Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015г.

• 30 612
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря  Blush Наистина съм зле с математиката. Сега остава да чакаме и каквото сабя покаже. Бъдете здрави не се косЕте - всяко зло за добро  Hug

# 511
  • София
И на мен това ми е любопитно утре или в неделя ще обявят класираните?

# 512
И на мен това ми е любопитно утре или в неделя ще обявят класираните?

"Резултатите ще бъдат публикувани в страниците на детските заведения на 24.05.2014 година. "
Утре ще е Wink.

# 513
Успех момичета!

В детските заведения в нашия район остават сравнително много свободни места. При прием 24 деца, да останат 4 свободни си е супер. Дано се похвалите утре!

# 514
Здравейте сладурки,
Сега погледнах при нас 22 дечица се борим за 4 места, успех на всички утре!
А ето и какво са ми отговорили от исодз:
Уважаеми господин/госпожо,

На 23.05.2014г. получихме запитване със следното съдържание:
Добър ден,
Тъй като е 17:44, а местата на текущо незаписаните все още не са прехвърлени към свободни, това означава ли, че тези места вече са свободни?

Нашият отговор:
След 18 ч. ще се прехвърлят като "свободни".

Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДЗ към Столична община

П.С.: Ако имате проблеми или въпроси, пишете ни чрез формата за обратна връзка: http://kg.sofia.bg/?page=feedback

P.S.: Ako imate problemi ili vyprosi, pishete ni chrez formata za obratna vryzka:http://kg.sofia.bg/?page=feedback

# 515
  • София
Момичета,

Успех и стискам палци, този път колкото се може повече дечица да бъдат приети. Ние сме бита карта - чакаме септември, тъй като няма никакви свободни места в ОДЗ-то където искаме (набор 2013). Надявам се поне септември да успеем, че грам не искам да си помислям за догодина.

# 516
  • София
Момичета,

Успех и стискам палци, този път колкото се може повече дечица да бъдат приети. Ние сме бита карта - чакаме септември, тъй като няма никакви свободни места в ОДЗ-то където искаме (набор 2013). Надявам се поне септември да успеем, че грам не искам да си помислям за догодина.

Какво се надяваш да стане септември, че да пуснат свободни места? На мен ми се струва, че на текущите класирания ще е почти невъзможно да има приеми.

Аз по-скоро се надявам за догодина да пуснат повече места за нашия набор.

# 517
Зависи от квартала. За тези, които още не знаят - 64 ЦДГ в Младост 4 ще се казва 188 ОДЗ. Тепърва ще се пускат яслени групи.

# 518
Нашият отговор:
След 18 ч. ще се прехвърлят като "свободни".

Писах на мама Сання, писах и във формата за обратна връзка в системата. С две думи да разкажа - реших да не записвам най-малкото дете, съответно кандидатурата ни е елиминирана. Получих мейл - ок. Сега гледам в системата страницата на ОДЗ-то, че всички 25 деца са ЗАПИСАНИ по общ ред и свободни места за следващото класиране НЯМА. А трябва да има поне едно - нашето.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 22:09 от Анонимен

# 519
  • София
То по принцип в Младост според мен не е много голям недостигът,смесъл голям е ама не като някои други райони,ето и сега за второ класиране пуснаха доста места/това за набор 2012 него следя/, а и всичките ми приятелки от там до момента са с успех и от предни години и тази,влизат им децата,аз се гърча с тази система вече не знам колко години подред. Tired

# 520
Нямам наблюдения за другите квартали, но се тръби, че Люлин и Младост са с най-голям недостиг.  newsm78 А в случая с това ЦДГ се маха една 1 градинска, за да има ясла т.е сменят само набора.

# 521
Утре по кое време да чакаме, някой знае ли?

# 522
Зависи от квартала. За тези, които още не знаят - 64 ЦДГ в Младост 4 ще се казва 188 ОДЗ. Тепърва ще се пускат яслени групи.

Да ще се пуска,но едва ли ще е по рано от септември.Тъй като още нямат разрешително за яслите.

# 523
Класирането трябва вече да е извършено. Някъде малко след 18 ч. днес. Утре рано-рано си чакайте мейлите, дано са поздравителни.  Hug Успех на всички!

# 524
Утре по кое време да чакаме, някой знае ли?
Сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт