Дългото чакане след трансфер-29

• 61 530
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
Прекрасна новина, Shushi,честито!   bouquet
Само хубави моменти от тук нататък, а на всички момичета късмет следващият път да е успешен. Praynig

# 631
Здр.В края на 3тия месец съм и периодично получавам зацапване(първо е леко червеникаво и става кафеникаво ръждиво).Само сутрин и до обед вече няма нищо!Преди няколко дни бях на консултация и не се видя нищо,освен че бебетата са пораснали.Казаха ми,че нямам никакво отлепване!Много ми е странно от къде идва това,въпреки че нямам никакви болки!

# 632
  • В сърцето на любимия човек
Може да е от влагалището, ако слагаш Утрогестан или от някое малко полипче.
Лека бременност   bouquet

# 633
Момичета,нормачно ли е след трансфер телесна температура 37.2 ? Възможно ли е да е от прегестероновите препарати?

# 634
  • София
Температурата е нормална!не се притеснявай.От лекарствата е.  bouquet

# 635
  • София
Момичета,нормачно ли е след трансфер телесна температура 37.2 ? Възможно ли е да е от прегестероновите препарати?
да и да.

# 636
Температурата е нормална!не се притеснявай.От лекарствата е.  bouquet

Благодаря Simple Smile))

# 637
  • България
Днес ще ми е трансферът, освен ако нещо не се обърка.
Нямам големи надежди - трансфер на 4 ден на 1 ембрионче, разделено тази сутрин само на 9 клетки. Вчера беше на 7 клетки.
До сега не съм имала трасфер на 4 ден. Според мен беше по-добре да изчакаме до утре, защото се забавя и до утре може съвсем да спре....
Толкова писимистично не съм била настроена, а ми е 6 трансфер. Предполагам, защото е само 1 ембрион и мисля, че шансът е по-малък. Пък и изостава на всичкото отгоре......

Стискам палци за високи ЧХГ-та!

# 638
Здравейте,Дами Simple Smile

Има ли някоя от вас с поликистозни яйчници,която да е впроцедура?Интересува ме по-скоро колко Я са извадени ? , на какъв протокол е била ?, колко от Я са били качествени?Имало ли е проблем с лигавицата?В същия цикъл ли е бил трансфера? Просто за да знам какво да очаквам.

Моля , ако въпросът ми не е за тази тема , да бъде преместен Simple Smile

# 639
Здравейте,Дами Simple Smile

Има ли някоя от вас с поликистозни яйчници,която да е впроцедура?Интересува ме по-скоро колко Я са извадени ? , на какъв протокол е била ?, колко от Я са били качествени?Имало ли е проблем с лигавицата?В същия цикъл ли е бил трансфера? Просто за да знам какво да очаквам.

Моля , ако въпросът ми не е за тази тема , да бъде преместен Simple Smile

Здравей,
Аз съм с поликистозни яйчници и бременна със ЗЕТ трансфер. Имала съм преди това опит със стимулация, къс протокол. Извадени 20 яйцеклетки, 3 замразени, 9 оплодени, 2 върнати първи опит и оставащи 7 замразени бластоциста. 2ри опит - 2 замразени ембриона. Лигавицата и двата ми опита беше перфектна. Същия цикъл ми беше трансфера. Без проблеми и усложнения. Имах имплантация и първия път, но ембриончето нямаше късмет и спря развитие. Сега всичко е прекрасно и чакаме бебе октомври.
Дано да съм била полезна. Желая късмет и смело напред!!!  Hug

# 640
Благодаря ти , Ckharisma Simple Smile В интерес на истината се надявах да чуя нещо толкова обнадеждаващо Simple Smile

# 641
Може да е от влагалището, ако слагаш Утрогестан или от някое малко полипче.
Лека бременност   bouquet
Всичко поемам през устата.Това ми е странното,че е само сутрин и до обед вече няма нищо.Както и,че е на периоди,един ден имам а следващите 2-3 дни нямам!Казват,че било хормонално тъй като пия няколко вида хапчета!

# 642
  • България
Прибрахме си ембриончето Simple Smile . Беше се разделило на 14 клетки. Доста фрагменти имаше - 2 степен, 20-30%. А преди  два дни бяха 1 степен.
Ако стане, ще е чудо...
Успех на всички!

# 643
Прибрахме си ембриончето Simple Smile . Беше се разделило на 14 клетки. Доста фрагменти имаше - 2 степен, 20-30%. А преди  два дни бяха 1 степен.
Ако стане, ще е чудо...
Успех на всички!

Пожелавам ти го това чудо  Hug

# 644
Искaм дa помоля някой друг дa прaви темaтa вече,че този месец ще ми е мaлко трудно,a пък след товa сигурно нямa дa имaм време.Мaлко прaшец дa нaръся  Simple Smile
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт