Дългото чакане след трансфер-29

• 61 552
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  • София

И да те попитам, след трансфера сте били на море, не е ли забранен плажа до теста?
Много искам и на мен така да мине дългото чакане, но мисля, че не е разрешен.  Thinking

що да не е разрешен.
аз съм питала, доктора каза само да не се пека на силно слънце, прегряването не е желателно.

# 586
  • София
Ако е така ще си направя морско чакане.

# 587

Twinbears, Ами четох листовката и изобщо не ми хареса какво пише в нея, но на повечето момичета изписват точно него, затова предполагам, че няма проблем. Предписва се за лигавицата, може би за да бъде по-контролирано отколкото на ЕЦ, знам ли и аз. Много ? , но щом така е казал док.

# 588
На някой вливали ли са липовеноз в деня на трансфера?

# 589
Здравейте, момичета!
Днес си пуснах тест - 0,318. Не ми беше неочаквано, странна работа  newsm78 , знаех си, че ще е така, колкото и добре да изглеждаше всичко "на хартия".
Та утре ще се обадя, за да си запиша час за коментар и за да обсъдим следващите стъпки.

Досега съм правила 4 инсеминации и 2 ИКСИ-та на ЕЦ.
Досега никога не са ми предлага ли стимулации - няма и привидна причина....
Какво според вас следва оттук нататък? Най ме притеснява това да няма проблем...какво се прави в такива случаи - продължават се опитите в тъмното, докато не се случи нещо на късмет ли?

Та, това са ми размишленията, ще споделя какво е казал и лекаря.
Иначе, много положителна енергия, ви изпращам - усмихвайте се  Hug 

# 590
Twinbears, съжалявам, пожелавам ти успех на следващия опит.  Hug

Ponny , стискам палци за теста днес.  fingerscrossed
И да те попитам, след трансфера сте били на море, не е ли забранен плажа до теста?
Много искам и на мен така да мине дългото чакане, но мисля, че не е разрешен.  Thinking

Иля, не знам да има причина да не се ходи на море. Внимателно, без прекалено стояне на слънце и предполагам, че като цяло е индивидулано кой как се чувства, какви медикаменти приема и т.н. Аз за себе си този път нямах абсолютно никакви по-различни усещания от обикновено и без притеснения взех решението да отидем. Иначе, първият път беше друго - бх пълна със симптоми и не ми беше до ходения където и да е.
Успех Simple Smile

# 591
Ами според мен ще те хвърлят на стимулация.

# 592
Ами според мен ще те хвърлят на стимулация.

Защо?
За да имам повече ембриони, които да трансферират ли?
Това ли е единствената причина - количествена?

# 593
И фоликулите са повече, а може и качеството им да се промени.

# 594
Ето ме и мен на финалната права-днес ми е 12 ден от ЗЕТ на три ембриончета-едното е на бластоцит.Стискайте палци-данно този път е успешен!Успех на всички Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed EFP

# 595
  • София
Бг-Надежда,стискам палци мила.То не е останало....Аз съм 10ден след трансфер на 3 ембриончета,върнати на втори ден.От вчера доста ме боли корема,имам чувството,че ще ми дойде цикъл.Гърдите ми спаднаха и не знам какво да си мисля. Shocked

# 596
Момичета,имате ли някакви симптоми?

# 597
  • СОФИЯ
Момичета не търсете симптоми  Naughty
При всеки е различно

Биско  Praynig Hug Hug Hug
Бг-Надежда успех

# 598
mierin -БЛАГОДАРЯ,  bouquetдано Еньов ден ни е на късмет!     bisko72-Късмет от все сърце

# 599
  • София
На мен днес ми е 7 ден след трансфера. Още няколко дена и ще си направя тест.
 И междувременно останах без работа днес  Sad

Общи условия

Активация на акаунт