервяш по-лесно.

Не знам също така дали алкохолът в ментовата тинктура, която пия за стомах и баховите есенции е достатъчно безобиден, може ли да се съчетае или трябва да ги избягвам? Не забелязах ментата да ми влияе зле при прием на Неуролакс честно казано, но за Сероксата не знам.

И последния въпрос ми е за Сладки сънища - те съдържат мелатонин, Л-теанин и маточина, ще има ли проблем ако ги пия заедно със Сероксат и Неуролакс? newsm78

Аз си мисля, че нервите ми се върнаха от рязкото отслабване - преди около година бях 90 килограма, сега съм 58 на ръст 183. Започнах диета, защото наи все казват, че кръвното се влияело от килограмите и от диетата. Е, да обаче при мен явно е било най-вече от нерви. Вече си знам, че диетите са опасни и не са за мен. Ще си ям всичко, разбира се ще избягвам пакетираните храни и боклуците. Сега нямам избор и започнах Сероксата. Някой ако знае нещо за бързо напълняване, да помага, че съм анорексия. Peace

Да, триптофанът не ти е необходим щом ще пиеш сероксат. Това е допълнителен серотонин. Количествата алкохол в Баховите есенции са направо нищожни. Сладките сънища няма да ти пречат, но щом пиеш неуролакс, който спомага и добрият сън, просто е безсмислено .....от финансова гледна точка да пиеш толкова неща  Wink . Всяка диета влияе зле на нервната система. Просто се храни нормално. Препоръчвам ти филма "Глад за промяна". От него ще разбереш как да повлияше на здравето си и да се храниш нормално. Нямаш нужда от бързо напълняване. Това също е стрес за организма. Като започнеш да се храниш нормално ще си възстановиш килограмите.

Валкирия, възможно е проблемите ти да са свързани със тези стойности, а не с ПР, защото и при проблем със щитовидната жлеза симптомите са подобни. Така, че от лекарствата, които ще ти изпишат  е възможно да се нормализира състоянието ти. но щом си с такива сериозни световъртежи си вземи вертиго хил......хомеопатично е и с доста добър ефект. А синдромът на отнемането за съжаление е трудно да се избегне, а и транксен е доста сериозно лекарство .

# 581
valkiriq1234 , напълно е възможно да е от щит.жлеза това , което усещаш , а не ПР . И все пак ще ти кажа какво ми каза един ендокринолог - и от щит. жлеза е , но си има и нервно - вегетативна причина така , че нещата са комплексни . При мен когато ТСХ не  е в норми имам страшно много симптоми . Скоро не съм го изследвала ,доки каза края на месеца , но се чувствам задоволително добре така , че се надявам да е в ред този път .

# 582
Приемам Сероксат от два дни и вече имам главоболие. Ще е възможно ли да го спра сега в началото? Не ми се ще да се тровя и намерих хомеопатични алтернативи.  За същите пари човек може да пробва хомеопатия, Happy Day, Неолексан или Холеон Амброз. Simple Smile

# 583
И аз пострадах от ПР. Няма да се връщам какво беше.... Сега съм много по-добре, вярно не съм спряла сероксата, пия по половин сутрин. Паралелно с това работя с психолог, която ми прави лечебни медитации. Записах се и на народни танци, сега възнамерявам да започна с йога. Момичета, болестта е ужасна, само ние си знаем, другите не ни вярват. Най-лошото е да се отчае и предаде човек. Психоложката казва, че трябва да се изчисти подсъзнанието - там се крият корените на много заболявания. Вярвам й. Бавно става, но не искам да се отказвам. Пожелавам на всички се върнете усмивката на лицата си, да повярвате в себе си и да се научите да обичате себе си!

# 584
Приемам Сероксат от два дни и вече имам главоболие. Ще е възможно ли да го спра сега в началото? Не ми се ще да се тровя и намерих хомеопатични алтернативи.  За същите пари човек може да пробва хомеопатия, Happy Day, Неолексан или Холеон Амброз. Simple Smile

Аз пия неолексан от ноември, но това също е като Холеон амброз, а ти спомена, че не ти действа вече....

Общи условия

Активация на акаунт