Дългото чакане след трансфер-29

• 61 579
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
Аз на 19,06 бях на преглед на 11 ден от втори цикъл след биохимична. Също имам фоликул и ще правим ЗЕТ на 25,06. От края на менстр. пия естрофем 2*1 а от днес започвам утрогестан 3*2. Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 556
  • София
Не съм компетентна кой знае колко, но си мисля, че това, че е тръгнал да расте нов фоликул не би трябвало да пречи на ЗЕТ, даже смятам така би се случило по-естествено, като се проследява естествения ход на организма и се съчетаят дните от развитието на замразените ембриончета с дните от случилата се овулация. Ако бъркам, нека момичетата ме поправят. Стискам ви палци!

# 557
Благодаря ви за отговорите, мен ме притесни най-вече големината на фоликула и въпреки, че док. каза, че няма никакъв проблем, остана едно съмнение у мен.  newsm78

# 558
  • София
Търпение, Twinbears, благодаря ви, момичета!  Hug

Twinbears
, няма място тук за отчаяние, на 9-ти ден може да не е отчело правилно, защото е рано, може да има късна имплантация, може всичко... горе главата и утре стискам палци за теста, успех!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 559
Ако са тридневни ембрионите със сигурност теста е недействителен.
На десети ден, на 42 чхг втората черта прозираше.

# 560
  • София
Благодаря за стиснатите палчета bouquet
Ембиончетата бяха на 5-ти ден ... така че... малко вероятно cry
Но пък тестът беше един скапан, за пръв път го виждам, с две тестчета вътре (не е престо) и ще си помечтая още 1 ден и така  Praynig smile3524 а утре - каквото сабя покаже  smile3540

# 561
Идвам при вас - другата седмица започвам първи опит.  Hug

# 562
  • София
съпружка, ние започваме по едно и също време.  Flutter Hug

# 563
Иля, дано да ни е на късмет!  Hug Аз имам час за 26 юни.  Simple Smile

# 564
  • София
съпружка, аз си чакам цикъла, за да запиша час, ти как успя за след 5 дена?  Grinning
Дано ни е на късмет и да се похвалим с  ++.  Praynig

# 565
Здравейте момичета!Днес ми е 9 ден от ЗЕТ,и снощи реших да се подкрепя с ананас-изядох половината,някъде бях чела,че помагало след трансфер.И сега като се зачетох по обстойно-момичетата във форума от Зачатие пишат-ДА НЕ СЕ ЯДЕ СЛЕД 3-ТИ ДЕН от трансфер #Crazy   Моля ви да ме успокоите-изпаднах в страшен стрес,а точно сега ....  Моля за съвет,че ще ми се пръсне сърчицето

# 566
Бях на преглед на 10-ти след хистероскопията и след като Стаменов каза, че ще действаме още тогава записах. Първия ден от цикъла само се обадих да го преместя с 2 дни и така - като по чудо не ме отрязаха.  Grinning

# 567
  • София
При теб значи е започнала стимулацията, аз трябва да запиша на 2 ден от цикъла час.
Не мислех, че може предварително, а бях преди 2 дена на преглед.
Предполагам обаче, че за стимулация няма как да не запишат час.

# 568
Здравейте момичета!Днес ми е 9 ден от ЗЕТ,и снощи реших да се подкрепя с ананас-изядох половината,някъде бях чела,че помагало след трансфер.И сега като се зачетох по обстойно-момичетата във форума от Зачатие пишат-ДА НЕ СЕ ЯДЕ СЛЕД 3-ТИ ДЕН от трансфер #Crazy   Моля ви да ме успокоите-изпаднах в страшен стрес,а точно сега ....  Моля за съвет,че ще ми се пръсне сърчицето

Спокойно бе момиче, и камъни да ядеш ако е писано да стане човек, ще стане каквото и да правиш.
Забременяването е имунологичен процес, не се влияе от храна. Пък и на девети ден вече трябва да се е захванало, така че не му пречи ананаса  Laughing

# 569
Още нищо не съм започвала, д-ра каза да запиша час 10-11 ден от цикъла, аз ще съм на ЕЦ.

Общи условия

Активация на акаунт