Дългото чакане след трансфер-29

• 61 554
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
  • София
О, ясно...аз съм по къс протокол и не знам, защо реших, че си и ти. Crazy

# 571
Здравейте момичета, моля за малко помощ, че тотално се обърках вече.
На 1.06-трансфер на 3 дневен ембр.
На 13.06-резултат 320.
На 20.06-8000.
Това нормално ли е? Да не е гроздовидна бременност?
На някои места чета,че е ниско а на други че е твърде високо. Тотално се обърках-ниско ли е или много високо?
Моля за съвет, док ми каза преглед за сърце на 8.07.
Благодаря от сърце Hug.

# 572
sladka dinia, защо не отидеш на преглед, при ЧХГ над 1000 се вижда ембриона. Всеки организъм реагира различно. За да си спокойна нека те видят по-рано от записания час.

# 573
Момичета притеснена съм вече много. Днес ми е 8-ми ден от ЕТ на 3 дни ембриони( които единия беше с 2кл., а другия с 4 кл.) от два дни нямах почти никакви болки, но днес много ме боли. Симтомите са ми като за цикъл................ много съм притеснена, че ще дойде лелката при мен  newsm45 newsm45

# 574
  • София
Алекс,успокой се.Пий но шпа като те боли коремчето.Хайде мила ,малко остана.Късмет  bouquet

# 575
Момичета притеснена съм вече много. Днес ми е 8-ми ден от ЕТ на 3 дни ембриони( които единия беше с 2кл., а другия с 4 кл.) от два дни нямах почти никакви болки, но днес много ме боли. Симтомите са ми като за цикъл................ много съм притеснена, че ще дойде лелката при мен  newsm45 newsm45

Ще се повторя, но при мен беше абсолютно същото 3,4 дни преди теста вече мислех че ми идва болки в кръста и ниско долу в дясно точно същите болки като преди цикъл. Но на 13 ден имах чхг 1400 и доктора каза бременна та бременна така че искам само да ти кажа спокойно пий нош па за да подтиснеш болката, успокой се и изчакай деня на теста. Стискам ти много палци да имаш после положителен резултат

# 576

Ще се повторя, но при мен беше абсолютно същото 3,4 дни преди теста вече мислех че ми идва болки в кръста и ниско долу в дясно точно същите болки като преди цикъл. Но на 13 ден имах чхг 1400 и доктора каза бременна та бременна така че искам само да ти кажа спокойно пий нош па за да подтиснеш болката, успокой се и изчакай деня на теста. Стискам ти много палци да имаш после положителен резултат
Да каза ми го shushi, но аз се притеснявам, защото и ембриончетата не са добри както се изрази ембриоложката. Притеснявам се дали след като са ми ги върнали дали са се доразвили и захванали!  Praynig Praynig Дано и много ти благодаря! 

# 577
  • София
Момичета, както и предполагах, моят опит днес окончателно приключи - кръвен тест с резултат 0.100.  EFN По-отрицателно от това са сигурно само нули!  #2gunfire  doh А беше трансфер на 5-ти ден на 2 идеални ембриончета (според ембриолозите). Не знам какво може да не се е случило и получило. Дали пък не е причина т.нар. имплантанционен прозорец?!? Като се има предвид, че по принцип ову-то ми е на 16-ти-17-ти ден, а сега пункцията извади узрели Я на 14-ти ден. Не знам, просто размишлявам.  smile3556  smile3557
Сега очаквам цикъла (даже изпих 2 разтворими аспирина, за да го предизвикам да дойде), за да пристъпим към ЗЕТ. Дано ембритата обичат студа и са ОК след размразяването, защото ние с таткото хич не сме студоустойчиви!
Най-сърдечно ви желая успех!

# 578
Съжалявам Twinbears  Hug
Хубавото е, че сте си "замразили" надежда и пожелавам много късмет Simple Smile

Ние днес се върнахме от моренце, 10-и ден ми е. Както писах и във всички предишни постове, нямам абсолютно никакви симптоми и неразполажения. Абсолютно не мисля, че нещо се е случило, тъй като дори забравям, че съм след трансфер и не се вълнувам (в смисъл, че знам, че няма за какво).
Утре мисля да мина да пусна един тест за сигурност и да спирам лекарствата, защото колкото по-рано ги спра, толкова по-бърза ще ми дойде цикъла и май ще бързам да пробваме още един ЕЦ през юли.

Момичета, искам да ви питам, при положение, че всички изследвания досега не са открили нещо нередно, имам овулация и т.н., да пробвам ли още един ЕЦ (ще ми е трети)?
Всъщност при естествения цикъл, освен бройката на върнатите ембриони има ли друг фактор, който да намалява шансовете за успех?  newsm78

Благодаря предварително  Hug
Продължавайте да бъдете силни, мили бъдещи мами, прегръщам ви и изпращам положителни мисли   bouquet  Heart Eyes

# 579
Здравейте момичета, моля за малко помощ, че тотално се обърках вече.
На 1.06-трансфер на 3 дневен ембр.
На 13.06-резултат 320.
На 20.06-8000.
Това нормално ли е? Да не е гроздовидна бременност?
На някои места чета,че е ниско а на други че е твърде високо. Тотално се обърках-ниско ли е или много високо?
Моля за съвет, док ми каза преглед за сърце на 8.07.
Благодаря от сърце Hug.
sladka dinia, не се филмирай. Ето ти ЧХГ калкулатор - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=542
Нормални са ти стойностите - удвоява се за 1,5 дни! Не мисля, че има за какво да се притесняваш Simple Smile.

# 580
Момичета, както и предполагах, моят опит днес окончателно приключи - кръвен тест с резултат 0.100.  EFN По-отрицателно от това са сигурно само нули!  #2gunfire  doh А беше трансфер на 5-ти ден на 2 идеални ембриончета (според ембриолозите). Не знам какво може да не се е случило и получило. Дали пък не е причина т.нар. имплантанционен прозорец?!? Като се има предвид, че по принцип ову-то ми е на 16-ти-17-ти ден, а сега пункцията извади узрели Я на 14-ти ден. Не знам, просто размишлявам.  smile3556  smile3557
Сега очаквам цикъла (даже изпих 2 разтворими аспирина, за да го предизвикам да дойде), за да пристъпим към ЗЕТ. Дано ембритата обичат студа и са ОК след размразяването, защото ние с таткото хич не сме студоустойчиви!
Най-сърдечно ви желая успех!
Съжалявам много мила, при нас случаят е същия. Сега ще правиме ЗЕТ, пия естрофем от 2-ри ден.
Пожелавам ти успех при следващия опит! Дано снежинките са ни на късмет  Hug

# 581
  • София
Съжалявам много мила, при нас случаят е същия. Сега ще правиме ЗЕТ, пия естрофем от 2-ри ден.
Пожелавам ти успех при следващия опит! Дано снежинките са ни на късмет  Hug
[/quote]

Дано, Sengun, дано!
Относно този Естрофем, и тъй като видях, че повечето момичета на ЗЕТ казавт, че пият именно Естрофем, та вчера четох листовката му в Интернет. Ми в него пише, че е за случаи след менопауза, даже не споменават АРТ. Знаеш ли защо се предписва и не е ли по-добре да се чака естествено да се случи, особено пък ако няма проблеми с лигавицата?

# 582
  • София
Twinbears, съжалявам, пожелавам ти успех на следващия опит.  Hug

Ponny , стискам палци за теста днес.  fingerscrossed
И да те попитам, след трансфера сте били на море, не е ли забранен плажа до теста?
Много искам и на мен така да мине дългото чакане, но мисля, че не е разрешен.  Thinking

# 583
Алекс,успокой се.Пий но шпа като те боли коремчето.Хайде мила ,малко остана.Късмет  bouquet
Благодаря bisko! Ти как си? Как е при теб? Ще правиш ли по ранен тест?   bouquet

# 584
  • София
Благодаря bisko! Ти как си? Как е при теб? Ще правиш ли по ранен тест?   bouquet
Добре съм мила,от време на време ме боли корема ,ама си е нормално.Този път ще си чакам датата,дано ни е на късмет и на двете.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт