ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 92 520
  • 876
  •   2
Отговори
# 75
Нищо не си въобразяваш,и хора,които нямат нашите проблеми, вчера им е станало лошо, прилошало им е и т.н. Нормално е да имаш някакви притеснения и аз се събудих тази сутрин леко напрегната. Simple Smile

# 76
Аз бях високо във Врачанския Балкан и нищо не усетих и се радвам, че след като преживея земетресение не се чувствам добре няколко дни.

Пия Сероксат вече 25 ден, но не е това което очаквах. Черните мисли и депресията си стоят, натрапчивите мисли също. Особено сутрин е ужасно, всичко вкупом ми се втурва в главата.

Мария, благодаря ти за сайта с картинките. Гледам за депресия и радост и вътрешен мир. Рано е да кажа още как действат, днес ще ми е трети ден Hug

Спокоен ден пожелавам на всички!

# 77
Ох...това земетресение вчера ме скапа направо!Много се уплаших Cry Цялото ми лице побеля и ръцете и краката ми трепереха 20 мин след това. Голям уплах беше за мен..Чакам последствията след няколко дни под формата на посттравматичен стрес #2gunfire

# 78
Абе да сте забелязяли, че вчера мъжете бяха полудели, в смисъл като разгонени  Joy Мен ме атакуваха всякакви забравени ухажори. Еньоо, признай си  Joy Дали е от земетресението?

# 79
Прехвърлена от Тема 15........   Така, така...намерих ви!
 Здравейте сладки,нежни душички  Hug Да се запиша и аз при вас. Четох ли, четох какво сте писали и във всяка една от вас виждам себе си!  Лекувам се с АД от почти 2г. Като са ми изписани от психиатър /мой познат/. На 25г. съм и както всяка от вас ми е ужасно дразнещо това положение и страх да не се върне онва чудо. Според лекаря ми имам смесено тревожно растройство, чисто ПР с разликата, че рядко ми се е случвало да имам паники. До тук не повече от 5-6 в живота ми. Както казах лекувам се от 2г. и уж бях Ок, даже мислех да спирам хаовете, които са стимулотон /подобрения Золофт/. Обаче от седмица нещо взе да ми се случва пак. Притеснение, тежест в гърдите и малко кофти мисли. На няколко пъти бях на прага на паниката, обаче не се случи разминава се. И аз като се стресирах да не би да получавам серотонинов синдром /което ми е ясно, че едва ли е/, после реших че не ми действат хапчетата вече и накрая, че е вероятно да е от рязкото покачване на температурата навън. Обаче си мислех, че понеже пия АД вече 2г. и те ме спасяват от всичко и няма как да се случват лошите неща докато ги пия и сега малко съм се притеснилаа. Искам да подчертая, че не съм зле в момента, но явно страха да не се връща въпреки АД е голям. Готинко ми е, че мога да ви споделя и че не съм сама с този проблем.  Hug Hug

# 80
Аз не усетих земетресението, обаче разбрах, че в Мармарис е било много силно и сериозно, а ние на 20 юни заминаваме за 10 дни там и направо адски се филмирах....то и без това последно време, предвид напрежението на работа тревожността ми се засили.....и то най вече сутрешната...а сега съвсем се шашнах....

# 81
Аз бях високо във Врачанския Балкан и нищо не усетих и се радвам, че след като преживея земетресение не се чувствам добре няколко дни.

Пия Сероксат вече 25 ден, но не е това което очаквах. Черните мисли и депресията си стоят, натрапчивите мисли също. Особено сутрин е ужасно, всичко вкупом ми се втурва в главата.

Мария, благодаря ти за сайта с картинките. Гледам за депресия и радост и вътрешен мир. Рано е да кажа още как действат, днес ще ми е трети ден Hug

Сутрин ни е най-тревожно и има всякакви мисли,защото някъде от 2 през ноща до към 6 , организма отделя най-голямо количество адреналин, а именно той подклажда тревожността и мислите, ето защо за такива,като нас сутрешната гимнастика или някакъв крос са най-полезни, защото те спомагат за изразходването на количеството адреналин,което ни е в повече. Включи си задължително да пиеш и Омега-3,много е важно при наличие на депресия.Няма да ти навреди, това си е рибено масло.

Алина, спокич, нама да има земетресение,все пак отиваш натам за да си изкараш най-хубавото море от години насам. Няма какво да го мислиш от сега, наслаждавай се на хубавото време.Think possitive! Hug

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 22:41 от Анонимен

# 82
Здравейте мили, слава богу не усетих земетресението. Но искам да ви се оплача че след няколко дена в които бях наистина добре, нещо два дни пак ми е кофти е тревожно..пия ципралекс и ривотрил вече 25 дни...моля дайте ми надежда че скоро всичко ще изчезне Sad(( колко бях добре тези 3-4 дни Sad((

# 83
Е Стани, браво. Раздам се, че си се почуствала добре. Ще отмине това, то не може организма и нервната система да са винаги спокойни.

Аз през нощта пак направих сърдечна криза, какво стана, уж си пия постоянно лекарствата, много че е страх да не спрат да действат или въпреки тях да се завърне старото положение с постоянните сърдечни кризи и болки.

# 84
Оф и на теб не ти е лесно Sad...поне си имам ривотрилчето хаха..за 30 минути забравям че ми е било зле ...ама до кога? успокоявам се че има хора дето го пият 100 години..........

# 85

Сутрин ни е най-тревожно и има всякакви мисли,защото някъде от 2 през ноща до към 6 , организма отделя най-голямо количество адреналин, а именно той подклажда тревожността и мислите, ето защо за такива,като нас сутрешната гимнастика или някакъв крос са най-полезни, защото те спомагат за изразходването на количеството адреналин,което ни е в повече. Включи си задължително да пиеш и Омега-3,много е важно при наличие на депресия.Няма да ти навреди, това си е рибено масло.

Алина, спокич, нама да има земетресение,все пак отиваш натам за да си изкараш най-хубавото море от години насам. Няма какво да го мислиш от сега, наслаждавай се на хубавото време.Think possitive! Hug
Не се ли пълнее от тази омега? Мари, нищо не каза за Първанов......

# 86
StanyS, аз съм 27 ден на АД и чакам да подейства. Да ме удари голямото щастие... ама не. Да вярваме, че ще подейства и всичко ще е наред Hug

Мария, аз си спортувам всяка сутрин от вече 5 години. Но от Ривотрила ли, тези седмици нямам сили и гледам да не е много динамично кардио. А това точно сега ми трябва. Благодаря ти, ще ходя да ви взема Омега 3 Hug

Ужасна паническа атака преживях преди два часа от една грешна заповед. Едвам се нормализирах преди малко, а си знам, че това ще ми даде голямо отражение в близките дни.

Спокоен ден, момичета  Hug

# 87
Ох мила значи ще си чакаме ефекта и това е... когато те удари атаката Ривотрила не те ли успокоява?

# 88
Ох, Стани, пия го по схема и ме е страх при атаки да ударя едно хапче. Сега съм на 1/2 сутрин, 1/2 вечер. И мисля да по-добре да го спирам, че много ме успива, омързеливя и т.н. Hug

# 89
Алина не знам дали се пълнее от  Омегата, ама е факт,че имам апетит и то голям Mr. Green, пак си качих 1-2 килца аз, ама не съм го отдала на Омегата, а на това,че си наваксвам безапетитието, през изминалите 2-3 месеца. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт