ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 91 704
  • 876
  •   1
Отговори
# 495
гала, аз съм на Золофт. В началото имах много странични ефекти, които продължиха поне 2 месеца, но вече трета година съм ок! Преди бях на Ципралекс,  той ми действаше много по-добре, но за съжаление действието му спря... или просто много се влоших в един момент и трябваше да сменим АД.

# 496
Хора, оцеляхте ли след вчерашния катаклизъм? На мен ми беше много лошо и задушно точно преди бурята,когато се задаваха черните облаци. А по време на чудовището, което се изсипа, се разтреперах цялата..Блъскаше ми точно в прозорците... Имаме 2 счупени стъкла вкъщи, при все, че всичко беше затворено Shocked Такова нещо не бях виждала в живота си...  Confused После ми олекна малко след бурята...след като се изля цялото напрежение и замина..
Да не говорим, че точно няколко часа по-рано се връщахме от село, и ненормалният ми вуйчо щеше прекрасно да ни забие в един камион, понеже се караше с леля ми през това време, и реши да изпреварва от яд!!! Без естествено да мисли за това, че отзад в колата сме и аз и майка ми, а не само те двамата! #2gunfire #2gunfire Повече няма да му се кача в колата... Ненормален дедик.. Трябва да му се вземе книжката направо! На 80 години е!!
Беше ми ужасен ден! #Cussing out

Да, така беше! И на мен ми беше лошо преди бурята, скарахме се и с колегата, по време на самата буря ми прескачаше сърцето, хем уж вече нямам ПА!
Не се уплаших от бурята и затова мисля, че беше някакво ВЪНШНО ВЛИЯНИЕ!!!
А аз съм податлива, хващам такива!

# 497
Вече определено смятам, че хората с депресии и ПА са просто по-податливи на влияния, със слаба аура или с пробойни в нея.

Днес, след бурята, се събудих доста недобре. Маеше ми се главата, залитнах на няколко пъти сериозно, едно общо неразположение и тежест. Опитах да се оправя по мои си начини, но не успях вкъщи. Чух си вътрешния глас и хайде към Витоша за малко...
И какво видях по пътя - ужасни опашки от счупени коли пред застрахователните компании, хората изнервени, задушно от газовете и от изпаренията на асфалта.

Болеше ме яко главата!
Когато колата се изкачи към Бояна и един обръч от главата ми се смъкна. Разбрах, че това са влияния - от колективното несъзнавано и общо напрежение! И друг път съм го изпитвала това!
На Витоша едвам се изтърколих от колата и се проснах на Земята - ТЯ ТЕГЛИ НЕГАТИВНИТЕ ЕНЕРГИИ!
Още една част от гадостта в мен изчезна.
После правих някои специални упражнения и маенето ми се пооправи (иначе бях едвам по завоите, карах шофьора да спира тук-там).
Върнах се доста освежена, но пак имах още главоболие, макар не такова.
Чакаха ме 2-ма - приятел и приятелка, които изглеждаха смачкани, а и така се чувстваха.
Направихме някои неща за изчистване, след което те заспаха на пода!
И на всички ни мина!

Ха после ми кажете, че не е от разни негативни влияния!
Сега съм като репичка, а сутринта усешах, че всеки момент може да ме хване вестибуларна криза и главата ме болеше яко - 3 обръча! Гадеше ми се и залитах.

Извод: просто сме много чувствителни и трябва да се ограждаме, чистим и хармонизираме. Simple Smile

# 498
гроун какви са тия упражнения които правиш като ти се мае главата, знае ли човек

# 499
 Преди години ми поставиха диагноза ПР, аз не го приех като нещо сериозно, чак като ми отшумяха симптомите разбрах с какво съм се сблъскала всъщност. Мислех си, че съм се справила, дълго отбивах всеки намек за атака още в зародиш, но сега се оказва, че гадът се е спотайвай и се пак се готви да напада  #2gunfire
Има ли изобщо отърване от това чудо?

# 500
гроун какви са тия упражнения които правиш като ти се мае главата, знае ли човек

То е цялостно поведение - специално дишане, наместване на врата (имам шипове, те също допринасят за лошото оросяване), на гърба, правя и други, вътрешни упражнения, с визуализации, с утвърждения - каквото ми дойде наум от арсенала с методите.
Човек трябва да трупа инфо, което се превръща в знание тъкмо в трудните моменти - тогава го пробва и някое е за него в момента, друго не става, просто не му е момента или човека не на такова положение.
Отпушвам си меридианите с определени самомасажи, дишане, вода и етерични масла. Но най-много помага живият контакт с Природата!

# 501
Преди години ми поставиха диагноза ПР, аз не го приех като нещо сериозно, чак като ми отшумяха симптомите разбрах с какво съм се сблъскала всъщност. Мислех си, че съм се справила, дълго отбивах всеки намек за атака още в зародиш, но сега се оказва, че гадът се е спотайвай и се пак се готви да напада  #2gunfire
Има ли изобщо отърване от това чудо?

Лошата вест е, че хората, предразположение към ПА, са си цял живот предразположени към това. Медицината го обяснява с тесните канали на серотониновия захват - в мозъка.

Добрата вест е, че чрез ПА ще научите много за себе си, живота и как да се справяте. Това си е обогатяване! Аз чрез моите болести и самоспасяване научих толкова много, че сега съм друг човек.
Добрата вест е, че хората с ПА са по-чувствителни, не са темерути и дебелокожи, и могат да използват това в други области на живота. Със сигурност усещате по-добре хората, със сигурност можете да долавяте по-добре аромати, звуци, визуални образи. Е, това е и доста натоварващо в големите градове, де. Wink

Като променим начина си на живот и нещата се наместват.
Аз, например, забелязах, че по-лесно ме хващат разни вестибулопатии и обсебии когато не съм доспала хронично. И когато живея по-затворено. И когато не съм направила нищо за вътрешното си равновесие.

Още не съм се научила как да се спасявам от отровните хора, че им хващам отровите.

# 502
Grown, много ми хареса последният ти пост! И аз се замислих над всичко това последният път, когато се анализирах...Има си и своите плюсове..Подкрепям те с две ръце!! Hug Peace

# 503
Гроун, ти казваш, че имаш проблеми с кръвообръщението и оросяването, какви са точно? Защото и аз имам, лошо оросяване на мозъка, губя равновесие, нарушение в говора в зрението, лявата ми страна отпада, не си чувствам ръката или крака, много ми става зле. А на сърцато правя ужасни кризи, които се виждат на ЕКГ. Ето вчера цял ден пулса ми беше 50. Твоето е сигурно нещо съвсем безобидно, затова се справяш с близостта до природата.

# 504
  • София
Гала, препоръчаха ми тези дни една растителна добавка, казва се Готу Кола - влияе на кръвообращението точно и освен това балансира процесите в мозъка. Одеве ходих до една аптека и им казах да ми я поръчат, ако я имат на склад.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Gotu-Kola-450-mg-100-Capsules/630
Като четох мненията, даже имаше един с множествена склероза, който пише, че му оправило треперенето и кръвообръщението в крайниците и вече нямал симтомите на МС.
Мисля да я пробвам, защото влияела положително и на настроението и депресиите.
Вземи я разучи хубаво и пробвай, ако искаш. Лошото е, че нашите доктори не разбират от такива работи и няма как да се допиташ до някой с преки наблюдения върху действието на тези добавки.

http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … amp;Itemid=100017

# 505
Струва ми се, че няма да я има в България, иначе звучи интересно

# 506
  • София
Има я онлайн. Мисля да я поръчам, ако в аптеката кажат, че я нямат изобщо.
http://www.zdravoslovno.biz/%D0%A4%D0%98%D0%A2%D0%9E%D0%9F%D0%A0 … ge.tpl.html?pop=0

# 507
Здравейте, отдавна не съм писала тук, но за жалост това не означава, че съм много добре. Въпреки че от 10 месеца съм на антидепресант, напоследък паник атаките започнаха да зачестяват, а и незнам как е при вас, но тези жеги ми се отразяват много зле. Прималява ми, стана ли по-рязко веднага ми се завива свят, постоянно съм вир вода. В понеделник започвам нова работа и съм много притеснена да не правя там паник-панаири. Колкото и да обичам лятото, сякаш зимата по-леко я изкарвам. От друга страна пък с доктора се разбрахме да спираме антидепресанта и да остана на флуанксол, та направо вече незнам какво да правя. Снощи направих ужасна криза и днес в главата съм като блъснат хеликоптер  #Crazy Ще има ли край този ужас? Благодаря за вниманието и бъдете здрави!

# 508
  • София
Здравей, Арсиноя. Пожелавам ти успех в борбата (а тя, както казва поета, е безмилостно жестока)!
Според мен не е добре да се спират хапчетата, при положение, че продължаваш да правиш кризи. Говори с доктора и му кажи, че правиш кризи, нека пак прецени дали да ги спираш. За спиране е хубаво да се мисли чак когато човек е стабилен в продължение на поне половин година. Това, в което се убедих с моя опит е, че хапчетата са много по-малко страшни от кризите и състоянията, в които човек изпада без тях. Разбира се, всичко си зависи и от силата на симптомите. Ако си прецениш, че можеш да ги търпиш и да не им обръщаш внимание и без хапчета, е по-добрия вариант. Въпроса е, че в момента си на хапчета и няма как да прецениш какво ще е без тях.

Аз да споделя още една информация - освен добавките, за които писах на Гала по-горе, си взех и още едни - Ашваганда (викат му още индийски женшен). Интересно още след второто хапче усетих някои неща, ще видим как ще продължи занапред. Аз със синусите имам проблеми и носа ми е почти постоянно запушен. Та още вчера вечерта носа започна да ме боли и да тече и после се отпуши и в момента ми е отпушен и си дишам нормално. Това дето се вика, от години не е било. Отдавам го на тази добавка, ще видим...
Тя се води адаптоген, сиреч балансира процесите в организма - примерно ако имаш високо кръвно, го смъква надолу до нормалните стойности, ако имаш ниско - го качва нагоре до нормалните стойности, и изобщо така действа за всички процеси в организма. Това е теорията поне според писанията Simple Smile Има доста информация в нета, на който му е интересно, може да прочете.

# 509
  • София
Здравейте, аз съм с тревожно-депресивен синдром и пия от година и малко деанксит, стимулотон и тритико. В началото като почнах да ги пия отслабнах, бях постоянно притеснена и нямах апетит, но последните няколко месеца качих 5-6 килограма над нормалното ми тегло. Никога не съм имала проблеми с теглото и никога не съм била толкова колкото съм сега. Както казва сестра ми явно съм се поуспокоила с лекарствата и почнах да трупам. Та според моята психиатърка трябва да пия лекарствата година и половина, но ме притеснява качването на килограми. Чудя се дали ще има ефект някаква диета, някой друг напълнял ли от антидепресантите?

P.S.: Предполагам , че някъде  сте засягали тази тема с килограмите, но нямам възможност да изчета всичко, така че се извинявам ако се повтаря

Общи условия

Активация на акаунт