ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 91 599
  • 876
  •   1
Отговори
# 555
Ехе, пак включвам в точното време и прочитам интересно нещо. Simple Smile
alinnna, мъжът ти трябва да може рпекрасно да ти измери от какво ти е всяко неразположение - физическо, психическо. Вярваш или не в радиестезията - тя работи! И добрият радиестезист ще ти докаже това! Той е по-точен и добър от доктор.
Аз си имам радиестезист, когото питам много преди да попитам лекаря (ако изобщо питам лекаря, де Wink )

# 556
Тия дни си намерих и добър ирисдиагностик. Е, след като години обикалях възможните...
Добрите или отидоха в чужбина, или се споминаха от старост.

Важна е диагностиката! Не всичко е "само от нерви".

# 557

..мъжът ми много вярваше в тези неща , а и водеше курсове по радиестезия и биолокация.....но аз така и не успях да повярвам.....но знам ли?! newsm78

проблемите при вас идват от тези занимания на мъжа ти, това също е окултизъм, никаква наука...
това води до проклетия и демонично обременяване.

# 558
Айдееее, iskrena 888, пак залитна със сектанското мислене!
Сега има вече достатъчно инфо в нета - образовай се!
Радиестезия, радионика, биолокация - все имена (на български, френски, руски...) на НАУКА, която са използвали и древните, както и нашите деди. Това не е мистика, а учение за електромагнитните вълни, в които сме потопени, виждаме ги или не.
Ама няма да ти обяснявам, чети - все ще научиш нещо ново за живота. Wink

# 559
Какво правите, когато получите паническа атака.....? Аз преди време тичах до бърза помощ...бяха ме научили. Някой успявал ли е да я контролира атаката и да излезе от нея бързо?

# 560
Какво правите, когато получите паническа атака.....? Аз преди време тичах до бърза помощ...бяха ме научили. Някой успявал ли е да я контролира атаката и да излезе от нея бързо?

Разбира се! Много методи има, трябва да ги пробваш да видиш ефикасния лично за теб. Чети в задните теми и ще намериш решението.  Simple Smile

# 561
Радиестезия, радионика, биолокация - все имена (на български, френски, руски...) на НАУКА, която са използвали и древните, както и нашите деди. Това не е мистика, а учение за електромагнитните вълни, в които сме потопени, виждаме ги или не.

защо си мислиш, че не съм чела, пак ли сърцето ти подсказа нещо или тоя път беше внезапен радиестезичен проблясък на махалото в ума ти   Mr. Green

хич не ми хвали никаква нАука, защото субективният фактор присъства яко навсякъде, да не говорим, че човешките модели са толкова ограничени, а изводите са генерални и префърцунено надути...  не забравяй също, че това, дето е нАучно валидно днес, утре и последният тъпак ще му се смее, толкова ще е отречено... е, за кво говорим изобщо   Mr. Green
това в най - върла степен се отнася за нАуката "медицина"....  смехория....

а радиестезията дори и до  този кюп не може да се докопа, защото си е откровен окултизъм, където разни "енергии" си играят както си щат с лековерните и глупави хора...
да беше само това, ок, но лошото е че тия неща са крайно опасни, плодът от тях е супер горчив.

# 562
Здравейте! В момента се чувствам много зле, хора! SadSad.
Може да е от т.нар.  синдром на отнемането.. заради схемата..сега не пия транксен  всеки ден, както ви казах, а през ден.
През деня бях ок, но излизайки от нас (скоро не ми се беше случвало),слизайки от автобуса започнах да усещам скованост и някакво чувство, все едно гледам света отстрани...
едвам се добрах до моя приятел, и след няколко часа се прибрах у дома...

Това ли ще е животът ми?? Той си мисли, че се превземам, а аз не знам къде се намирамм. Може би няма да издържим дълго така...

Въобще трябваше ли да я започвам тази схема на спиране...
Ужасно зле се чувствам-сякаш всичко почва отначало.......
Ако можете да ми помогнете , благодаря ви многО!
Много ме е страх..

# 563
Ехе, пак включвам в точното време и прочитам интересно нещо. Simple Smile
alinnna, мъжът ти трябва да може рпекрасно да ти измери от какво ти е всяко неразположение - физическо, психическо. Вярваш или не в радиестезията - тя работи! И добрият радиестезист ще ти докаже това! Той е по-точен и добър от доктор.
Аз си имам радиестезист, когото питам много преди да попитам лекаря (ако изобщо питам лекаря, де Wink )

Мъжът ми почина преди 1 година и 3 месеца! но докато беше жив имаше много посетители, понеже имаше и други способности, въпреки, че основната му професия беше доцент по ботаника. Аз и сега и сега ходя при един читав радиестезист от Добрич. Още от 1992 година го посещавам, откак ме пипна депресията и честно казано съм много доволна. А мъжът ми не съм го занимавала, понеже знам, че щом имаме общо дете не бива да замерва нито мен, нито него.

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 09:36 от alinnna

# 564

..мъжът ми много вярваше в тези неща , а и водеше курсове по радиестезия и биолокация.....но аз така и не успях да повярвам.....но знам ли?! newsm78

проблемите при вас идват от тези занимания на мъжа ти, това също е окултизъм, никаква наука...
това води до проклетия и демонично обременяване.
Абе кой ти иска мнението бе. #Cussing out Помолих те да подминаваш постовете ми. Проблемите съм ги имала още преди да познавам мъжа си. И никой не ти дава право да скверниш паметта на мъжа ми. Щом си толкова вярваща би трябвало да знаеш, че подобни гадости са като бумеранг за теб.

# 565
аз не съм знаела, че мъжът ти е починал...
а ти продължавай да си все така... мила...

освен това, къде видя гадости от мен, та да ми се връщали като бумеранг?
откога предупрежденията за доброто на някого станаха гадости, които да трябва да му се връщат, що за бъгната логика?   Thinking

и не съм обърнала внимание, че искаш да ти подминавам постовете, явно точно това наистина съм го подминала успешно!   Mr. Green
а сега ще подмина и останалите ти постове, спокойно!

# 566
Здравейте! В момента се чувствам много зле, хора! SadSad.
Може да е от т.нар.  синдром на отнемането.. заради схемата..сега не пия транксен  всеки ден, както ви казах, а през ден.
През деня бях ок, но излизайки от нас (скоро не ми се беше случвало),слизайки от автобуса започнах да усещам скованост и някакво чувство, все едно гледам света отстрани...
едвам се добрах до моя приятел, и след няколко часа се прибрах у дома...

Това ли ще е животът ми?? Той си мисли, че се превземам, а аз не знам къде се намирамм. Може би няма да издържим дълго така...

Въобще трябваше ли да я започвам тази схема на спиране...
Ужасно зле се чувствам-сякаш всичко почва отначало.......
Ако можете да ми помогнете , благодаря ви многО!
Много ме е страх..

Извини ме! Не обърнах внимание колко време си пила транксен. Предполагам, че знаеш, че към него се привиква и се пие не повече от 3 месеца......обикновено се дава към АД, за да намали страничните действия в началото и се спира постепенно. Транксенът, ривотрилът, диазепамът и всички бензодиазепини се спират много по-трудно от АД. По-лесно ще се откажеш от него, ако ти добавят някакъв АД.

# 567
Много се измъчвам. Този синдром на отнемането колко ли време ще трае? От вчера не зная къде се намирам. Сега пия транксена през ден, а като стане през 2, какво ще правя?
Губя човека до мен, като че ли, тъй като ето днес не успях да се видя с него. Започва да му писва. А аз сякаш съм безсилна Sad.

# 568
Абе хора подминавайте постовете , които ви дразнят без коментар и готово .
И за да не е съвсем спам поста ми ще кажа , че се чувствам много добре . Пия си магнезия и мента глог и валериана и си свиркам . Когато е много горещо навън ми става паникьосано ако съм с количката с детето да не вземе да ми стане зле и да не мога се прибера , но това да е  Grinning . Паник атака май отдавна не съм имала .

# 569

защо си мислиш, че не съм чела, пак ли сърцето ти подсказа нещо или тоя път беше внезапен радиестезичен проблясък на махалото в ума ти   Mr. Green

хич не ми хвали никаква нАука, защото субективният фактор присъства яко навсякъде, да не говорим, че човешките модели са толкова ограничени, а изводите са генерални и префърцунено надути...  не забравяй също, че това, дето е нАучно валидно днес, утре и последният тъпак ще му се смее, толкова ще е отречено... е, за кво говорим изобщо   Mr. Green
това в най - върла степен се отнася за нАуката "медицина"....  смехория....

а радиестезията дори и до  този кюп не може да се докопа, защото си е откровен окултизъм, където разни "енергии" си играят както си щат с лековерните и глупави хора...
да беше само това, ок, но лошото е че тия неща са крайно опасни, плодът от тях е супер горчив.

Съмнявам се, че някога сте виждали жив радиестезист. Познавам няколко, понякога помагат, понякога не.  Също като докторите. Само че помагат за неща, за които докторите не са и чували.

Общи условия

Активация на акаунт