ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 91 744
  • 876
  •   1
Отговори
# 450
Ама аз не само пиша, ами и слушам дискове и гледам филми, че и започнах да избягвам негативни хора, а се движа само с хора, които не мрънкат и ме зареждат позитивно.......смятам да сменя и начина си на хранене,защото и храната оказва сериозно влияние.....

# 451
Познавам жена, спряла АД, и преодоляла ПР с леене на куршум и самовнушение. ПР било на основа енергийно въздействие. Мъж, също с енергийно въздействие и АД, също започна със самовнушение, засега има ефект, чакаме траен резултат.

# 452
Ама аз не само пиша, ами и слушам дискове и гледам филми, че и започнах да избягвам негативни хора, а се движа само с хора, които не мрънкат и ме зареждат позитивно.......смятам да сменя и начина си на хранене,защото и храната оказва сериозно влияние.....
Аз слушам binaural beats и рейки музика, особено в превозните средства (те са ми най-голямото изпитание). Определено имат ефект. И аз започнах да страня от негативни хора, най-трудно е в превозното средство, там доста често има оплакващи се и за сега не мога да ги игнорирам и съм все със слушалки. За храната също си много права, знам от личен опит, че някои храни ми действат по-добре. Иначе в предния пост забравих да спомена, че днес започнах шуслеровите соли 2, 5 и 7. Първо ще пробвам с тях, после ако се наложи може да атакувам с АД. С тях не бързам. Отделно взимам B-комплекс и рибено масло.

Само да кажа, че пробвах с психолог, обаче не само не ми помогна, а и постоянното говорене за проблемите още повече ме изнервяше. Аз повече се повлиявам от позитивното мислене, а с чоплене в стари рани няма как да зарастнат. Проблемите ги знам от къде са и нямам нужда от напомняне. Имам нужда да се науча да обичам себе си и затова Луиз Хей и подобни на нейния метод са ми повече от полза от стандартната психология.

sam moga, това с леенето не знам колко помага. Мен ме е страх да ходя на врачки, опасявавам се да не ми повлияят на аурата негативно. Rolling Eyes

# 453
Аз слушам binaural beats и рейки музика, особено в превозните средства (те са ми най-голямото изпитание). Определено имат ефект. И аз започнах да страня от негативни хора, най-трудно е в превозното средство, там доста често има оплакващи се и за сега не мога да ги игнорирам и съм все със слушалки. За храната също си много права, знам от личен опит, че някои храни ми действат по-добре. Иначе в предния пост забравих да спомена, че днес започнах шуслеровите соли 2, 5 и 7. Първо ще пробвам с тях, после ако се наложи може да атакувам с АД. С тях не бързам. Отделно взимам B-комплекс и рибено масло.

Само да кажа, че пробвах с психолог, обаче не само не ми помогна, а и постоянното говорене за проблемите още повече ме изнервяше. Аз повече се повлиявам от позитивното мислене, а с чоплене в стари рани няма как да зарастнат. Проблемите ги знам от къде са и нямам нужда от напомняне. Имам нужда да се науча да обичам себе си и затова Луиз Хей и подобни на нейния метод са ми повече от полза от стандартната психология.

sam moga, това с леенето не знам колко помага. Мен ме е страх да ходя на врачки, опасявавам се да не ми повлияят на аурата негативно. Rolling Eyes
Зависи от врачките.....и аз не вярвам, но този човек от Варна при, който ме водиха е нещо съвсем различно и съм убедена, че поне 20 процента от напредъка си дължа на него....защото нещата, които ми каза за мен, не би могъл да каже и човек, който 20 години е живял с мен....

# 454
Вярвам, че има и такива. Но е малко трудно да попаднеш на свестен, стана доста доходоносен бизнес. Аз така и не успях да намеря моята врачка тук в София и явно ще трябва да разчитам само на себе си, шуслеровите соли, баховите есенции, медитацията и Луиз Хей. Като си спомня как възприемах света като дете излиза, че тогава прилагах позитивното мислене без да знам какво е това. А може би всички деца са така? Сега трябва пак да се уча да възприемам света по подобен начин.

# 455
Луиз Хей вече ме мързи да я чета, но я слушам, или гледам  Wink А през шуслеровите соли и баховите капки минах миналата година, като ги пих заедно 6 месеца  Simple Smile.

# 456
Много съм далеч от мисълта, че всички врачки и баячки помагат, но всички знаем че има и такива. Личният ми опит се колебае между минус 100% - пълни мошеници и плюс 50% - такива, които помагат на някои, но на други не. Дори на Ванга дават 70% достоверност на прогнозите. Има един молитвеник, на Димков-Дънов, има полезни неща в него. Всичко което казвам, се отнася за случай на енергийно въздействие. Ако причината е друга - не знам. Ако на някой му е интересно, мога да го насоча какво да си чете от него.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 13:55 от sam moga

# 457
Ей Алина, радвам се,че си изкарала страхотно, смелчага си- звучиш много оптимистично! Hug

И аз миналата година пих тази комбинация от шуслерови соли, ефект не видях.
Колкото до лечебната сила на водата, да има истина в това- аз четох книгата преди няколко месеца "Тялото жадува за вода" там са описани доста случаи на хора излекували се с вода, има описан случай и на човек с депресия, доколкото си спомням. Но не съм задълбавала в нея, аз колко литература изчетох- извода е само един, само ти можеш да си помогнеш, никой друг. Simple Smile

# 458
Ами и аз не съм доволна от баховите капки и шуслеровите соли, но явно не на всеки действат....ами да трудно ми е да пия толкова вода но се насилвам....честно казано и кожата ми започна да се оправя, а е доста суха....

# 459
Не знам въобразявам ли си, но след като употребявам солите стомахът ми е някак по-отпуснат, не е толкова свит на топка. Вода пия по много, доста ме освежава. От месеци не купувам газирани и подсладени напитки.

Трябва ми малко време за да зараснат раните като междувременно се моля на Бог повече дори да не се размина случайно на улицата с онези, които ме накараха да забравя да обичам себе си. Но от декември миналата година всеки ден с малки стъпки се уча да се уважавам и обичам, понякога дори да си угаждам. Това може би е твърде кратко време за пълно излекуване - за осем месеца напредъкът е добър като се има предвид, че имам ПР от около 12 години. Някои дни са по-леки, други по-тежки. Важното е, че осъзнах, че човек трябва да си бъде най-добрия приятел. Не може всички да те харесват, но важното е ти да се харесваш. Peace

# 460
Познавам жена, спряла АД, и преодоляла ПР с леене на куршум и самовнушение. ПР било на основа енергийно въздействие. Мъж, също с енергийно въздействие и АД, също започна със самовнушение, засега има ефект, чакаме траен резултат.

анджек, дойдохме си на думата   Stop

и аз мисля, че има енергийно въздействие, но това не е просто някаква енергия, а това са духовни личности, демони, които могат да се гонят само с вяра и в Името на Божия Син!

всеки, който се занимава с врачки, гледачки, баене, леене на куршуми, хороскопи, астрология, всеки, такъв се натоварва демонично още повече и дори и да има временно подобрение, после непременно почват още по- големи проблеми - здравословни и в семейството, всичко се разцентрова на макс, а да не говорим, че има проклятие върху децата, до трето и четвърто поколение...

нещата са страшни!

# 461
Луиз Хей вече ме мързи да я чета, но я слушам, или гледам  Wink А през шуслеровите соли и баховите капки минах миналата година, като ги пих заедно 6 месеца  Simple Smile.

Луиз Хей е едно огромно бла- бла, дето запокитва лековерните хора в петдесета глуха!   

# 462

Аз слушам binaural beats и рейки музика, особено в превозните средства (те са ми най-голямото изпитание). Определено имат ефект. И аз започнах да страня от негативни хора, най-трудно е в превозното средство, там доста често има оплакващи се и за сега не мога да ги игнорирам и съм все със слушалки.

слушай, слушаща със слушалки, това, което правиш е още по - голямо зло от това да подочуеш някой оплакващ се! 
слушалките, каквито и да са, привличат всякакви вълни и ги усилват и са супер, супер вредни!
аз така говорех известно време по мобилния, уж за добро, но се оказва, че е най - добре на спикър.
слушането със слушалки и на компютъра има същото ужасно въздействие...

# 463

Луиз Хей е едно огромно бла- бла, дето запокитва лековерните хора в петдесета глуха!   
Може да е бла бла, но помага много. Повечето деца живеят по нейните съвети без да го осъзнават. Някак си на повечето малчугани позитивното мислене им е вродено. Те и да се оплакват и да ревнат понякога не мелят като старите хора по автобусите едно и също. Разплачат се пък им мине и пак да щастливи. А възрастните като се зачепкат за нещо негативно и забравят да спрат. Качи се в кое да е превозно средство - все ахкания на пенсионери колко сме зле.

Затова и вече избягвам такива хора. Чуя ли мърморене отивам на другия край, това са хора с ниски вибрации. Не са само възрастните, просто сред тях като че ли са най-много отчаяните от живота и вечно хленчещите. Гледам да заставам близо до ведри хора, без значение на възраст. Затова и не обичам да ходя по болници и поликлиники, там като започнат да обсъждат болести и не се спират. А не схващат че именно от такова вторачване в тях си правят по-лошо. Обичам хора, които обръщат повече внимание на хубавото, на позитивното.

През тинейджърските години, дали заради обществото или бушуващите хормони, а може би заради двете неща на куп част от хората забравят да мислят позитивно и започват да се вторачват в негативите у себе си и другите. Не случайно много хора развиват ПР именно между 13 и 19 годишна възраст или поне тогава започват първите симптоми.

# 464
Малко е трудно да мислиш позитивно, като ти спре притока на кислород към сърцето или мозъка, както се получава при мен. Такъв ужас изпитвам, че .....

Общи условия

Активация на акаунт