На ясла

• 770
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте мами,имам следния проблем-детето ми е прието в детска ясла,малко преди приема съкратиха таткото от работа,с него сме в процес на развод,но още не ни е излязло официалното решение.Дали ще вземат детето ако приложа документ,че таткото е на борсата и че са му платени здравните осигуровки?

# 1
  • София
В системата на ИСОДЗ,където сте кандидатствали,за да ви приемат какво пише,че бащата работи в еди си коя фирма или че е безработен?

# 2
Че работи. Работата е там,че беше в отпуск във фирмата и през това време беше на работа в Германия и когато ми каза,че е съкратен системата беше вече заключена.

# 3
  • София
Ще ви откажат прием със сигурност.Реално сте подали невярна информация.

# 4
Да и аз смятам така.А ако приложа документ,че сме разведени пак ли ще ми откажат след като той не живее с детето?

# 5
Еми тя жената кой знай от кога е подала документи. Минали са месеци, възможна е всякаква промяна, особено това с работата на родителя. И затова да й откажат да й вземат детето на ясла? newsm78

# 6
  • София
Еми тя жената кой знай от кога е подала документи. Минали са месеци, възможна е всякаква промяна, особено това с работата на родителя. И затова да й откажат да й вземат детето на ясла? newsm78

То не е с документи,тя е можела да си актуализира профила в четвъртък миналата седмица,класирането се извърши в петък,ако е съкратен в петък или тази седмица не знам как стоят нещата,но ако е преди това сто процента ще откажат записване.Реално вие губите точка за работещ родител.За развода не съм запозната,но не мисля,че дава предимство.
Не казвам,че е честно,коментирам ситуацията.

# 7
Не за предимство ами след като не живее с детето и го вижда веднъж месечно какво значение има дали работи или не?Добре,благодаря ви все пак,ще видим какво ще стане.

# 8
Сега прочетох и следното
"За работещи родители в страни - членки на ЕС се представя легализиран превод на документа, въз основа на който родителят полага труд, издаден не по-рано от един месец преди датата на класирането."
Той има такъв документ може ли да представя него докато чака да започне на новата работа?

# 9
  • София
Най-сигурно ще е да попиташ мама Сання,която се занимава с детските градини и е наясно с всякакви казуси.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=80153
Пиши и на личен с подробности за вашия случай.

# 10
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781829.0 Това е темата за тези въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт