ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 91 728
  • 876
  •   1
Отговори
# 480
a kakво казаха за тия вълни?
как са щитовидните хормони?
а тези на надбъбречните жлези?

при мен, да кажем, кортизолът беше двойно увеличен, но тогава ми беше  и притеснено, като ми вземаха кръв.

# 481
30 40 лв някъде за ЕЕГ плащаме за малката. И какво сега за тия вълни, какво ще се прави?
Оф и на мен не ми е добре, обмислям варианта да си купя от тия проходилки ли как се казват, може би ще ми е по-лесно да вървя  тях, че съм много нестабилна. Ама то и иначе не се чувствам добре, замаяно ми е, лоши ми е, нямам сили. Взех пак час за психиатър с ясното съзнание, че не ми е там проблема, ама поне да не плача.

# 482
  • София
гала, ти кога спря АД? Може и от това да е. Рязкото спиране първоначално се проявява с чисто физически симтоми - стягане, болки, люлеене в главата, после тотална умора и слабост и накрая човек рухва и психически... Ти май беше добре, докато ги взимаше?

# 483
Да ви питам, тези, които пиете витамини В - постоянно ли ги пиете или ги спирате понякога? Аз съм на бирена мая и се чудя дали мога непрекъснато да я пия или е добре да има периоди в които да не взимам  newsm78
Аз , както казах пия Магне Б6 и ми казаха да пия 20 дена , после 10 почивка и така известно време . Питай лекар за това . Аз си ходя редовно на прегледи .
dior.84 , направи изследване на щит.хормони ако не си досега ,защото те дават такива оплаквания , аз лично съм с проблемни хормони и имам подобни оплаквания.

# 484
Ами спрях ги преди няколко дена
Преди да ги спра ми стана зле. Не е от тях моето. Сега гледам, че това което пия новото за мозъка, било блокер на серотонина, каквото и да значи това. Абе яко ми се бърка химията на мен, ама какво да правя.

# 485
Като чета тези, които нямат подобрение ми става много мъчно! Дано скоро всички да се оправим и справим завинаги с този проблем...
Аз в събота пак бях в дискотека и то 5 часа пълни, в които не спрях танци и скачане и е нито един момент не се почувствах зле. Имах двоен повод и може би щастието, което ме обливаше беше "виновно", но все пак винаги като влизам в дискотека и се притеснявам да не ми стане "лошо"...успях!!
Искам и всички вие да се оправите вече Sad(
Бъдете щастливи!

# 486
Какво да опитвам вече не знам. Преди години първо започнах да се лекувам с хомеопатия, за 1 година толкова ужасно се влоших, че не можех да измина 100 м, добре че ми почнаха лечение за сърцето. Разни добавки и билки съм пила на корем, никаква полза не съм видяла. Единствено силните традиционните лекарства ми помагат донякъде. А специално за депресията, при мен втория пъ беше много тежка със всички физически и психически симптоми, но не може въобще да се сравни с ужаса на другия ми проблем. А и като се съберат нещата и .... абе трябва си ми и помощ и там.

Гала, сериозно си намери добър хомеопат! Поне 50% ще имаш полза. Аз с хомеопатия се оправих. После започнах да я изучавам, учих и в двете школи, защото те се спорят, а истината е някъде по средата.
Важното е, че хомеопатията не вреди, а лекарствата вредят.

# 487
Аз и без Хашимото съм зле лятото, жегите ми действат много отчайващо... Доста психиатри вече казват, че именно лятото е най-тежкия период за хора с психични проблеми, а не есента.

Това му се вика ятрогения - причинена вреда от лекаря. Те така сугестират. Като не си четат медицината, тя не се учи само за 6 години зубрене на латински термини.
Лятото е тежък период само за определени заболявания, хич не психични! Тъкмо лятото е весел период, раздвижен и много психики се оправят, за разлика от есента, когато има психичен срив от намаляването на светлината.
Лятото и за мен не е добро, ама имам много ниско кръвно, проблеми с кръвообръщението, оросяването и разширени кръвоносни съдове. И отделно проблеми с терморегулацията - то тези неща често си вървят комбина. И как няма да ми стане зле от топлото, като то кръвното ми 85/50! Я накарай психиатъра да върви с такова кръвно.
А, ако човек е и в тълпата с това кръвно, непременно ще го хване ПА, защото няма къде да избяга на тихо и прохладно.

# 488
Ама аз не само пиша, ами и слушам дискове и гледам филми, че и започнах да избягвам негативни хора, а се движа само с хора, които не мрънкат и ме зареждат позитивно.......смятам да сменя и начина си на хранене,защото и храната оказва сериозно влияние.....

Един разумен човек, поел здравето си в собствените си ръце!  newsm10

# 489
Гроун, той хомеопата ми беше най-добрия, д-р Костадинов, лека му пръст, всички го знаят.
ооо вече яко ме почна депресията, голям рев днес, голям. Утре съм на психиатър, ама тя жената какво да ми помогне, ще ми даде АД, ще спра да рева и толкова,  няма да ми помогне на състоянието ми. Добър невролог ми трябва, много добър.

# 490
Неврологът е за болести, свързани с нервите (мозък - главен, малък, гръбначен - какъвто имате Wink), което е различно от психиката.
Неврологът, за да си вземе направлението, ще ти изпише АД.
И що?
Срещу депресията има толкова невинни средства, ама в това лудо общество, с всичката му озлобеност и очужденост....
Излизай, много излизай сред Природата! За щяло и нещяло. Като те напуши на рев - отиди да нахраниш вън котките или гълъбите, отиди да гушнеш близкото дърво. Само излез от дупката!
Или се полей малко с вода - може и частично - само ръцете, краката - пак действа.

# 491

Гала, сериозно си намери добър хомеопат! Поне 50% ще имаш полза. Аз с хомеопатия се оправих. После започнах да я изучавам, учих и в двете школи, защото те се спорят, а истината е някъде по средата.
Важното е, че хомеопатията не вреди, а лекарствата вредят.

хомеопатията вреди!
само временно облекчава симптомите, а после се завръщат с пълна сила...
защото не отстранява причината, а освен това - нейното действие  стъпва на хлъзгава почва, и там са замесени духовни сили, които определено не са сили от светлината...

за субективизма при изписване на веществата няма да говоря, но не мога да  се стърпя да не кажа как преди години си направих експеримент - отидох при няколко различни хомеопата и за еднакви симптоми ми изписаха различни вещества.... да не говорим колко крещяща нужда от лечение имаха самите те...

# 492
Хора, оцеляхте ли след вчерашния катаклизъм? На мен ми беше много лошо и задушно точно преди бурята,когато се задаваха черните облаци. А по време на чудовището, което се изсипа, се разтреперах цялата..Блъскаше ми точно в прозорците... Имаме 2 счупени стъкла вкъщи, при все, че всичко беше затворено Shocked Такова нещо не бях виждала в живота си...  Confused После ми олекна малко след бурята...след като се изля цялото напрежение и замина..
Да не говорим, че точно няколко часа по-рано се връщахме от село, и ненормалният ми вуйчо щеше прекрасно да ни забие в един камион, понеже се караше с леля ми през това време, и реши да изпреварва от яд!!! Без естествено да мисли за това, че отзад в колата сме и аз и майка ми, а не само те двамата! #2gunfire #2gunfire Повече няма да му се кача в колата... Ненормален дедик.. Трябва да му се вземе книжката направо! На 80 години е!!
Беше ми ужасен ден! #Cussing out

# 493
Здравейте, връщам се от психиатърката. Каза, че съм типичен случай на рефлекторна депресия, това е депресия, която развиват хора със заболяване като рак, инсулт. Ако нямам заболяването, няма да имам и депресията. Изписа ми золофт, за да ме подкрепи малко психически. За съжаление няма да помогне на основното заболяване и да се чувствам по-добре, каза поне да не попречи на симтомите. Ами това е, аз така и очаквах. Отзиви за золофт имате ли?

# 494
Здравейте, връщам се от психиатърката. Каза, че съм типичен случай на рефлекторна депресия, това е депресия, която развиват хора със заболяване като рак, инсулт. Ако нямам заболяването, няма да имам и депресията. Изписа ми золофт, за да ме подкрепи малко психически. За съжаление няма да помогне на основното заболяване и да се чувствам по-добре, каза поне да не попречи на симтомите. Ами това е, аз така и очаквах. Отзиви за золофт имате ли?

Да, Галка! Аз съм пила стимулотон, както съм споменавала. И на двете активната съставка е сертралин.  на мен золофта не ми се отрази добре, но със стимулотона направо хвърчах. Само проблемът е, че се губи апетит и се отслабва много....за мен не беше проблем де  Laughing  Обикновено ги изписват при хранителни разстройства /булимия, хиперфагия, анорексия/, но на мен и за депресията ми повлия много добре.
Ноа  , много съжалявам. Вярно е било страхотия при вас. Приятелят ми преди малко ми се обади от Вършец, ходили и до Монтана....каза, че било кошмар.....потрошени коли, покриви и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт