Дългото чакане след трансфер-29

• 61 537
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Аглея, успех с теста. Пожелавам ти  EFP stork-girl

Работата не я мисли, ще излезе нещо по-добро. Уволнението свързано ли е с процедурите?

# 601
И от мен късмет и дано едното за другото - дано да видиш две ясни , дебели  EFP . За работата е гадно, защото си трябват пари за този път , който вървим. Надявам се да не е заради процедурите, ако е , жалко. Не всеки ти влиза в положението. Аз затова и напуснах преди няколко месеца моята работа, защото там и 1 ден не дават да отсъстваш, каму ли по честичко всеки месец! Успех!!!

# 602
  • София
Аглея, успех с теста. Пожелавам ти  EFP stork-girl

Работата не я мисли, ще излезе нещо по-добро. Уволнението свързано ли е с процедурите?

Аз бях по заместване на колежка в майчинство, и сега докато съм болнични тя се върна на работа, и моя договор го прекратиха. По принцип не са доволни, че ме няма, и че искам да забременея. То това се оказа равносилно на престъпление в нашата държава. Просто използваха малшанса ми.

Благодаря ви за подкрепата  bouquet

# 603
Минавам да се отчета---12 ден от ЗЕТ на 3бр/едното на бластоцит/резултата е  EFN 0,64 Sad   оф този път биопсии,хистероскопия,лекарство,пазене и кво ли не....   Док каза Спираш  newsm45      Сори,Пожелавам само положителни резултати.Успех на всички

# 604
На мен днес ми е 7 ден след трансфера. Още няколко дена и ще си направя тест.
 И междувременно останах без работа днес  Sad
Аглея спокойно миличка гледай от хубавата страна-сега ще си бременееш сладко сладко у дома Hug Hug Hug

# 605
  • София
Ех,Наде  bouquetДруго исках да прочета от теб.Нямам думи smile3518

# 606
Аглея искренно ти желая успех с теста.Мен също ме уволниха заради 1 месечния болничен, но в кофти държава живеем.Лошото е , че нищо не се получи и с инвитрото.Дано при теб е наред.И да се похвалиш скоро.

# 607
  • София
Много ви благодаря за подкрепата.   bouquet Ще ви уведомя за резултатата веднага

# 608
Аглея мила горе главата и аз бях в твоето положение. И при мен така се получи, но с разликата, че болничния ми беше след конизация. Така е такава смотана ни е държавата. Да си гол. специалист или да си с големи деца или да не раждаш изобщо. Стискам палци за +++ тест ( но той ще бъде).
Момичета сега и аз да се оплача знам, че е рано за признаци, но съм притеснена. Днес ми е 11-ти ден от ЕТ преди обед ме сряза много кофти корема така както е за гадната лелка, чак се наложи нош-па да пия, а иначе от 7-я ден нямам болки никъде, гърдите ми се отпуснаха и не ме болят или да са напрегнати. Това ми намирисва на неуспех!!!! newsm45 Кога ще видя и аз заветните EFP

# 609
Аглея, успех с теста, пък другото ще се нареди  Hug Аз не по темата, ама съм с подобни терзания.
Скрит текст:
Останах без работа точно преди започване на опита /все още съм безработна/ и скоро имах добра оферта. Но ако ме назначат, поне първите месеци няма да мога да отсъствам. А смятаме да започваме ин витро след август. И сега разсъждения и терзания. Ако си стоя без работа и си чакам процедурите, животът си минава, не може така. Ако започна работа, ще се отложим за неопределено време, а аз чакам есента с нетърпение да започваме. Приоритет ми е детето, но и без работа не става. Опитвам се да взема правилното решение …..Благодаря, че ме изслушахте. Съжалявам, че поспамих.
Стиснати палци на всички чакащи  Praynig  Praynig  Praynig

# 610
ivivkata123 аз напълно те разбирам , защото съм 1:1 като теб. Успех!!!

# 611
newsm45 newsm45 Започнаха болки! Дано не дойде лелката! newsm17 newsm17

# 612
Благодаря за подкрепата,Kra_kry_kru Hug  Хубаво е, когато човек намери разбиране. Прегръдки на теб и на всички момичета  Hug
Скрит текст:
/сигурно звуча емоционално, ама нещо ми е тъжно и никакво напоследък/.
Стига съм спамила   bouquet

# 613
ivivkata123, kra_kry_kru, разбирам ви напълно, темата е деликатна, работодателите и колегите не винаги са толерантни и в един момент се налага и сам да напуснаш. Процедурите са скъпи и става омагьосън кръг.

# 614
  • Italia
Здравейте момичета.Сори за спама но исках и аз да си изкажа мнението за работа-бебе-работа. Омъжена от десет години, осем от които съм мислила само за работа- България- Италия-България...е, и какво имам сега...нито забогатях,нито детенце имам..когато преди година обясних,че искам 2 месеца платена или неплатена отпуска на моя шеф(италианец) той ме съкрати. А знаеше,че искам това време за инвитро( мъжки фактор).От тогава съм безработна, но изцяло съсредоточена в това,да имам бебче. Не ме интересува работата и това,че си седя вкъщи. Мъжът ми работи и за мен. Възстанових се физически и емоционално след първото неуспешно ИСКИ , не търся работа а се подготвям за следващият опит
 Не всичко е пари и кариера,нещо,което научих след 8 години...
Пожелавам успех на всяка една от вас и тръпна в очакване скоро отново да се запиша тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт